• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Oooff ilk defa tartıştık:19::19:

Ben seni hergün götürüp getiremem dedi bana
Allah allah mecbursun dedim bende:20::20::20:

Akşam 11 12 de tekbaşıma nasıl gideyim ?

Okuldan değil bee ben onlarında ailesinden biriyim artık o yüzden evlerine girip çıkıyorum akşam onlara gitmişsem yurduma dönmem 11 12 onlardan yurda gelmek bu yıl sadece 2 dk ama seneye ben bu yurtta kalmam diyorum oda orada kal götürme derdi olmasın diyor bende yok diyorum anlaşamıyoruz:31:

Okuldan gayet erken dönüyorum zaten eğer geç bi zamana kalmışsam 9 gibi falansa yurdu arıyorum araba geliyor alıyor yurda götürüyor

tam ben hiç bişi anlamadım diycektim ki sonunda anladım olayı :27:

taviz verme eses :47: sonuçta her akşam orda olmayacaksın ki, olduun aşamlarda da totosunu kaldırıp götürüversin bi zahmeeet :33:

lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkımı aradım teli çaldı ya:53: bi sıkıntı çıkardıysammmm direk 7 gün uzyormuş askerlik :18::18::18::18:

inşallah olur canım :31:
Ay inşallah
tam ben hiç bişi anlamadım diycektim ki sonunda anladım olayı :27:

taviz verme eses :47: sonuçta her akşam orda olmayacaksın ki, olduun aşamlarda da totosunu kaldırıp götürüversin bi zahmeeet :33:
Sonuçta her akşam ordayım ama:52::52::52:
lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkımı aradım teli çaldı ya:53: bi sıkıntı çıkardıysammmm direk 7 gün uzyormuş askerlik :18::18::18::18:

Niye arıyon deli kız:1:

çalacağını düşünmemiştim :52::52::52::52::52: aradı 10 dk sonra konuştuk. Ben aramadan arama dedi :1: başkasından tel almış hehe:30::30:

Kızlar ne nolur dua edin bana, bize Mutlu olalım diye :43:

Neyse bak sorun çıkmamış
Olun tabi Allahın izniyle hepimiz mutlu olalım:31:

çalacağını düşünmemiştim :52::52::52::52::52: aradı 10 dk sonra konuştuk. Ben aramadan arama dedi :1: başkasından tel almış hehe:30::30:

Kızlar ne nolur dua edin bana, bize Mutlu olalım diye :43:

sübaneke dinimiz amiiiiiiiiiin $tezahurat.gif

Son düzenleme:
kızlarr selammm nasılsınızzz eşim binbaşı postası olduuuu bu akşamda ilk nöbeti 1-3 :1:

Back
X