354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

selaamm kızlar direksiyon dersine girdim vee işe geldimmm vehametli sıkıcı birgün herkes nerdeeeeeeee

Aaaaa bende

Simdiden aksam 6 6.30gibi degil mi uykumu getiriyooo

evet aynen öyle vee hava da buzz resmen kış geri geldi eskişehiri terk edip deniz olan sıcacık bi memlekete taşınmak istiyorum zaten hayalim eşimle emekli olunca sahil kasabasında yaşamak

evet aynen öyle vee hava da buzz resmen kış geri geldi eskişehiri terk edip deniz olan sıcacık bi memlekete taşınmak istiyorum zaten hayalim eşimle emekli olunca sahil kasabasında yaşamak
Ahahahaa benimkide canakkale istiyor

selaamm kızlar direksiyon dersine girdim vee işe geldimmm vehametli sıkıcı birgün herkes nerdeeeeeeee

nasıl geçtiiiii ders

bizim memlekete gelin o zaman

bu arada gebzede hava çok güzel şu an, sabah kapalıydı yağmurluydu ama güpgüneşli oldu şimdi

çok çirkindimmmm göbekim pörtlek pörtlek ( bugün ilk kez nöbet tuttu 353. ler gidince çok zor olacakmış bu nöbet işi

Biz sana dedik devam et diye
Neyse ki benimki hiç nöbet tutmayacak göremeyecem 4 ay bende buna sevineyim bari

tabiki benimki sabah akşam nöbet tutacakmış seninki çok şanslı yarın aranıza geri dönecem bir haftada size yetişicimmmmm

Nasıl sabah akşam be o nasıl iş sürekli nöbetmi tutacak
Nöbetçi askermi görevi
Keşke benimde yakınımda olaydı da akşam sabah nöbet tutaydı
1 haftada yetişecem derken bir haftada kaç kilo vermeyi planlıyorsun

hem gece hem gündüz tutacaklarmış

bi gündüz bi akşam bi de gece(sabaha karşı) oluyo benimkinin

ama diyo ki bana, "aşkım nöbetteyken hep seni, evlilik teklifimi, gelip seni istediğimizi, sözümüzü, nişanımızı, vs. düşünüyorum 2 saat nasıl geçiyo hiç anlamıyorum bile"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…