354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Farkindaa bile degil istemeden yapiyordur
bende dağıtıma gelidğinde korktum çok tuhaftıı içim bi gaip oldu hareketleri anormalleşmiş kendine özgüveni kalmamış gibiydi yazık ya ben bizden çok onlara üzülüorum bizden 2 kat mücadele veriolar

Hmmm yok benimkiyle yemin toreni haftasonunu beraber gecirdik ayniydi daha iyiydi falan gariplik sezmedim ben

bende sinir olduyodum asker yemegine çağırmalarına bi ton vaktimizden çalındı gitti

Haftaya perşembe yolcu :31:
Ben daha hiç vakit geçirmemiş gibiyim. Bi telaş aldı beni. Her anım onunla geçsin istiyorum ama okul iş dersane yemekler, bizi bizden çalıyor :14:

Farkindaa bile degil istemeden yapiyordur

Hmmm yok benimkiyle yemin toreni haftasonunu beraber gecirdik ayniydi daha iyiydi falan gariplik sezmedim ben

Umarım farkına varır...

Yüzyüze görüşebilirsek tabi. Başladı asker yemekleri sonu gelmez arık :14:

Görüşürsünüz mutlaka güzelce konuşur halledersiniz canım o yemekler falanda bunaltmıştır bir de her yemekte asker muhabbeti ben askerdeyken böyle olmuştu şöyle olmuştu iyice bunaltır malesef ki şimdilik alttan almaktan başka çaren yok geçecek tabi canım bitecek zor zamanlar yine eskiye döner

Ben daha hiç vakit geçirmemiş gibiyim. Bi telaş aldı beni. Her anım onunla geçsin istiyorum ama okul iş dersane yemekler, bizi bizden çalıyor :14:

Umarım farkına varır...

ayhhh zorr ya ne diyimmm kiii çokça görüşmeye çalış bu yoğunlukta nasıl olur bilmiorumda Allah yardımcın olsunn .

Görüşürsünüz mutlaka güzelce konuşur halledersiniz canım o yemekler falanda bunaltmıştır bir de her yemekte asker muhabbeti ben askerdeyken böyle olmuştu şöyle olmuştu iyice bunaltır malesef ki şimdilik alttan almaktan başka çaren yok geçecek tabi canım bitecek zor zamanlar yine eskiye döner

ayhhh zorr ya ne diyimmm kiii çokça görüşmeye çalış bu yoğunlukta nasıl olur bilmiorumda Allah yardımcın olsunn .

Sağolun kızlar destekleriniz için. Gidip yatayım ben de. İyi geceler.

Günaydın hatunlar nasılsınızzzzzzzzz

Son düzenleme:

Umarım farkına varır...

canım ben aynı evdeyken bile öyle hissediyordum birde asker yemekleri gelen giden şimdi diyorum eşime bi gel 1 ay kimseyle görüşmicez :52:

Back
X