Ay aramadı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok iyi değilimİyi iyi cok iyi sen nasılsın
Akşamdan kalmayım biraz ya oooof başım ağrıyorİyiyim ama kilo aldım ona taktıme sen nasılsın
selaaaaam, açım ben aaaaaaçççççç
Ay aramadı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok iyi değilim
Akşamdan kalmayım biraz ya oooof başım ağrıyor
Ben diyete yarın devam
Arar insallah ya. Askerlik bitecek ama bizde paranoyak olacağız herhalde aradi aramadi niye diye
Nasıl gidiyor kilo verme çabaları
iyi gidiyor 3 haftada 3,8 kilo verdim :124::124::124:
kızlar selam nasılsınız
kızlar selam nasılsınız
Ayy çok guzel devami gelsin inş hepimize
Arar insallah ya. Askerlik bitecek ama bizde paranoyak olacağız herhalde aradi aramadi niye diye
kızlar selam nasılsınız
Arkadaşlar nisanlimin çook yakın arabasının kinasi var bende davetliyim sizce nasıl bi tarz giyinsem. Ben sade bisey dusunuyorum da
Teşekkür canım. Gelin olmakta zor yaBen sade sevdiğimden bencede sade
Teşekkür canım. Gelin olmakta zor ya
Arkadaşlar nisanlimin çook yakın arabasının kinasi var bende davetliyim sizce nasıl bi tarz giyinsem. Ben sade bisey dusunuyorum da
bence de sade ama sen açık mısın kapalı mısın, azıcık bilgi ver, daha çok alternatif sunalımmm
Kesinlikle hadi sen nişanlısın beğenmiş sevmiş takmışlar yüzüğü :) bizde oda yok
Çoook şükür canım bu aşamaya geldi yaa..
Resmiyet işin içine ailelerin girmesi sıkıntılı dönemler sanırım darısı başımıza sizinkinide Allah tamamına erdirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?