354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

selam kızlarr, bugün 2 kez konuştum sevdiceğimleee, keyfim yerinde :16: :16: :16:

sizler nasılsınız bakalımmm :3:

bizde sabah 4 5 nöbeti vardı 5 te aradı 5 buçuğa kadar konuştuk ilk kez henüz birdaha aramadı bakalım akşama inşallah

benimki hala asıl yere sevk edilmediği için rahatı yerinde :1: bakalım gidince nasıl olacak :1:

benimki çok yoğun diyo günde bi kere arıyo heryer de askerlik aynı değil mi ya ben de istiyorum ama aramasını niye böyle :85:

Günaydınlar efenim nasılsınız bu gün:3::8: ben böyleyim :30:

bu arada dün hesabımı kapatayım diye mesaj attıydım kapanırsam haberiniz olsun :52:

AAaaaaaa neden hesabı kapatıyorsun

Merhaba hoşgeldin, kilit bölgelere gidenleri kendileri alip direk götürüyorlarmis , benimki de urfa ustasi ordan biliyorum: (

Günaydın tatlımm. Oku oku bitmedi biraktigim yerden buraya hep sen doldurmuşun masallah kiz uyusana :1::52:
seninkide dağıtım izni kullanmayacak yanii :(

rica ederim canım :17:yaparsın yaparsın :34:

Evet öyle yapıyorum ama sonradan çok laf yiyorum he he :27:

Tıka tıka kulaklarını boşveeeeeeeeer kaç kere asker yolu bekliyeceğiz canın ne isterse onu yap:32::32:

AAaaaaaa neden hesabı kapatıyorsun

Tıka tıka kulaklarını boşveeeeeeeeer kaç kere asker yolu bekliyeceğiz canın ne isterse onu yap:32::32:
Sabah akşam buraya takılıyorum canım:53: kendimi toparlamam lazım diye düşünmüştüm ders çalışmak için ama şu an askıda kapatmıyorum yani :8:

Evet ya aynen nasıl içime oturdu uğurlamaya gidemedim diye keşke gitseydim istedikleri kadar konuşsalardı :15::41::41:

$2014_takvimia.webp
şafak takvimim nasıl olmuş :72::nazar::46:

Eki Görüntüle 971078

canım bak bu resmi alıp kaydet orda edit photo var oraya basınca bu resmi yükle orda solda clip art yazan yere basıp istediğin şekilleri seçip takvimi süsle boyutlarıyla falan da oynayabiliyorsun sonra o yaptığını pc ye kaydet. Eğer takvime foto da eklemek istersen bu sefer photo collage aç ve ordan hem yaptığın resmi hem de fotoğrafını yükle oraya, ondan sonra solda photo stiching var oraya basıp resimleri birbirine ekleyip kaydet :34: çok karışık oldu farkındayım ama yapması zor değil :17:

tşler lunaa :34:

benimki çok yoğun diyo günde bi kere arıyo heryer de askerlik aynı değil mi ya ben de istiyorum ama aramasını niye böyle :85:

Benimki de dün akşam yarın gündüz arayamam açılış var dedi.
Nee açılışı yaa dedim bende bilmiyorum yeniyiz ya ondan herhalde dedi akşama ancak ararım dedi bugün hiç aramadı:31:

Son düzenleme:
bu arada bana şu şafak meselesini bi anlatın ya kocacım aradı21 tmmuzda bitcek izin kullanmazsa 21 temmuz sabahı çıkıcam dedi evlilik yııldönümümüz bizim:)) ama bazıları 155den düşüyo falan 3 şubat sülüs tarihiydi aynı yerde kalcak acemilik ustalık aynı yer komutan yemin töreninden sonra boludan çıkmıcaksa eşin falan gelirse pazar günü 5e kadar git boludan çıkma ama demiş yol izni falanda yok yani izinde kullanmayacak napcam ben bu şafak meselesini yaaa

selam kızlar nasılsınız

bugün askerim aradı ama hem hasta olmuş hemde sesi kısılmış bağırmaktan 3 kere aradı bugün ama nedense bugün içimde bi sıkıntı var :31:

Back
X