• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Konuştunuz mu bari siz

Akşam baktım iyi olmayacak hadi yat sen iyi geceler dedim kapattım
Arkasından mesaj attım askerde olmasan söyleyecek çok şeyim var ama gelince söyleyeceğim yazdım
Sabah ona peki aşkım yazmış
Daha da konuşmadık

Akşam baktım iyi olmayacak hadi yat sen iyi geceler dedim kapattım
Arkasından mesaj attım askerde olmasan söyleyecek çok şeyim var ama gelince söyleyeceğim yazdım
Sabah ona peki aşkım yazmış
Daha da konuşmadık

Düzelir canım sen Kıyamazsin duzelir

:D

Ay telefonumu bilerek sessize almistim sabah sms atinca duymamayim diye her sabah kalkinca atar cunku. Ben de telefonunsesine uyanir cevap veririm. Ama bugun duymak uyanmak istemedim sinirimden. 6.20de sms atti telefon sessizdeydi valla benim gozler bi acildi bi baktim o an sms gelmis takmadim geri uyudum 9.15gibi yeniden sms atti yine uyuyordum yine gozum birden acildi baktim sms gelmis
Adi ne bunun bilmiyorum :)

bunun adı tabii ki AŞK :16::16::16::16::16::16: ne güzel bak hissediyorsun demek ki ruh eşin o:nazar::nazar::nazar:

ist.a gitme planları yapıyorum heyecanla , arkadaşımda kalıcam onu ayarladım bugün bileti ayarlıycam ona iki T-Shirt aldım çarşı izninde giysin die :31:
çok heyecanlıyım ve o hala aramadı , haberi bile yok... gidince tepkisi nolur acaba :31: ve inşallah pazar ki izninde çıkar bi aksilik olmadan :53:
oyyyyyyyf bi tuhafım ,hem mutlu hem buruk :ssz:

çok güzel geçer inşallah ve ikinize de iyi gelir bu görüşme..:nazar:

günaydııınn herkeseeeeee 1 mayıs işçi bayramında çalışan bir işçiyim psikopata bağladım :37:

günaydın hemşireler :kkk: :33::16:

Günaydın nasılsınız

günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnn :3:

:D

Ay telefonumu bilerek sessize almistim sabah sms atinca duymamayim diye her sabah kalkinca atar cunku. Ben de telefonunsesine uyanir cevap veririm. Ama bugun duymak uyanmak istemedim sinirimden. 6.20de sms atti telefon sessizdeydi valla benim gozler bi acildi bi baktim o an sms gelmis takmadim geri uyudum 9.15gibi yeniden sms atti yine uyuyordum yine gozum birden acildi baktim sms gelmis
Adi ne bunun bilmiyorum :)

bunun adı telepatik aşk :16: öyle kocaman ki aşkın, hissediyorsun işteee :16: :nazar:

ist.a gitme planları yapıyorum heyecanla , arkadaşımda kalıcam onu ayarladım bugün bileti ayarlıycam ona iki T-Shirt aldım çarşı izninde giysin die :31:
çok heyecanlıyım ve o hala aramadı , haberi bile yok... gidince tepkisi nolur acaba :31: ve inşallah pazar ki izninde çıkar bi aksilik olmadan :53:
oyyyyyyyf bi tuhafım ,hem mutlu hem buruk :ssz:

ayyyy, hadi bakalımm.. senin için hayırlı olan neyse, rabbim onu yaşatsın bu gidişinde...

Back
X