Aayyy uzuldum umarim cok sknti yasamazNe pis insanlar var kızlar ya canım sıkıldı Allah hepimizin askerlerini iyi insanlarla karşılaştırsın.. askerimin sevdiği bi arkadaşı cocuk kısa donem diye tek kalmış bataryasında baya dolmus bugunde telefon kullanmayacaksın uzun donemler kullanabılır diye devrecılık yapmışlar oda son nokta patlamış kavga etmiş tek kişiye rahat 20 kişi vardı dedi askerim ki bunada devrecilik deniliyor komutanar gelmiş askerliği uzar büyük ihtimalle çoook üzüldüm yaa hofff kişiliği gelişmemiş insanlar azıcık yetki gördüğünde böyle şeyler oluyor ne yazıkki çocuğun asskerliliği bitmez zehir ederler şimdi sürekli çarparlar falan
48 sorudan 37 tane yaptım aman Allahım ne buyuk basarı
Ne pis insanlar var kızlar ya canım sıkıldı Allah hepimizin askerlerini iyi insanlarla karşılaştırsın.. askerimin sevdiği bi arkadaşı cocuk kısa donem diye tek kalmış bataryasında baya dolmus bugunde telefon kullanmayacaksın uzun donemler kullanabılır diye devrecılık yapmışlar oda son nokta patlamış kavga etmiş tek kişiye rahat 20 kişi vardı dedi askerim ki bunada devrecilik deniliyor komutanar gelmiş askerliği uzar büyük ihtimalle çoook üzüldüm yaa hofff kişiliği gelişmemiş insanlar azıcık yetki gördüğünde böyle şeyler oluyor ne yazıkki çocuğun asskerliliği bitmez zehir ederler şimdi sürekli çarparlar falan
Bende çok üzüldüm yaAayyy uzuldum umarim cok sknti yasamaz
bız bu tıplere egoist, antihumanıst daha kısası şerefsiz dıyoruz. Allahlarından bulsunlar. rabbim sevdıklerımızı korusun AMINNNNNNNNNNNNNNNN
48 sorudan 37 tane yaptım aman Allahım ne buyuk basarı
Aayyy uzuldum umarim cok sknti yasamaz
Afern cocugum
Canım yeni girebildim konuştunuz muuuuu?????
Tebrikleri efenim :)
Canım yeni girebildim konuştunuz muuuuu?????
ben sonucu begenmedım pek ama sagol canım :)
Ne pis insanlar var kızlar ya canım sıkıldı Allah hepimizin askerlerini iyi insanlarla karşılaştırsın.. askerimin sevdiği bi arkadaşı cocuk kısa donem diye tek kalmış bataryasında baya dolmus bugunde telefon kullanmayacaksın uzun donemler kullanabılır diye devrecılık yapmışlar oda son nokta patlamış kavga etmiş tek kişiye rahat 20 kişi vardı dedi askerim ki bunada devrecilik deniliyor komutanar gelmiş askerliği uzar büyük ihtimalle çoook üzüldüm yaa hofff kişiliği gelişmemiş insanlar azıcık yetki gördüğünde böyle şeyler oluyor ne yazıkki çocuğun asskerliliği bitmez zehir ederler şimdi sürekli çarparlar falan
ayy bide telefon götürmüştü arama olmuşş almışlar tutanak tutmuşlarr zaten 2 hafta sonra çıkcaktı çarşıya bu yüzdende bi hafta daha çıkamıcakmış cezalıymış
Bende sevindiğin için yazdın sandım :) o zaman daha çok çalışmak daha çok ders daha çok net
allah iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın askerlerimiziii
yok canım dalga gecmeye calısmıstımevet haftaya yok olacam bı daha zor gırerım buraya sanırım yıne de kesin konusmayayım:)
allah iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın askerlerimiziii
ayyyyyyyy, kötü olmuş
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Gelirsen kovarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?