• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

anladım havalardandir
Geçmiş olsun :( diş acısı başka ya
Hımm dönüş zor oluyor her zaman maalesef:31:

Havalardan değil ya hastalık var bende ooooooof ooooooooooooooooooooooooof
Dişim çok ağrımıyor da diş etim ağrıyor:31:
Evet alıştım bide tam 2 hafta oldu bu akşam
O Eskişehirde yokken dönesim gelmiyoooooooor:5:

Havalardan değil ya hastalık var bende ooooooof ooooooooooooooooooooooooof
Dişim çok ağrımıyor da diş etim ağrıyor:31:
Evet alıştım bide tam 2 hafta oldu bu akşam
O Eskişehirde yokken dönesim gelmiyoooooooor:5:
Hadi ya Rabbim şifa versin :31:
Yani ama yapacak bir şey gidip oraya gelmesini bekliyceksin bebeğim sabır sabır:34:

patlamak üzereyim çok doluyum :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
bunu yazınca buraya noluyo ki sanki şimdi sıkıntım geçiyormuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:47::47::47:

bugün kimsecikler yoookk lunaa ereesss koala nerdesinizzzzzzzzzzz

Ben gündüz biraz ders calistim canım, ikindiden sonra da arkadaşlarla buluştum..o yüzden bakamadım pek :*

Kızlar sevdicek kutumu almıs mektup felanda yazmistim.Cok duygulanmis aglicaktim nerdeyse diyoo :9: bende cok mutlu oldum kizlarr:16:

benimki de gönderdiğim kargoya ulaşmış bugün :16:

tişörtü çok beğenmiş, mektuba çok güzel şeyler söledi :16:

şafak çizelgesine ise bayılmış, hatta arkadaşları falan da görmüş, çok kıskanmışlar :32: bizim hatunlar neden hiç böle düşünmüyo bizi diye :27:

çizelge için dedi ki " aşkım askerlik bitince bunu çerçeveletip evimize asarız" :16:

Ikinizin de gözünüz aydın kızlar! Sevdiklerimizi sevindirmek, heyecanlandirmak cok güzel oluyor. Ne bileyim ben sanki bana süpriz yapılmış gibi hissediyorum :)

kızlarrr nasılsınııızzz bizde kayınvalidemle kahve içiyoruz size de bir merhaba diyeyim dedim:3:

Afiyet olsun kuzuu, ben dr kvdedeyim 2 gündür. Gerçi biz görümcemle takılıyoruz daha çok evde de olsak :) az önce biz de çay içtik, saat 2ye geliyor resmen :( uyusam ii olur kimsecikler kalmamış :/

Back
X