Seninkinin de mi soyadı tabelada yazıyordu yoksa ?![]()
soyadı değil ama şimdi biz ailece tatile giderken m.DEN :

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkinin de mi soyadı tabelada yazıyordu yoksa ?![]()
soyadı değil ama şimdi biz tatilr giderken m..fondan geçince o tabelayla foto çekimiştimOrda yaşıyorduda o zamanlar
![]()
Hiç anlaşılmadı nerede yaşadığı inan![]()
Benimki 6 sinda teslim oldu ama 3 den sayiyoruz
Aldı canim 3-7 arası yazıyordu 5inde teslim oldu 7sinden başlamış mı oluyor askerlik 7 sinden sonra mı sayicaz onun dediğine göre öyleymis
bizim ki de 3 ile 7 si yazıyordu 5 inde teslim oldu canım ben 127 diye hesapladım ama oradaki bazı arkadaşları 123-124 falan diyolarmış bu konuda benimde kafam karışık :44:
Kızlar bir şey sorcam....
Sülüs tarihi 3-7subat mis benimki 5subatta teslim oldu şimdi 7den itibaren mi sayicaz ya 5inden sayıyorum ben dün askerim öyle dedi Arife günü evde olurum dedi :44:
3 ünden başlar kızlarrr
kızlar benim de bildiğim ve askerimin dediğine göre kim hangi tarihte silüsünü aldıysa o günden başlıyor askerliği... zaten mantıklısı da bu değil mi? yoksa haksızlık olur. örneğin sizinkiler hep 5inde 6sında teslim oldu, benimki 9undao zaman benimki sizinkine göre az askerlik yapmış olur.
ama öyle değil biliyorum, askerimin şu an bulunduğu yerde bi arkadaşı var (acemilikte de beraberlerdi) o silüsü 5inde almış, benimki 7sinde aldı işte. ve arkadaşım benden 2 gün önce terhis olacak diyor, üzülüyor hatta
ahaaa benim gibi bi kitap kurdu daha hangi kitaplar canım aldıkların
ben de kurdum ben dee2 tane kitap aldım bugün ben de
![]()
[sıze=3]kızlar benim de bildiğim ve askerimin dediğine göre kim hangi tarihte silüsünü aldıysa o günden başlıyor askerliği... Zaten mantıklısı da bu değil mi? Yoksa haksızlık olur. örneğin sizinkiler hep 5inde 6sında teslim oldu, benimki 9undaO zaman benimki sizinkine göre az askerlik yapmış olur.
Ama öyle değil biliyorum, askerimin şu an bulunduğu yerde bi arkadaşı var (acemilikte de beraberlerdi) o silüsü 5inde almış, benimki 7sinde aldı işte. Ve arkadaşım benden 2 gün önce terhis olacak diyor, üzülüyor hatta[/sıze]
[sıze=3]ben de kurdum ben dee2 tane kitap aldım bugün ben de
[/sıze]
öyle bi güldÜm ki duymak istemezdin inan![]()
hiç anlaşılmadı nerede yaşadığı inan![]()
lan benimde öpücühlü fotom var atimmi :ddd
kızlar benim de bildiğim ve askerimin dediğine göre kim hangi tarihte silüsünü aldıysa o günden başlıyor askerliği... zaten mantıklısı da bu değil mi? yoksa haksızlık olur. örneğin sizinkiler hep 5inde 6sında teslim oldu, benimki 9undao zaman benimki sizinkine göre az askerlik yapmış olur.
ama öyle değil biliyorum, askerimin şu an bulunduğu yerde bi arkadaşı var (acemilikte de beraberlerdi) o silüsü 5inde almış, benimki 7sinde aldı işte. ve arkadaşım benden 2 gün önce terhis olacak diyor, üzülüyor hatta
hımm o zaman 5 inden itibaren sayıcam ben yine cnaım :44:
ben de kurdum ben dee2 tane kitap aldım bugün ben de
![]()
ne aldın ne aldınnn![]()
At anam at
Herkes öpücüklü fotosunu avatar yapsın hatta![]()
At anam at
Herkes öpücüklü fotosunu avatar yapsın hatta![]()
ne aldın ne aldınnn![]()
benim öpücüklü foto pek masum değil amaaa![]()
![]()
:78:
"Senden önce ben" ve "sen benim diğer yarımsın"
benim öpücüklü foto pek masum değil amaaa![]()
![]()
aşk dolu kitaplarrrr ooo çok güzel güle güle oku canım :)
aşk dolu kitaplarrrr ooo çok güzel güle güle oku canım :)
ama benim yok öpücüklüü napcaz şimdi![]()
Lütfen masumlusunu koyalımbenim öpücüklü foto pek masum değil amaaa![]()
![]()
eheheh![]()
![]()
özenti gençlik ya hemen koydu öpücüklü foto![]()