• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Hangi konu birsuru konun var :D
Gitme gitmeme de sen haklisin mesela
sen haksız bulduklarını söyle bi ben hatırlamıyorum şu an :26:
kafam karıştıııı, noluyo burda lunaaa, eresss :111::111:

Benmki bana gel demedi. Yarın çarşıya çıkacak. Sadece geliyor musun diye sordu. Bende bilmiyorum dedim. Ondan bişey demesini bekledim ama DEMEDİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benmki bana gel demedi. Yarın çarşıya çıkacak. Sadece geliyor musun diye sordu. Bende bilmiyorum dedim. Ondan bişey demesini bekledim ama DEMEDİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hımmmmm :22: ona bu... insan gel demez mi nişanlısına yaaaa :22: haklısın bu konudaaa :47:

Yok gelin olacakmiyim yok evlenecekmiyim bilmiyorum bu cumleleri kurmaya hakkin yok ulannnnn
Bunlar asilmayacak seyler degil ki halledilir bunun isin nisan mi atacaksin sacmalamaa doveceemmm !! :)

hımmmmm :22: Ona bu... Insan gel demez mi nişanlısına yaaaa :22: Haklısın bu konudaaa :47:
burnumun içinin içinin içi sızladıııı:14::14::14::14::14::14::14:
yok gelin olacakmiyim yok evlenecekmiyim bilmiyorum bu cumleleri kurmaya hakkin yok ulannnnn
bunlar asilmayacak seyler degil ki halledilir bunun isin nisan mi atacaksin sacmalamaa doveceemmm !! :)

sürekli böyle mi davranacak bana, her kırdığında dönüp totosunu kendi işine mi bakacak?
Bunlar yüzünden o laflar ağzımdan çıkıyor:14::14::14:

burnumun içinin içinin içi sızladıııı:14::14::14::14::14::14::14:

sürekli böyle mi davranacak bana, her kırdığında dönüp totosunu kendi işine mi bakacak?
Bunlar yüzünden o laflar ağzımdan çıkıyor:14::14::14:

Bunu ben bilemem suan askerde diye boyledir belki sen taniyosun 3 senedir ben degil buna sen cevap ver :)

Back
X