354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bugunde biitttimı neee:52: konuşurken telefonumuz yarıda kesilmeseydi iyidii tekrarda aramadı aşkısımm :14:

Vallaha bitti :D
Ay kötü olmuş yarın arar artık :31:

ay iyiki burası var yaa insan aynı duyguları bir başkasıyla aynı anda yaşadığını düşününce teselli buluyorr.. tekrar arar diye çok bekledim ama aramadı yarın artıkk .. ohh yaa beklediğim kafar zor olmuyoo geçiyoo yanii günleer şu 10 günüde bi atlatsaydıkk azcıkta olsa alışsaydıkk bu durumaa

ay iyiki burası var yaa insan aynı duyguları bir başkasıyla aynı anda yaşadığını düşününce teselli buluyorr.. tekrar arar diye çok bekledim ama aramadı yarın artıkk .. ohh yaa beklediğim kafar zor olmuyoo geçiyoo yanii günleer şu 10 günüde bi atlatsaydıkk azcıkta olsa alışsaydıkk bu durumaa

Bende katılıyorum burasının olması yazışmak bilgilendirmek falan cok iyi oluyor cok alıştım buraya
Napalım mecbur alışmaya çalışıyoruz hepimiz olduğun günü yaşamak en mantıklısı galiba 1 2 ay sonrasını düşününce karanlık geliyo içim sıkılıyo ama ileriyi düşünmeden bugünü yaşamak en güzeli :31::31:

Amiiin insallah bebisle beraber dugunumuze gelirmisiniz:52::16:

ayyy inşallah canım neden olmasınki benim öyle internetten tanıştığım arkadaşlarım var yaz döneminde başka şehirde olmalarına rağmen geliyorlar biz gidiyoruz kiii seninle aynı şehirdeyiz :36:

ayyy inşallah canım neden olmasınki benim öyle internetten tanıştığım arkadaşlarım var yaz döneminde başka şehirde olmalarına rağmen geliyorlar biz gidiyoruz kiii seninle aynı şehirdeyiz :36:

Ay hadi bakalımmmmmm :52::52:

Ay hadi insallah canim , simdi asker cizelfesi var birkac ay sonra bebis cizelgesi yaparsin :):49:

Beni de akşamları arıyor genelde canim , emin ol onlarin aramaya daha cok ihtiyaçları var . :43:

ayyy inşallah canım yaa inşallah

beni sadece saat 5 buçuk gibi aramıştı, bi daha da aramadııı :43: :84::84::84::84::47:

Bende katılıyorum burasının olması yazışmak bilgilendirmek falan cok iyi oluyor cok alıştım buraya
Napalım mecbur alışmaya çalışıyoruz hepimiz olduğun günü yaşamak en mantıklısı galiba 1 2 ay sonrasını düşününce karanlık geliyo içim sıkılıyo ama ileriyi düşünmeden bugünü yaşamak en güzeli :31::31:

kesinlikle öyle aynı şeyi yaşayan insanlar birtek anlayabilir çünkü buda bir nebzede olsa rahatlatıyor insanı hem bakın kızlar 6 gün geçti bile :)))

kesinlikle öyle aynı şeyi yaşayan insanlar birtek anlayabilir çünkü buda bir nebzede olsa rahatlatıyor insanı hem bakın kızlar 6 gün geçti bile :)))

Geçsiiiiiiiiin geçsin 66 gün geçsin sonra 166 gün geçsin veeeeeeeeee :52::52::52::52: Böyle delirelim:52::52::52::52::52::52::52::52:

Üniversite aşkı bizimki okul bitti ayrı şehirlere düştük kaç yıldır gurbete alıştım ama bu askerlik olayı bana epey zor geldi hala buna alışamadım gün boyu telefonla konusup yatarken telefonda birlikte uyumayı çok özledim ya off

Back
X