354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Benimki 6 sinda teslim oldu ama 3 den sayiyoruz

Aldı canim 3-7 arası yazıyordu 5inde teslim oldu 7sinden başlamış mı oluyor askerlik 7 sinden sonra mı sayicaz onun dediğine göre öyleymis

bizim ki de 3 ile 7 si yazıyordu 5 inde teslim oldu canım ben 127 diye hesapladım ama oradaki bazı arkadaşları 123-124 falan diyolarmış bu konuda benimde kafam karışık :44:

Kızlar bir şey sorcam....
Sülüs tarihi 3-7subat mis benimki 5subatta teslim oldu şimdi 7den itibaren mi sayicaz ya 5inden sayıyorum ben dün askerim öyle dedi Arife günü evde olurum dedi :44:

3 ünden başlar kızlarrr

kızlar benim de bildiğim ve askerimin dediğine göre kim hangi tarihte silüsünü aldıysa o günden başlıyor askerliği... zaten mantıklısı da bu değil mi? yoksa haksızlık olur. örneğin sizinkiler hep 5inde 6sında teslim oldu, benimki 9unda :27: o zaman benimki sizinkine göre az askerlik yapmış olur. :27:

ama öyle değil biliyorum, askerimin şu an bulunduğu yerde bi arkadaşı var (acemilikte de beraberlerdi) o silüsü 5inde almış, benimki 7sinde aldı işte. ve arkadaşım benden 2 gün önce terhis olacak diyor, üzülüyor hatta :50:

ahaaa benim gibi bi kitap kurdu daha hangi kitaplar canım aldıkların

ben de kurdum ben dee :52: 2 tane kitap aldım bugün ben de :21:

[sıze=3]kızlar benim de bildiğim ve askerimin dediğine göre kim hangi tarihte silüsünü aldıysa o günden başlıyor askerliği... Zaten mantıklısı da bu değil mi? Yoksa haksızlık olur. örneğin sizinkiler hep 5inde 6sında teslim oldu, benimki 9unda :27: O zaman benimki sizinkine göre az askerlik yapmış olur. :27:

Ama öyle değil biliyorum, askerimin şu an bulunduğu yerde bi arkadaşı var (acemilikte de beraberlerdi) o silüsü 5inde almış, benimki 7sinde aldı işte. Ve arkadaşım benden 2 gün önce terhis olacak diyor, üzülüyor hatta :50:[/sıze]

[sıze=3]ben de kurdum ben dee :52: 2 tane kitap aldım bugün ben de :21:[/sıze]

benimki 3 ünde dedi öyleymiş orda :27::27:

Son düzenleme:
kızlar benim de bildiğim ve askerimin dediğine göre kim hangi tarihte silüsünü aldıysa o günden başlıyor askerliği... zaten mantıklısı da bu değil mi? yoksa haksızlık olur. örneğin sizinkiler hep 5inde 6sında teslim oldu, benimki 9unda :27: o zaman benimki sizinkine göre az askerlik yapmış olur. :27:

ama öyle değil biliyorum, askerimin şu an bulunduğu yerde bi arkadaşı var (acemilikte de beraberlerdi) o silüsü 5inde almış, benimki 7sinde aldı işte. ve arkadaşım benden 2 gün önce terhis olacak diyor, üzülüyor hatta :50:

hımm o zaman 5 inden itibaren sayıcam ben yine cnaım :44:

ben de kurdum ben dee :52: 2 tane kitap aldım bugün ben de :21:

ne aldın ne aldınnn :21::21:

Son düzenleme:
Back
X