- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
photoshop programı canım
yazarım yazmasına da tavırları anlayamıyorum![]()
Bosver canim skma canini canin nasil istiyorsa oyle yap sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
photoshop programı canım
yazarım yazmasına da tavırları anlayamıyorum![]()
canım eve gittiğimde üzerinde uğraşırsammm belki :) deneyeceğiz bakalım sağolasın
Bosver canim skma canini canin nasil istiyorsa oyle yap sen![]()
selam kızlarr, bugün 2 kez konuştum sevdiceğimleee, keyfim yerinde![]()
![]()
![]()
sizler nasılsınız bakalımmm![]()
bizde sabah 4 5 nöbeti vardı 5 te aradı 5 buçuğa kadar konuştuk ilk kez henüz birdaha aramadı bakalım akşama inşallah
Günaydınlar efenim nasılsınız bu günben böyleyim
bu arada dün hesabımı kapatayım diye mesaj attıydım kapanırsam haberiniz olsun![]()
seninkide dağıtım izni kullanmayacak yaniiMerhaba hoşgeldin, kilit bölgelere gidenleri kendileri alip direk götürüyorlarmis , benimki de urfa ustasi ordan biliyorum: (
Günaydın tatlımm. Oku oku bitmedi biraktigim yerden buraya hep sen doldurmuşun masallah kiz uyusana![]()
rica ederim canımyaparsın yaparsın
Evet öyle yapıyorum ama sonradan çok laf yiyorum he he![]()
Sabah akşam buraya takılıyorum canımAAaaaaaa neden hesabı kapatıyorsun
Tıka tıka kulaklarını boşveeeeeeeeer kaç kere asker yolu bekliyeceğiz canın ne isterse onu yap![]()
Eki Görüntüle 971078
canım bak bu resmi alıp kaydet orda edit photo var oraya basınca bu resmi yükle orda solda clip art yazan yere basıp istediğin şekilleri seçip takvimi süsle boyutlarıyla falan da oynayabiliyorsun sonra o yaptığını pc ye kaydet. Eğer takvime foto da eklemek istersen bu sefer photo collage aç ve ordan hem yaptığın resmi hem de fotoğrafını yükle oraya, ondan sonra solda photo stiching var oraya basıp resimleri birbirine ekleyip kaydetçok karışık oldu farkındayım ama yapması zor değil
![]()
benimki çok yoğun diyo günde bi kere arıyo heryer de askerlik aynı değil mi ya ben de istiyorum ama aramasını niye böyle :85:
canım merhaba hoşgeldin anammm hem evli hem eskişehirli çok sevindirik oldum :) bende eskişehirdenim 26 yaşındayım eşimi askere yolladım hoşgeldin aramıza :)
Geçmiş olsun canımbenimkininde ağzında yara çıkmış bağırınca acıyor demişti revire gidecekti bugün noldu acaba:26:
gene aradı az önce yuppiieee
9'dan sonra yine arıycam dediii![]()