- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
Selaaam kızlarrr şafaklar bıtsede gitsek :)
Heeeeeeeee uğramıcanız bir daha buraya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selaaam kızlarrr şafaklar bıtsede gitsek :)
[video=youtube;bWnBatCH4bc]http://www.youtube.com/watch?v=bWnBatCH4bc[/video]
sabah sabah iyi gider kop kop kop :52::92::111::118:
Günaydın canım. Bugün hiç o havada değilim ya. Berkin Elvan hayatını kaybetti. Daha 14 yaşında bi çocuk ekmek almaya giderken olayların içinde kalıp polisin gaz fişeğiyle başından vurulup aylarca komada kaldı. Adaletini sorguluyorum bu dünyanın, bu ülkeyle ilgili umutlarım yok oluyor...
Heeeeeeeee uğramıcanız bir daha buraya![]()
Günaydın topiğim.
...
günaydın mutttttiiiiiiiiiiiii![]()
Günaydın canım. Bugün hiç o havada değilim ya. Berkin Elvan hayatını kaybetti. Daha 14 yaşında bi çocuk ekmek almaya giderken olayların içinde kalıp polisin gaz fişeğiyle başından vurulup aylarca komada kaldı. Adaletini sorguluyorum bu dünyanın, bu ülkeyle ilgili umutlarım yok oluyor...
sana da günaydın prensessss![]()
Erees, nasıl geçti doğumgününn
Günaydın muti'm
sana da günaydın prensessss
aaaaaaaa, ben de duymadım hiiiççok üzücü bi durumm
![]()
Guzeldii ya dunn aksam okul arkadaslarim kutladi 2.kez :))
Bugunde 3.yu bekliyorum bakalim
Gunaydin kizlaar
Biricigimi gormeme son 4gun :)
nasıl göreceksinnnn kiiiii![]()
Geleyim yardıma![]()
toplaşıp gidelim hadeeee![]()
ya iş yükü neysede patron aşırı sinirli biri o yoruyor insanı birde eşim e 4 gün izin verdiler yatak izni öksürüğü geçmedi hala çok üzülüyorum![]()
Cumartesi gunu esenbogaya gidecekler ustaliga sirnaga gecmek icin. Bir kac saatlik bosluklari olacak orfa goreyim doye gidecegim ankarayaa
ya iş yükü neysede patron aşırı sinirli biri o yoruyor insanı birde eşim e 4 gün izin verdiler yatak izni öksürüğü geçmedi hala çok üzülüyorum![]()
aaaaa çoook sevindim canım senin adınaaa![]()
![]()
![]()
![]()
kolay gelsiiiin :18: eşin de çabucak iyileşsin inşallah :94:
Cumartesi gunu esenbogaya gidecekler ustaliga sirnaga gecmek icin. Bir kac saatlik bosluklari olacak orfa goreyim doye gidecegim ankarayaa