• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Tmm canim tsk ederim , yönetmelik mesajina da baktim da bilmem ki verirler mi :))
Tmm söyledim dün, ama sen beni korkuttun die sinirlendim demeyi de ihmal etmedim , haklıyım ama o korkuttu beni ismimi aldikar insallag zor göreve vermezler dedi ben de korktum napiim askerlik namina be ogrendiysem burdan öğrendim sagolun kıZlar iyiki varsınız :54:

Verseler iyi olur :) haklısın canım korkmakta doğru diyorsun :1: kesinlikle burası çok iyi oluyor bırbırını anlayan ınsanlarla paylaşmak sıkıntını ıyı geliyor sende iyiiki varsın :16:

kızlarrr nasılsınız bugünnn ben dün sesini hiç duymadım bugünde hala aramadı :( evci izni belli değil 2 tane bilet aldım kendime duruma göre iptal edeceğim hazırlansammı hazırlanmasammı heycanlansammı napsam bilemedim böle karmaşık duygularla aramasını bekliyorum dua edinde hayırlısıyla çıkarayım evci olarak aksi halde kaynanam babam annem herkes orda olucak kısacık anda özlem gidermek mümkün değil :50:

kızlarrr nasılsınız bugünnn ben dün sesini hiç duymadım bugünde hala aramadı :( evci izni belli değil 2 tane bilet aldım kendime duruma göre iptal edeceğim hazırlansammı hazırlanmasammı heycanlansammı napsam bilemedim böle karmaşık duygularla aramasını bekliyorum dua edinde hayırlısıyla çıkarayım evci olarak aksi halde kaynanam babam annem herkes orda olucak kısacık anda özlem gidermek mümkün değil :50:

Üzülme lutfen arayamamistir yemin töreni yaklastikca daha yogun oluyolar. Allah hayirlisini versin inşallah evci cikar hem neden olmasın ki

en azından senle olmak istediğini biliyosundur :( ben benimkine bileti resmen ite kaka aldırdım sanırım :( yine seni seviyorum demedi :( Kötü hissediyorum :(

allah hayırlı teskereler nasip etsin kızlar

yoğun olduğundan yada belki kartı bitmiştir canım ondan aramamıştır. Evci izninde sorun çıkmaz umarım heyecanlan tabiki görüşeceksin eşinle hem evci izninde sorun çıksada kalabalık gidiyorsunuz komutanla konusursunuz iyi biriyse akşama kadar birlikte vakit geçirmenize izin verir hem zaten onlarla geçirceğimiz 1 saat bile ne kadar değerli sen hazırlıklara başla :)

en azından senle olmak istediğini biliyosundur :( ben benimkine bileti resmen ite kaka aldırdım sanırım :( yine seni seviyorum demedi :( Kötü hissediyorum :(
yapma kendine bunu canım ya tabikide seninle olmak istiyordur niye istemesin

ben yarın yola cıkıyorum askerıme gıtmek ıcın ama ıcımde bı garıplık var ne bır heyecan ne bı ozlem umursamıyorum sankı bana bısı oldu
ayyyyy nolıyıııı banaaaa

ben yarın yola cıkıyorum askerıme gıtmek ıcın ama ıcımde bı garıplık var ne bır heyecan ne bı ozlem umursamıyorum sankı bana bısı oldu
ayyyyy nolıyıııı banaaaa

o zaman sana yoncimikteeen "kendine gel" şarkısını armağan ediyoruzzz :52: :1:

ben cuma günü saat 1 gibi falan kavuşacağımm, çooook heyecanlıyım :16:

Son düzenleme:
Back
X