- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
Heh bende tam olarak bunu istiyorumbende apartta kalmıştım ama bildiğin ev idi yani çok güzel
oluyor rahat bide tek kalmıştım oh kebap![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heh bende tam olarak bunu istiyorumbende apartta kalmıştım ama bildiğin ev idi yani çok güzel
oluyor rahat bide tek kalmıştım oh kebap![]()
Oooff ilk defa tartıştık![]()
Ben seni hergün götürüp getiremem dedi bana
Allah allah mecbursun dedim bende![]()
Akşam 11 12 de tekbaşıma nasıl gideyim ?
Okuldan değil bee ben onlarında ailesinden biriyim artık o yüzden evlerine girip çıkıyorum akşam onlara gitmişsem yurduma dönmem 11 12 onlardan yurda gelmek bu yıl sadece 2 dk ama seneye ben bu yurtta kalmam diyorum oda orada kal götürme derdi olmasın diyor bende yok diyorum anlaşamıyoruz
Okuldan gayet erken dönüyorum zaten eğer geç bi zamana kalmışsam 9 gibi falansa yurdu arıyorum araba geliyor alıyor yurda götürüyor
lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkımı aradım teli çaldı yabi sıkıntı çıkardıysammmm direk 7 gün uzyormuş askerlik :18::18::18::18:
Ay inşallahinşallah olur canım![]()
Sonuçta her akşam ordayım amatam ben hiç bişi anlamadım diycektim ki sonunda anladım olayı
taviz verme esessonuçta her akşam orda olmayacaksın ki, olduun aşamlarda da totosunu kaldırıp götürüversin bi zahmeeet
![]()
lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkımı aradım teli çaldı yabi sıkıntı çıkardıysammmm direk 7 gün uzyormuş askerlik :18::18::18::18:
Ay inşallah
Sonuçta her akşam ordayım ama
Niye arıyon deli kız![]()
her aşaaaam olmaa artık sen de
daha evlenmeden bu kadar yüz göz olma kayın aileylee
abla tavsiyesi
![]()
babaanne miiii![]()
nannnn sen de niye arıyonnnn![]()
Ay inşallah
Sonuçta her akşam ordayım ama
Niye arıyon deli kız![]()
çalacağını düşünmemiştimaradı 10 dk sonra konuştuk. Ben aramadan arama dedi
başkasından tel almış hehe
Kızlar ne nolur dua edin bana, bize Mutlu olalım diye![]()
Neyse bak sorun çıkmamış
Olun tabi Allahın izniyle hepimiz mutlu olalım![]()
Neden bu kadar şaşırdın ki
Erkek arkadaşım babannesiyle yaşıyor![]()
Amiiinaminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :85:
hımmmmmmmtamam o zaman gidebilirsin her akşam
![]()
kızlarr selammm nasılsınızzz eşim binbaşı postası olduuuu bu akşamda ilk nöbeti 1-3![]()
kızlarr selammm nasılsınızzz eşim binbaşı postası olduuuu bu akşamda ilk nöbeti 1-3![]()