amin sagolun. Insallah geler cabucak da hepimizin bekleyisi biter. Sizler askerde lazim olacak biseyler aldiniz mi ic camasiri tras seti kazak gibi?
Anladim. Kazagin buyuk olmasinin bi onemi yok bence sizden gelen bisey onun yaninda oldugu icin mutludur:) bende bi sitede asker icin hazir paket diye bisey buldum birikmis paramla onu almayi dusunuyorumBiz önce listesini yaptık o çamaşırlarını traş setini falan asker malzemesi satan yere gitti topluca aldı. ben kazak aldım o da büyük geldi iyi ki diğerlerine el atmamışım diyorum
Anladim. Kazagin buyuk olmasinin bi onemi yok bence sizden gelen bisey onun yaninda oldugu icin mutludur:) bende bi sitede asker icin hazir paket diye bisey buldum birikmis paramla onu almayi dusunuyorum
selam yaren adayları napıyosunuz bakalımm ne zaman açıklanıyodu askerlerinizin yerleri? denizliye çıkan olursa yazın mutlaka bana denizli hakkında yardımcı olabilirim size :))
kızlarrr yarın açıklanıyorrr heycan doruktaaaa Allahım sen hayırlı yerler nasip et hepsine :)
günaydın, nasılsınız bakalım kızlar?
ben oldukça stresliyim sürekli kabuslardan uyanıyorum ateşim yükseliyor 2 gecedir. sanki ben gideceğim askere yaa Allahım hayırlı yerler nasip etsin sağlığımdan olmadan anlatırım inşallah bu süreci
günaydın, nasılsınız bakalım kızlar?
ben oldukça stresliyim sürekli kabuslardan uyanıyorum ateşim yükseliyor 2 gecedir. sanki ben gideceğim askere yaa Allahım hayırlı yerler nasip etsin sağlığımdan olmadan anlatırım inşallah bu süreci
Bu kadar yıpratmayın kendinizi güçlü durup karşı tarafa destek olması gereken bizleriz onlar ne yapsınlar. Diyorum ama bu yollardan biz de geçtik hem biz çok kötü bir yer bekliyorduk resmi olmasa da bize başka yer söylenmişti Türkiye nin en kötü iki acemi birliğinden biriydi biz 3 ay orası diye bekledik meğer boşunaymış o kadar üzülmemiz siz de üzülmeyin Allah büyük dimdik durun ayakta askerlerimizin en büyük destekçileri biz olalım inanın onların ruh hali bizim halimizden daha kötü oluyor
Sağolun kızlar ama bilinçaltı işte. Sabretcez artık yapacak bişey yok...
Canim soruyorum nasilsiniz diye bi cevap veren yok insanin yazasida gelmiyor boyle olunca (alira)
calisiyor canim. Ayni sehirde degiliz gitmeden 2
gun yanima gelecek sonra ailesinin yanina gidecek zaten hepi topu 5 gun falan zamani olacak
haklisiniz evet ancak en son kurban bayraminda gormustum insan kotu oluyor. Allah kavustursun hayirlisiyla sizide bizide hepimizide
Aramıza hoşgeldiiin :80:
Çok az kaldı, yarın bu saatlerde çoktan öğrenmiş olcaz yerlerimizi :18:
İnşallah hayırlı yerler çıkar kızlar :97:
Teşekkür ederimmm :) evet inşallah en rahat edeceği yer çıkar herkese
Aminn
Tanışalım, ben muti, 21 buçuk yaşındayım, Sosyoloji okuyorum 4. sınıftayım bu sene. 4 sene 3 ay 6 gündür sevdiceğimle birlikteyizAsker yareni olmak üzereyim
Ya sen?
:) bende luna25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum askerimi bekleyeceğim hayırlısıyla da dünya evine gireceğim
Nerde yapıyosun yüksek lisansını?
Hayırlısı olsun darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?