• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın kızlar haftanın ilk günaydını benden olsunn[/Q

günaydınnnnnnnnnn canımmmmm :)

inşallah canımmm günaydın :)

günaydın canımmmm oohh maşallah :)

ohhh ne güzel kafandaki sorular gitmiştir canım ,inşallah çok güzel olur :16:
hakkınızda en hayırlısı olsun

amiin kuzum amiin darısı sana en hayırlısı ile inşallah :nazar:

ya zaten canım eşimin hep b ve c planı vardır oda çok bunalmış ve kendince bişeyler düşünmüş ben telefonda çok özledim yaaa diye ağlamaya başlayınca sıraladı :1: bide ameliyat durumu var bilmiyorum karışık oda gelebilir 10 15 günlüğüne bakalım hayırlısı canım

kızzz bunların böyle b c planı olmasa biz napardık ki acep. :26: onlara can feda can iyi ki yanımızdalar iyi ki canımızdalar. hiiiçç üzülme hiiç. her şey çok güzel olacak inşallah kuzum:nazar:

kızzz bunların böyle b c planı olmasa biz napardık ki acep. :26: onlara can feda can iyi ki yanımızdalar iyi ki canımızdalar. hiiiçç üzülme hiiç. her şey çok güzel olacak inşallah kuzum:nazar:

ayyy inşallah canım inşallahhh 92 gün geçti ama bu 76 geçmicek gibi tövbe yarabbimmmm hep regl den bunlar hep :50:

ayyy inşallah canım inşallahhh 92 gün geçti ama bu 76 geçmicek gibi tövbe yarabbimmmm hep regl den bunlar hep :50:

regldendir tabii :) bide havalar yağmurlu kasvet veriyor. iyi şeyler düşün. geleceğinizi düşün. motive et kendini:54:

regldendir tabii :) bide havalar yağmurlu kasvet veriyor. iyi şeyler düşün. geleceğinizi düşün. motive et kendini:54:

ya zaten 90 günüdr nasıl böle iyiyim ona şaşmak lazım bakalım şu ameliyat işi nolucak bugün binbaşına sorcak

Gunaydinnn kizlllarrrrrrr:) sabah sabah ne guzellll haberlrr var boylee...monarkcim cok sevindin adina...
Sinre ne gibi planlar var kizz:))
Pis prenses gozun aydin hosgeldin tekrar memleketimizee:))yengeleri pasta borek yapmadi diye cok mu uzulmuslerr neysee artik kendi eslerine sevgililerine vs soylerler yaparlar sevinirlerrr....://
Hoş buldum canım sağolasın aynen beni sinir ettiler bak onu demek aklıma gelmedi keşke deseydim kız onların ki yapsın diye:1:

amiin kuzum amiin darısı sana en hayırlısı ile inşallah :nazar:
İnşallah canım inşallah :16:

Gunaydinnn kizlllarrrrrrr:) sabah sabah ne guzellll haberlrr var boylee...monarkcim cok sevindin adina...
Sinre ne gibi planlar var kizz:))
Pis prenses gozun aydin hosgeldin tekrar memleketimizee:))yengeleri pasta borek yapmadi diye cok mu uzulmuslerr neysee artik kendi eslerine sevgililerine vs soylerler yaparlar sevinirlerrr....://

teşekkürler tatlım :16:

geçmiş olsun canım da ne ameliyatı? :26:

İnşallah her şey planladığınız gibi geçer canım :) Ne ameliyatı ki ?

ya kızlar eşimin burnunda kemik yamulması vardı askerlikten önce ameliyat dedi doktor olacaktıda ama ablası askeri hemşire ya o olmasın askerde olsun 15 20 gün hava değişimi alır dedi öyle olunca olmadı. İşte şimdi onu sorucak eşim son zamanlarda olup 15 gün erken gelmek istiyor. Takım komutanı(astsubay) çok gıcık bu konuda ama eşim binbaşı postası ya onunla konuşucak bugün nasıl olur sizce vs gibi bakalım eğer öle erken gelme durumu netleşirse gitmem yada görümceme gider kalırım o gelene kadar uufff bilmiyorum karışık işte

ya kızlar eşimin burnunda kemik yamulması vardı askerlikten önce ameliyat dedi doktor olacaktıda ama ablası askeri hemşire ya o olmasın askerde olsun 15 20 gün hava değişimi alır dedi öyle olunca olmadı. İşte şimdi onu sorucak eşim son zamanlarda olup 15 gün erken gelmek istiyor. Takım komutanı(astsubay) çok gıcık bu konuda ama eşim binbaşı postası ya onunla konuşucak bugün nasıl olur sizce vs gibi bakalım eğer öle erken gelme durumu netleşirse gitmem yada görümceme gider kalırım o gelene kadar uufff bilmiyorum karışık işte

Ay aynı durum bendede var nefes almaya engel oluyor inşallah gıcıklık yapmazlarda yaptırır ameliyatını :) Ne güzel olur sizin için hadi hayırlısı :)

tekrar geçmiş olsun canım, inşallah erken gelir beeee :52: hayırlı haberler alırsın umarım :40:

Ay aynı durum bendede var nefes almaya engel oluyor inşallah gıcıklık yapmazlarda yaptırır ameliyatını :) Ne güzel olur sizin için hadi hayırlısı :)

sana da geçmiş olsun tatlım :94:

Sağol canımmmm :61:

buarada kitabi bitirip kendisine götürdüm ,doğum günü için sen benim diğer yarımsın'ı vericem :1:
kitaba bakmak istedi ben gidince bakarsın dedim ertesi gün napmışsın kitaba burda okunmaz o dedi :31:
çekiniyo ya dalga geçerler diye sanırım fırsatım olmaz dedi ama inşallah okur :31: ist.dayken müzeye gitmek istiyorum ilgimi çekti, benimkide saplantılı bi aşk bence :ssz:

evet evlendiğimizde gece uyurken farkettim resmen nefes alamıyor korkup uyandırıyordum zorla doktora götürdüm. İlerletme canım ilerledikçe kalp büyümesine sebep oluyormuş

Kizlaar nabersiniz? Haritaya geçtiniz çoğunuz, darısı bize inşallah :)
Bu sıralar cee eee deyip kaçar oldum, tlfnu elime alınca bırakamıyorum. O yüzden de girmemeye çalışıyorum :) girince bakıyorum muhabbet almış yürümüş, ookuyamiyorum da hepsini fransız fransız bakıp çıkıyorum :) biraz derse kendimi vermeye uğraşıyorum, dua edin... kpssyi de kaldıracaklarmıs, bu sene yerleşeyim bi yere inşallah :(

Back
X