• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Mutsuzum işte çok mutsuzum!
Herkes 3 hafta yapar acemiliği biz 5 hafta, yemin törenine gidemem, sınavlarım gelir, yok mezuniyet çalışması, yok makalesi yeter valla yeter bezdim!

Kastamonuda en rahat zamanları ordan geçtikten sonra keşke daha da uzun olsaydı diyor insan. O yüzden mutsuz olma canım ben bile acemilikte ki günlerimizi özlüyorum

Hiç özlemicem aradaki 700 km'yi.

Çok gergin hissediyorum seni muticim, biraz sakin olmanda fayda var kendine zarar. Bizde geçtik bu günlerden, hepi topu iki hafta daha sıkacaksın dişini sonra zaten yanı başında olacak. Hiç bişey kalmadı ki de kendi kendine, de ki sınavlarını verip rahat rahat görüşebil sevdiğinle. Sonra daha çok sıkılırsın. Sınav belasını at üstünden gerisi gelecek sırasıyla:34:

7 adet görümce ve bir de kv için nevresim takımı yapacak annem. Onlar biz istemeyiz yapma boşver demişti ben de ne gerek var demiştim ama annem ısrarla yapalım yarın bir gün laf ederler diyor. haklı. ben de tmm dedim çok külfetli ama poffff :25::24::50:

oha 7 mi :53: gaçççççççççççççççççççççççççççççççççççç kızım gaççççççççççç:emir_bebek:

7 adet görümce ve bir de kv için nevresim takımı yapacak annem. Onlar biz istemeyiz yapma boşver demişti ben de ne gerek var demiştim ama annem ısrarla yapalım yarın bir gün laf ederler diyor. haklı. ben de tmm dedim çok külfetli ama poffff :25::24::50:

Bizde okdar kalabalık değil erkek tarafı ama bende hepiciğine yapıyom anneannesine bile ama çok cici oluyorlar:)

Bizde okdar kalabalık değil erkek tarafı ama bende hepiciğine yapıyom anneannesine bile ama çok cici oluyorlar:)

kv için beğendim bi tane :D şu elde yapılanları pek kafam basmıyor ama anneme ne yapılacaksa yap dedim attım üstümden yükü :D

TÜhhh getti gül gibi kız :14:
Allah kalanlara sabır versin ne diyim :27:
Bende tek gelin olmak iStiyorum ya banane :D

sen kaçıncısın peki? :))) gitti gitti zaten nişanlımı sevgili olmadan önce bi terketmiştim (nedenleri içinde bu görümce fazlalığı da var tabii) :D ama kısmetmiş işte geldi yine buldu beni :16::nazar::nazar::nazar:

sen kaçıncısın peki? :))) gitti gitti zaten nişanlımı sevgili olmadan önce bi terketmiştim (nedenleri içinde bu görümce fazlalığı da var tabii) :D ama kısmetmiş işte geldi yine buldu beni :16::nazar::nazar::nazar:

:D Kısmet işte naparsın başa geldi çekicen :27:
:nazar:Ben ilk gelin olacam Allah nasip ederse:nazar: ama son olmayacam :37:
4 tane daha gelecek arkadan:53:

:D Kısmet işte naparsın başa geldi çekicen :27:
:nazar:Ben ilk gelin olacam Allah nasip ederse:nazar: ama son olmayacam :37:
4 tane daha gelecek arkadan:53:

Allah nasip eder de askerimle evlenirsem hiç görümcem olmayacak:1:
Erkek kardeşi var benimkinin valla o birden evleniyorum ben derse(ne yaptığı belli değil ) benden önce gelin gelebilir:1:
Bu durumda ben 2. olurum:37:
Ama yok o bizden sonra evlenirse ben de ilk gelin olurum bi tanede eltim olur:32:

Allah nasip eder de askerimle evlenirsem hiç görümcem olmayacak:1:
Erkek kardeşi var benimkinin valla o birden evleniyorum ben derse(ne yaptığı belli değil ) benden önce gelin gelebilir:1:
Bu durumda ben 2. olurum:37:
Ama yok o bizden sonra evlenirse ben de ilk gelin olurum bi tanede eltim olur:32:
Ben ilk olacam:D öyle bi efsane olacamki arkadan gelenler hep arkada kalacak nihahahaahah :52:
ooo eltiler fena olmasa bari kız. kıskançlık falan. senin iş de zor anacım. Allah yardımcımız olsun :ssz:

Kızım ben her türlü haklarından gelirim merak etmeyin evelallah hükümet gibi hatunum:52:

neeeeeeeee 7 görümcemiiiiii :53: ama olsun benim 2 görümcem var ikisinide çok severim ama eltimi böööööö nefret ediyorum hatta :47:

Back
X