354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bizim mektubumuz okunmamış sanırım okunmuyormuş :16: artık gönül rahatlığı ile gönderebilirim mektuplarımı :9:

almışş almışş :1: içtima var uzun zaman diliminde okumak istiyorum içinden resmi aldım diğerlerine ara verince bakmak istiyorum dedi daha konusmadık :1: ama açılmamıştı ben açtım dedi

almışş almışş :1: içtima var uzun zaman diliminde okumak istiyorum içinden resmi aldım diğerlerine ara verince bakmak istiyorum dedi daha konusmadık :1: ama açılmamıştı ben açtım dedi

ayyy benimki de almıştır inşallah, sistemde saat 11 itibariyle Beşiktepede gözüküyordu mektup :21:

okunup okunmayacağını nasıl anlarız ki okunacaksa yollayamam :/ uff

okunup okunmayacağını nasıl anlarız ki okunacaksa yollayamam :/ uff
anlayamazsın ki okunup okunmadığını normalde askeriyede okunur diye biliyordum ama bizde açılmamıştı mektup istersen öyle denemelik bir tane gönder çok özel bir şey yazmaz açılırsa göndermezsin bir daha
ayyy benimki de almıştır inşallah, sistemde saat 11 itibariyle Beşiktepede gözüküyordu mektup :21:

almıştır o zaman almamışsa da aradığında söyle gitsin alsın canım bizimki bayadır orda oldugundan baya aramışlar :1:

slm kızlar epeydir yazamadım kastamonudan sevgilerle:) buraya yiyecek göndermeyi düşünen arkaşlar boşa uğraşıp zahmete girmesinler kabul etmiyorlar.ben geçen ziyarete gittim yasak olduğunu ve içeri yiyecek sokmanın yask olduğunu söylediler sadece sizin götürdüklerinizi yanınızda bulunduğu süre zarfında yeme imkanı var.içeri almıyorlar..

Öhöm öhöm. Şu an itibariyle kurtuluş savaşının ilk bölümünü çalışmış bulunmaktayım. Bir sonraki videoya geçiyorum şimdi. Sevgiler...

Ayy canım benim ya nasıl mutlu olmuş :) bence yazın kızlar mektup varsın okunsun ben göndermeyi çok düşünmüyordum tekrar ama sesindeki mutluluğu duyunca her hafta göndereceğim :) herkes nasıl bir duygu çok güzelmiş falan deyip durmuş kıskandılar beni diyor :16: yerim onu ben:56:

slm kızlar epeydir yazamadım kastamonudan sevgilerle:) buraya yiyecek göndermeyi düşünen arkaşlar boşa uğraşıp zahmete girmesinler kabul etmiyorlar.ben geçen ziyarete gittim yasak olduğunu ve içeri yiyecek sokmanın yask olduğunu söylediler sadece sizin götürdüklerinizi yanınızda bulunduğu süre zarfında yeme imkanı var.içeri almıyorlar..

Gittinmi nasil bir yeeeerr

benvesen06 neredesin ya la bilgilerini vermedin :P sıfırı çekerim ona göre :P
ayrıca iyiyim heralde bilmiyorum sen?

iyi sayılırım bende lunaa dışardaydım yeni geldim eve sonra internetimde sorun oldu ancak bağlandım yazacam bilgileri az sonra aradımı askerin bu arada konuştunuz mu :31:

iyi sayılırım bende lunaa dışardaydım yeni geldim eve sonra internetimde sorun oldu ancak bağlandım yazacam bilgileri az sonra aradımı askerin bu arada konuştunuz mu :31:

aradı evet :) önce sabah aradı yine 6 falandı, bide akşam 6 buçuk gibi aradı ikisinde de fırça yedim accuk :)

Back
X