- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
evet kısa dönem çok şükür=) kötü şeyler yazıyorlar bende panik oldum götürdü durumlara bakıcak şuanda zaten beklemiyorum öyle bişey ama ilerde belki bir ihtimal açar telini bir de birşey sorucam cahilliğime verin ankesörlüden beni arayınca benden de gidiyor mu yurtdışı ya kafam çok karıştı cepten de arasa iki tarafa yazıyor mu çok merak ediyorum eğer telefon kullanabilirse internet paketiyle whatsapp viber halledebiliriz diye düşünüyorum tecrübelerini paylaşabilirsen çok sevinirim
cnm 2. 3. gün telini cıkarır merak etme en basında günde 2 3 kere acar sonra kapatmaz bile ama umarım sarjı iyi dayanan birsey götürmüştür yada sarj depolama cihazı falan götürmüştür onun dışında zaten buradan aldığı ankesörlü kartlar orada calışmıyor oradan aldıklarıyla burayı aradıklarında su gibi bitiyor senden para gitmiyor sana santralinin numarasını versin ev telefonundan aksam 7den sabah 7ye sen dilediğin gibi ara konus bedava orada carsıya cıktgında ilk yapması gereken hat almak olsun telsim alır büyük ihtimal kampanyalardan yapar mesela bnmki 2 gb net alıyor konusma falan almıyor zaten viberden falan konusuyoruz suanki hattını kullanmaya devam ederse seni aradıgnda ikinizede yazar sen aradıgında sana yurt dısı tarifesinde fiyat gelir 4 dksı yaklasık 17 tl civarı bişey :26: orada hatlar 15 tl civarı aklıma gelenler bunlar baska merak ettiğin ne varsa sor cünkü en başlarda bizde senin gibiydik herkesten bişeyler ögrenmeye calışıyorduk simdi sen dilediğin gibi sor yardımcı olmaya calısırım :107: