• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Hadi bakalım sıra beklemede he :) kazasıZ belasız direk eline ulaşır inşallah :)
Çalıştım geldim bide reglim kötüyüm uzandım valla

Kutsal amaçlar için uğramışsin hocam :) olacak o kadar:37:

Umarım sorunsuzca gider.Doğumgününden önce varacak galiba geç gitmesinden iyidir diye düşünüyorum:1:
Kutunun üstünde not var eğer bu kutu eline 21 nisandan önce ulaşırsa açma bekle diye.O uyarıyı takacağını düşünmüyorum erken gitse bile açar bence:52:
Geçmiş olsun canımm

Umarım sorunsuzca gider.Doğumgününden önce varacak galiba geç gitmesinden iyidir diye düşünüyorum:1:
Kutunun üstünde not var eğer bu kutu eline 21 nisandan önce ulaşırsa açma bekle diye.O uyarıyı takacağını düşünmüyorum erken gitse bile açar bence:52:
Geçmiş olsun canımm
Geç gitmesin de boşver :)
Hahaha notta yazmış ;) takmaz tabi ya :1:
Sağol canım

Geç gitmesin de boşver :)
Hahaha notta yazmış ;) takmaz tabi ya :1:
Sağol canım

Tabi canım ne notlar yazdım:52:
Sigaranın ve çikolatanın boşunu atma geri kutuya koy saklıcam ben onları diye bi not daha var mesela:1:
Bu kitabı okuyup okumadığını test edicem diye başka bir not var:51:

Tabi canım ne notlar yazdım:52:
Sigaranın ve çikolatanın boşunu atma geri kutuya koy saklıcam ben onları diye bi not daha var mesela:1:
Bu kitabı okuyup okumadığını test edicem diye başka bir not var:51:

Ooooo ağır müdahele var :30::1:
Soru mu sorucan kitaptan :1:

hatta harita boyuyolarmis, paylasalim biz de bi resim biz de boyayalim..

haritaaaa :52: ben çoktan çıktı alıp defterime yapıştırdım, sabırsızlıkla boyamayı bekliyorumm :52:

$harita.webp

bi de bunun çıktısını almıştım ben, 168'den başlayıp geriye doğru boyuyorum her gece :31:

$180.webp

$2014-02-12 17.14.53.webp

Aynen tabi:D

Ayyyyyy çok merak ediyorum kutuya tepkisi ne olacak ne dicek ne diceeeeeeek ay ne dicek :1:
Umarım güzel cümleler kurar yoksa çekeceği var uzun zaman boyunca:27::27:

Senden sonra da biz merak ediyoruz :))
İnşallah beklediğin tepkiler olur :) yoksa enişteye acirim :))

Senden sonra da biz merak ediyoruz :))
İnşallah beklediğin tepkiler olur :) yoksa enişteye acirim :))

Beklediğim gibi olmazsa ilk diyeceğini kurdum kafamda
Güzel olmuş sağol derse sadece : yanında birileri var heralde dicem yoo kimse yok derse tamam benim işim var bay diyip kapatıcam yüzüne sonra naparım bilmiyorum devamı kendi kendine gelişecek:27::27::27::27::27::27::27:

Beklediğim gibi olmazsa ilk diyeceğini kurdum kafamda
Güzel olmuş sağol derse sadece : yanında birileri var heralde dicem yoo kimse yok derse tamam benim işim var bay diyip kapatıcam yüzüne sonra naparım bilmiyorum devamı kendi kendine gelişecek:27::27::27::27::27::27::27:
Hahahaha ya alemsin onuda mı kafada kurdun replik hazır :)))
Gerisi doğaçlama:1:

yapıştır tabikisiiii :31:

Ben küçük bir defter tutmaya başlamıştım yemin töreninden sonra ona verdim devam etmesi için yazmam dedi ama bilmiyorum yazacak mı vakti olmadığını söyledi ama bakalım:19::19:başka defter de tutmadım facebookta yazıyordum hergün onu da bıraktım hafta sonu okuyor cevap veriyor uzun uzun ve cok olunca yani onuda bıraktım amaaaaaann haketmiyoo zaten:19:

Dönünce yapacağım:32:

Tabi ben herşeyi kurarım kafamda bazen çooooooooooooook sonrasını bile kurarım:33:

ha haaaa :9: ben deee :27:

dün gece uyuyana kadar, evimizin salonunu seçtim beğendim, yerleştirdim, halısından perdesine, biblosundan tablosuna en ince detayına kadar döşedim kafamda :37: :31: :27:

ha haaaa :9: ben deee :27:

dün gece uyuyana kadar, evimizin salonunu seçtim beğendim, yerleştirdim, halısından perdesine, biblosundan tablosuna en ince detayına kadar döşedim kafamda :37: :31: :27:

Biz emekliliğimizi bile konuşuyoruuuz:52:
Eeeeee beş sene bitince artık herbirşeyi konuşuyorsun napalım:33:

Dikkatli olsun tel kullanirken canim..puff yaa nasil rahatlik yaa rahatca iciyor adam...madem boyle sorunlu tamam insan ayrimi yapmiyoruz ama kendini duzeltmiyorsada temiz insanlarla neden birarada tutuluyor anlamadim.

Evet çok saçma.. komutanları yokmuş başlarında, ankarada mı neymiş. Cuma gidecekmiş. Boş boş duruyorum burda dedi.ona da sinir olmuş belli ki.. garip bi ortam anladığım kadarıyla..

canım onu bana bi arkadaşım hazırlayıp süpriz yaptı exel de yapmış onu biliyorum sadece nereye gitti canım eşin senin

Adana incirlik hava üssü canim :/

haritaaaa :52: ben çoktan çıktı alıp defterime yapıştırdım, sabırsızlıkla boyamayı bekliyorumm :52:

Eki Görüntüle 1068797

bi de bunun çıktısını almıştım ben, 168'den başlayıp geriye doğru boyuyorum her gece :31:

Eki Görüntüle 1068800

Eki Görüntüle 1068803

Iyi oldu bu canim teşekkür ederiiimmm :*

Back
X