• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Lunaaa nereye be yavrum oyyff:19::19:

Bende Konyalıyim canım hukuk Bürosunda çalışıyorum :) konyadan olan 4.kisi sin sanırım :)

Ayy bi bilsem :19: sen ne yapıyorsun canım?

günaydın fıstığım. sevdiceğim aradı şimdi konuştuk baya :16: dün hiç aramadı bide tripliydik birbirimize yine. bugün hiçbişey olmamış gibi konuştuk güldük. off yaaa iki haftadır görmedim ya nasıl özledim. bu haftasonu sınavlar var yanıma gelecek inşallah :16::16::16::16::16:

sen nasılsın kuzum?

aaaaaaaaaa lunaaaaa noldu :((((

Akaycadan aciklamaa ve ikna dileğiyle... :(

günaydın kııızzllarrrr nasılsınııızz :16:

Günaydın herkeseee! Ben kosturuyorum sabah sabah. Kocam memur kimlik kartını evde unutmuş, hsonu da kütahyada aöf sınavına gidecek, misafirhanede kalabilmek için kimlik lazim. Otogara kargoyla onu yollamaya çalışıyorum.. mektup da yazdım.. pazar da ankaraya gelip ptesi sabah gidicek geri.. öyle telaşeliyim gibi :)

anlatın bana uleeeeynnn :27:

luna gitti. akaycadan nedenini ve nerede olduğunu öğrenebilirmişiz. ben eresi insatagramda takibe aldım sonra o da beni twitterdan aldı karşılıklı takipleştik. :) aslında takip isteğini daha kabul etmedi farkında değil. sen nasılsın?:12::10:

Akaycadan aciklamaa ve ikna dileğiyle... :(

Günaydın herkeseee! Ben kosturuyorum sabah sabah. Kocam memur kimlik kartını evde unutmuş, hsonu da kütahyada aöf sınavına gidecek, misafirhanede kalabilmek için kimlik lazim. Otogara kargoyla onu yollamaya çalışıyorum.. mektup da yazdım.. pazar da ankaraya gelip ptesi sabah gidicek geri.. öyle telaşeliyim gibi :)

oohhhh süper görüşüceksiiniz yaniiiiiiii

luna gitti. akaycadan nedenini ve nerede olduğunu öğrenebilirmişiz. ben eresi insatagramda takibe aldım sonra o da beni twitterdan aldı karşılıklı takipleştik. :) aslında takip isteğini daha kabul etmedi farkında değil. sen nasılsın?:12::10:

Ama ben telefondan kabul etmiştim sözde akıllı telefon ama akılsızlığından etmemiş pcde ettim tekrar:9:

alla alla akayca anlatsın o zamann

günaydın fıstığım. sevdiceğim aradı şimdi konuştuk baya :16: dün hiç aramadı bide tripliydik birbirimize yine. bugün hiçbişey olmamış gibi konuştuk güldük. off yaaa iki haftadır görmedim ya nasıl özledim. bu haftasonu sınavlar var yanıma gelecek inşallah :16::16::16::16::16:

sen nasılsın kuzum?
Ooh ohh maşallah:nazar: hadi gözün aydın:)

Gunaydiiin uykuluyummm :)

Anaaa borclumu Allah kolaylik versin
Valla kacirmisiz heee

Dagit dagit :D
Sağol canım benim:37:

büroya mı dadandı kuzum noldu? bu arada 99 olmuş şafağın hadi hayırlı olsun :))
Ay manyak bir borçlu dünden beri gelip duruyor laf anlamıyor icra dairesine gitmesi gerek aradı gelmeyin büroya dedim geldi bende kapıyı acmadim geldi mi gitmek bilmiyor yüz kere zile bastı bi yandan da telefonla aradı çıldırtti beni.
Sağol canım hele şükür:1:

Günaydın millet, neler olmuş gene burda
Olanlar olmuş amaaaaann :))

Ooh ohh maşallah:nazar: hadi gözün aydın:)

Sağol canım benim:37:

Ay manyak bir borçlu dünden beri gelip duruyor laf anlamıyor icra dairesine gitmesi gerek aradı gelmeyin büroya dedim geldi bende kapıyı acmadim geldi mi gitmek bilmiyor yüz kere zile bastı bi yandan da telefonla aradı çıldırtti beni.
Sağol canım hele şükür:1:

Olanlar olmuş amaaaaann :))

heyyyy canıııımmm nabeeerrr

Back
X