• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Selam kızlaaaaaaaaaaar :3: nasılsınızzzz ?:34: sohbete katılamıyorum maalesef pek ama takiteyimmmmmm :51: dün gece kitabı düzenlemeye başladım baya vakit alıcı 1.5 saatte 5. sayfaya gelmiştim kiiiiiiiii pc dondu kaydedemeden kapandı :25::30: beceremedim yani bende başka uzun zaman ayırıp yapmaya ve bi gidişimde vermeye karar verdim :44:

pek tatmin olmadım bu cevaba ama hadi neyseeeeeeeeeeee:31:

sağol spaydi :49:

:

Aramizda 12saat mesafe vardi 3.5 yil. Gelmesi sknti oluyordu o yuzden uzun zaman gorusmedigimiz oldu :)
Sonra ben azmettim ve eskisehirde universite okuyorum simdi onun yanina geldim yani :)

Kitabım geldiiiiiiiiiiiiii
Hazırlayanlar pişman olmayacak çok güzel çünkü :)
Akşama atarım bi kaç resim şimdi hazırlanmam gerek :21::21:

hala aynı durumda seninki ktm uçakmı çıktı ktm otobüsmü ? ama konya ya seninki otobüs olabilir uçağın yada otobüsün geliş zamanı önemli

ulasamadım bugun aradımda bız bunlar dısında herseyı konusuyoruz şapşalım benım en önemli şeyleri konusmak aklına gelmiyo :1:

Bende sana pm atacaktim nerelerdesin diye :) nerelerdesin seen
Aynen bende kosturup duruyorum

Bu ara sürpriz hazırlamaya çalıştım gerçi yapamadım artık erteledim girip okuyorum bakıp çıkıyorum çok katılamıyorum sohbetlere ama artık burdayım :)

Back
X