354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

üzüldüm ya açamadığıma of :(

Kızzlar yarın ptt kargo ile mektubum kastamonuya ulaşacak.içerde eline geçmesi ne kadarı bulacak acaba çok merak ediyorummmm:32:

çok zaman almaz herhalde numaradan bakar okuyan meraklı değilse canım cıcımı görünce gönderir ama meraklıysa sonuna kadar okur :D ay bende bugun aps ile gönderdim kaç günde gider hiç bilmiyorum inşallah cumadan önce ulaşır :(

Ay evet ya ben de yarın yazsam mi mektubumu bilemedim :31:

Sen bilirsin canım ptt de dediler ki takipsizmi takiplimi göndereceksin dedi takipsiz olursa ne zaman eline geçeceğini hiç bilemezsin dedi yani kastamonuya ulaşması bile uzun zaman alırmış bende takipli göndereyim o zaman dedim ptt kargo ile gönderdim bence sende yap 6tl verdim öbür türlü gönderseydim 1 tl verecektim ama allah bilir ne zaman gidecekti

çok zaman almaz herhalde numaradan bakar okuyan meraklı değilse canım cıcımı görünce gönderir ama meraklıysa sonuna kadar okur :D ay bende bugun aps ile gönderdim kaç günde gider hiç bilmiyorum inşallah cumadan önce ulaşır :(

Ay vallahi okusunlar çok sorun değil ama okuyan her kimse baya bir güleceği ve bu kız manyak mı ne diyeceği kesin:52::52::52:

Sen bilirsin canım ptt de dediler ki takipsizmi takiplimi göndereceksin dedi takipsiz olursa ne zaman eline geçeceğini hiç bilemezsin dedi yani kastamonuya ulaşması bile uzun zaman alırmış bende takipli göndereyim o zaman dedim ptt kargo ile gönderdim bence sende yap 6tl verdim öbür türlü gönderseydim 1 tl verecektim ama allah bilir ne zaman gidecekti
Tabi canim haklısın ben de takipli göndereyim.yarin yaziim öbürgün veriim kargoya ben de :)

:*(
....
....
$Adsýzöö.webp

Son düzenleme:
ya bugun gecmedı benım cok kotu hıssedıyorum ya haber alamayınca telımı askerımden baska kımse aramasın artık yaa :43::43::43::43:

Back
X