Yok ya 12 ye kadar yolu vaar![]()
He iyi bakalım bende kızıl elmayı izliycem birazdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya 12 ye kadar yolu vaar![]()
He iyi bakalım bende kızıl elmayı izliycem birazdan
valla bizde yılda 1 gideriz anca bence :) bide benim özel durumum var bilmiyorum inşallah sıkıntı olmaz ilerde bakalım![]()
Tabi ki butun temizliği yuklenemeyiz bizim de evimiz olacak ins hangisine yetisebilir insan.ama su gercek ki bekleniyor yapmamız
neymiş o özel durum diye ben de merak ettim,ama adı üzerinde "özel", söylenmez di mi
ben yapmam vallaaa, sadece ziyarete gittiğimde yapmam gereken ufak getir götür işlerini yaparım o kadar. zaten biz sadece günübirlik gideriz ziyarete, o süre içinde bişi bekleyemez bendeeen![]()
Benim kayinvalidem gençtir allahtan![]()
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
kaç yaşında?
benim müstakbel kayınvalidem de köy kadını, her işin üstesinden geliyor yaniiibana ihtiyacı bilee olmaaaz
![]()
yorgunbi sağ tarafım tutulmuş, sağıma dönmeye kalksam bıçak saplanıyo sankiiiiiiii
sen?![]()
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
İyi akşamlaaar![]()
Iyi aksamlaaaar nasılsın
hoş geldin
hamd olsun canım iyiyim sen nasılsın
Bende iyiyim cok sukur
bugün askerime mektup gönderdim çok güzel bi mektup yazdım resim falan koydumm kargoladımkaç günde ulaşacak kıbrısa bakalım
![]()
bugün askerime mektup gönderdim çok güzel bi mektup yazdım resim falan koydumm kargoladımkaç günde ulaşacak kıbrısa bakalım
![]()
Ayy bende mektup düşünüyorum ama hiç alışmadığım için zor geliyor
hoş geldin
hamd olsun canım iyiyim sen nasılsın
welcomeeee![]()
![]()
benimkinin bulunduğu yere dağıtım bile olmuyormuşşş, pöfff, ben gönderemiyceeeeem :84::84::84::84: