- 9 Haziran 2010
- 1.388
- 1.363
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugunde biitttimı neeekonuşurken telefonumuz yarıda kesilmeseydi iyidii tekrarda aramadı aşkısımm
![]()
Umarım siz hangi şehirde yasıysnz:)
Vallaha bitti
Ay kötü olmuş yarın arar artık![]()
ay iyiki burası var yaa insan aynı duyguları bir başkasıyla aynı anda yaşadığını düşününce teselli buluyorr.. tekrar arar diye çok bekledim ama aramadı yarın artıkk .. ohh yaa beklediğim kafar zor olmuyoo geçiyoo yanii günleer şu 10 günüde bi atlatsaydıkk azcıkta olsa alışsaydıkk bu durumaa
Amiiin insallah bebisle beraber dugunumuze gelirmisiniz![]()
ayyy inşallah canım neden olmasınki benim öyle internetten tanıştığım arkadaşlarım var yaz döneminde başka şehirde olmalarına rağmen geliyorlar biz gidiyoruz kiii seninle aynı şehirdeyiz![]()
Ay hadi insallah canim , simdi asker cizelfesi var birkac ay sonra bebis cizelgesi yaparsin :)
Beni de akşamları arıyor genelde canim , emin ol onlarin aramaya daha cok ihtiyaçları var .![]()
ay iyiki burası var yaa insan aynı duyguları bir başkasıyla aynı anda yaşadığını düşününce teselli buluyorr.. tekrar arar diye çok bekledim ama aramadı yarın artıkk .. ohh yaa beklediğim kafar zor olmuyoo geçiyoo yanii günleer şu 10 günüde bi atlatsaydıkk azcıkta olsa alışsaydıkk bu durumaa
Bende katılıyorum burasının olması yazışmak bilgilendirmek falan cok iyi oluyor cok alıştım buraya
Napalım mecbur alışmaya çalışıyoruz hepimiz olduğun günü yaşamak en mantıklısı galiba 1 2 ay sonrasını düşününce karanlık geliyo içim sıkılıyo ama ileriyi düşünmeden bugünü yaşamak en güzeli![]()
kızlaaaar, bakın bi tane karalama çizelgesi buldum![]()
![]()
![]()
kesinlikle öyle aynı şeyi yaşayan insanlar birtek anlayabilir çünkü buda bir nebzede olsa rahatlatıyor insanı hem bakın kızlar 6 gün geçti bile :)))
beni sadece saat 5 buçuk gibi aramıştı, bi daha da aramadııı:84::84::84::84:
![]()
Eskişehir siz. Bu arada özellikle birine cevap vermek istiyorsanız alıntılama yaparsanız iletişiminiz daha iyi olur .Öbür türlü arada kaynayıp gitme ihtimali çok yüksek![]()
Böyle mı yapıyorum yeniym daha öğrencem umarım :) bende ankaradym
Geçsiiiiiiiiin geçsin 66 gün geçsin sonra 166 gün geçsin veeeeeeeeeeBöyle delirelim
![]()
ayy evet eskişehirin garında halay çekecem geldiği gün tey tey tey![]()