düttürüdüdütttt ben bugün kacağımilgililere duyurulur
Insallah gelir canım
Nereye bakiiiiiimmmmmm
Gunaydin millet
Aaaaa bende
inşallah canımmmm
selaaaam1,5 saat sporumu yaptım geldiiiimmmm
selaamm kızlar direksiyon dersine girdim vee işe geldimmm vehametli sıkıcı birgün herkes nerdeeeeeeee
Aaaaa bende
Simdiden aksam 6 6.30gibi degil mi uykumu getiriyooo
Ahahahaa benimkide canakkale istiyorevet aynen öyle vee hava da buzz resmen kış geri geldi eskişehiri terk edip deniz olan sıcacık bi memlekete taşınmak istiyorum zaten hayalim eşimle emekli olunca sahil kasabasında yaşamak
Ahahahaa benimkide canakkale istiyor
selaamm kızlar direksiyon dersine girdim vee işe geldimmm vehametli sıkıcı birgün herkes nerdeeeeeeee
evet aynen öyle vee hava da buzz resmen kış geri geldi eskişehiri terk edip deniz olan sıcacık bi memlekete taşınmak istiyorum zaten hayalim eşimle emekli olunca sahil kasabasında yaşamak
eşim antalya hastası resmen banada uyar yaniiii bugün gidelim dese hiç düşünmem sanırım
Nereye bakiiiiiimmmmmm
Gunaydin millet
Kııııııııız ne güzel ya
çok çirkindimmmm göbekim pörtlek pörtlek( bugün ilk kez nöbet tuttu 353. ler gidince çok zor olacakmış bu nöbet işi
çok çirkindimmmm göbekim pörtlek pörtlek( bugün ilk kez nöbet tuttu 353. ler gidince çok zor olacakmış bu nöbet işi
Biz sana dedik devam et diye
Neyse ki benimki hiç nöbet tutmayacak göremeyecem 4 ay bende buna sevineyim bari
benimki günde 6 saat tutuyo
tabiki benimki sabah akşam nöbet tutacakmış seninki çok şanslıyarın aranıza geri dönecem bir haftada size yetişicimmmmm
hem gece hem gündüz tutacaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?