354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Geçen hafta pazartesi ptt kargo ile gönderdiğim mektubum çarşamba kastamonuda perşembe ise askerimdeydi aklında olsun artık ptt kargoyla gönder bence:34:

benim cuma gönderdiğim mektup, cumartesi tekirdağa gitti, ama hala kendisine gidemedi. bakalım bugün gönderdiklerimin akıbeti ne olacak?:44:

Sen beni takmadın (özel mesajda) ama yinede sana da iyi akşamlar pembe dizi:43::43::43:
(Aşırı trip içerir! )

tribini yesinler senin :52::52::52:

Ben varıııııııııııııııım, biz varıııııııııııııııııııız
Bende az önce fena hüzünlendim hem ailemden uzak hem sevgilimden uzak asıl kimsesiz kalan benim ulan:27:

Küçük bır kızzz çocukuuu ağlıyor sessizz sessizzzzz :85::85::14::14::14:

ıyı akşamlar yakışıklı askerlerın güzel yarenleri :3:

iyi akşamlar pink nörüyon:)

benim cuma gönderdiğim mektup, cumartesi tekirdağa gitti, ama hala kendisine gidemedi. bakalım bugün gönderdiklerimin akıbeti ne olacak?:44:
Oyy maşallaaah
tribini yesinler senin :52::52::52:

Küçük bır kızzz çocukuuu ağlıyor sessizz sessizzzzz :85::85::14::14::14:

iyi akşamlar pink nörüyon:)
Sessiiiiiiiiz ve sümüklü sümüüüüüüüüklü:52:

canım, senin mektubun ulaşabildi mi askerine? :26:
Canım mektup ulaşacakmış ama ben illede sürpriz olsun diye beklediğimden normalde perşembe alabilirmiş ama salıya kaldı komutanına sormuş yarın gidip pttden alırsın demiş salı perşembe açıkmış ptt seninki ne alemde

babam kıbrısta askerlik yapmış askerimde oraya gidicek durum öyle olunca askerlik anıları kaçınılmaz oluyoo :9::9:tesadüfe bak kayınpeder damat aynı yerde askerlikk :27:

Hoş tesadüf olmuş :9:

Hemen bilgilendireyim banada öyle oldu yarın sabah beşiktepe şubesine gider canım beşiktepe şubesi salı perşembe açık olduğundan kaynaklı bir durum :) yani pazartesi sabah göndersek salı orada olur rahat yada salı gönderip en geç perşembe orada olur öyle ayarlamalar yapmak lazım artık

Canım mektup ulaşacakmış ama ben illede sürpriz olsun diye beklediğimden normalde perşembe alabilirmiş ama salıya kaldı komutanına sormuş yarın gidip pttden alırsın demiş salı perşembe açıkmış ptt seninki ne alemde

Hoş tesadüf olmuş :9:

Hemen bilgilendireyim banada öyle oldu yarın sabah beşiktepe şubesine gider canım beşiktepe şubesi salı perşembe açık olduğundan kaynaklı bir durum :) yani pazartesi sabah göndersek salı orada olur rahat yada salı gönderip en geç perşembe orada olur öyle ayarlamalar yapmak lazım artık

hımmm, o zaman benim bugün gönderdiklerimi de yarın alabilir mi ki :44: hepsini toptan alsın yarın, ne güzel olur :21:

kızlar size bir yazı paylaşıcam bu yazıyı ben eşimle otogarda sarılırkenki resmimizin altında paylaştım face de kesin çok beğeniceksiniz

Geçecek birtanem.. Döneceksin. Git, ama gel.. Sarılmaktan mahrumken sesinden mahrum bırakma sakın.. Dikkat et oralarda kendine..

Geçecek birtanemm.. Geleceğim. Gidiyorum ama döneceğim. Döndüğümde her şey bizim olacak , hayat bizim..

Geçer mi sevgilim sahiden ? Dayanabilir miyim seni özlemeye ? Senin ne yiyip içtiğini bilmemeye.. Canına bir şey olur mu diye düşünmeye..

Gözüm arkamda değil ama kalbim sende kalıyor birtanem.. Ben yokken dikkat et kendine olur mu.. Bir an çıkarma aklından beni..

Ve gidiyorum..
Ve gidiyorsun..

-Kokunda bir şey var bırakamıyorum. Gitmesen ? Ya da bıraksan bana kokunu. Bak özledim şimdiden. Gitme sevgilim.. Bırak başkası tutsun nöbetini !
- Nasıl bırakılır bu koku şimdi , nasıl arkamı dönüp binerim otobüse.. Üşürse , ben gidince..

-İçim ağlıyor sevgilim. Sanma ki gittiğine üzülmüyorum. Aslında üzülmüyorum , gurur duyuyorum seninle ! Benim üzüldüğüm ya sana bir şey olursa oralarda ?

-Erkek adam ağlamaz mı hiç . Hemde öyle bir ağlar ki. Ama ağlayamıyorum. Gözü yaşlı bilmesin beni rahat etsin içi..

Tutamıyorum daha fazla kendimi. Akıyor gözyaşlarım.. Bitecek bu da , bu da geçecek !

Ne kutsal şey şu askerlik. Sevenlere daha bir kutsal.. İki yürek , iki sevgi. Bekleyen hayaller.. Ertelenen planlar. Uzunu da kısası da bir. Ayrı kalacak iki can.. Ama geçecek.. Geçtiğinde çorap söküğü gibi gelecek ardı arkası. Gerçekleşen hayaller , çoğalan mutluluklar.. Ayrı geçirilen her anın acısı çıkartılacak.. Sabır . Fazlasıyla sabır gerek. Bunu gerektirmiyor mu zaten sevmek ? —

ercan abi ben turgutt :27::27: :27::27:

$1517483_661678237230330_576246079_n.webp

hımmm, o zaman benim bugün gönderdiklerimi de yarın alabilir mi ki :44: hepsini toptan alsın yarın, ne güzel olur :21:

öğleden önce yada 15:00 dan önce olması lazım eğer öyleyse yarın alma ihtimali yüksek takipten baktığında beşiktepeye gittiğinde sen haber verirsin gider alır canım ben anlamadım pek oradaki düzeni yarından sonra daha net anlayacağım :1:

Back
X