• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

:kkk: kk ile nasıl tanıştınız kızlar? :)

hiiiç hatırlamıyorummm, yıllaaaaar olmuşş :27:

Yaz yaz cok mutlu oluyolar, nostalji oluyo.. hem de mesela düşünüyorum ben, odasında birisine mektup gitse kocişim de bana niye yollamiyor deyip üzülse ben de çok üzülürüm.. mahrum etmemek lazım bence onları o yalnızlıkta bu mutluluktan ...

ben gönderemiyorum yaaaa, benimkinin kışlası gelibolunun köyünde, köye posta servisi yokmuş, kargo da gitmiyomuş, hiçbişi gitmiyo :14: ancak şube teslim falan göndermem gerekir ki çarşı izninde gitsin alsın, ama çarşı izinleri de önceden belli olmuyo bizimkilerin :14: eee kargolar da 3 gün bekliyo sadece bildiğiniz gibi :14: yani ben hiçbişicik gönderemiceeeeeem :14::14::14::14::14:

ayyyyyyy ne güzelllllllll :16:

herkes bi şekilde bulmuş işte ,sonra da birbirimizi bulduk ne güzel :24:

o mektuba tepkisi nolmuştu canım :31:

ben 2kez gönderdim 2.de baya bi peşinden koşmuş kesin bi dille bi daha yazma demişti :41:

aynen bendeeeeeeeeeee ama tutamazdım kiiiiiii:37::27:

Begenmisti mutlu olmustu :)

İnsanları öldüresim var katil olacam çok gerginim. Bu dünya ne ..tan. Yahu sizene sizene, herkes ne istiyorsa yapar onun tercihlerinden size ne? Çok bilmişsiniz bu kadar madem, çıkın gidin dünyayı kurtarın.
Aslında gidip dalayımda hesabımı kapatmak için sebep vereyim KK ya.
Kızlar valla kusura bakmayın. Çok mal davrandığımın farkındayım ama zoruma gidiyor bu tür şeyler.

İnsanları öldüresim var katil olacam çok gerginim. Bu dünya ne ..tan. Yahu sizene sizene, herkes ne istiyorsa yapar onun tercihlerinden size ne? Çok bilmişsiniz bu kadar madem, çıkın gidin dünyayı kurtarın.
Kızlar valla kusura bakmayın. Çok mal davrandığımın farkındayım ama zoruma gidiyor bu tür şeyler.

Kız takılmasana boşversene naparlarsa yapsınlar umursamasana

yok öyle olursa ben yönlendirmiş olurum :D Google dan bi soruverseniz bana her biriniz 1 tane seçenek sunsanız :D çok mu şey istedim ki :1:

Boşver milleti yaa sen uyku seti fln bak. Salla sakin ol :*

Back
X