354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

[video=youtube;bWnBatCH4bc]http://www.youtube.com/watch?v=bWnBatCH4bc[/video]

sabah sabah iyi gider kop kop kop :
52::66::64::92::111::118:

[video=youtube;bWnBatCH4bc]http://www.youtube.com/watch?v=bWnBatCH4bc[/video]

sabah sabah iyi gider kop kop kop :
52::66::64::92::111::118:

Günaydın canım. Bugün hiç o havada değilim ya. Berkin Elvan hayatını kaybetti. Daha 14 yaşında bi çocuk ekmek almaya giderken olayların içinde kalıp polisin gaz fişeğiyle başından vurulup aylarca komada kaldı. Adaletini sorguluyorum bu dünyanın, bu ülkeyle ilgili umutlarım yok oluyor...

Günaydın canım. Bugün hiç o havada değilim ya. Berkin Elvan hayatını kaybetti. Daha 14 yaşında bi çocuk ekmek almaya giderken olayların içinde kalıp polisin gaz fişeğiyle başından vurulup aylarca komada kaldı. Adaletini sorguluyorum bu dünyanın, bu ülkeyle ilgili umutlarım yok oluyor...

duymadım, haberim yoktu :43::14:

Heeeeeeeee uğramıcanız bir daha buraya:1:

Erees, nasıl geçti doğumgününn :3:

Günaydın topiğim.
...

Günaydın muti'm :3:

günaydın mutttttiiiiiiiiiiiii :8:

sana da günaydın prensessss :3:

aaaaaaaa, ben de duymadım hiiiç :53: çok üzücü bi durumm :43:

Erees, nasıl geçti doğumgününn :3:

Günaydın muti'm :3:

sana da günaydın prensessss :3:

aaaaaaaa, ben de duymadım hiiiç :53: çok üzücü bi durumm :43:

Guzeldii ya dunn aksam okul arkadaslarim kutladi 2.kez :))
Bugunde 3.yu bekliyorum bakalim :p

Gunaydin kizlaar
Biricigimi gormeme son 4gun :)

kızlar benimki hamamcı olmuş demiştim ya 9-5 arası çalışıyormuş hamamda duruyormuş yani,ben de onu santralden aramak istiyorum ordayken de çağırırlar mı 5ten sonra mı arasam yemek 5te diyodu kaçta arasam ki acaba ya :44:

ya iş yükü neysede patron aşırı sinirli biri o yoruyor insanı birde eşim e 4 gün izin verdiler yatak izni öksürüğü geçmedi hala çok üzülüyorum :5:

Allah yardimcin olsun
Esinede gecmis olsun duzelir insallah :|

Cumartesi gunu esenbogaya gidecekler ustaliga sirnaga gecmek icin. Bir kac saatlik bosluklari olacak orfa goreyim doye gidecegim ankarayaa

aaaaa çoook sevindim canım senin adınaaa :31: :21: :nazar: :72:

ya iş yükü neysede patron aşırı sinirli biri o yoruyor insanı birde eşim e 4 gün izin verdiler yatak izni öksürüğü geçmedi hala çok üzülüyorum :5:

kolay gelsiiiin :18: eşin de çabucak iyileşsin inşallah :94:

Canım eşine cok geçmiş olsun. Bisey soracağım evliyken asker beklemek cok mu zor oluyor

Back
X