• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

İyi geceler kızlar yarın kurabiye yapılcak ben çıkayım da dinleneyim birz, mesai var sabah :1:
:54:

Acıktım len sayenizde gece gece gidiyorum ben midem gurulduyu yeminlen oyy anacumm

İyi geceler tatlı rüyalar herkese:125::125::97::97:

:58::58::58:

gaydiriguppakkkkkkkkkkkkkkkkkk cemileğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:27:
:37:
Selam kızlar okudum öyle geldim dışlanma olarak adlandırılan olaya üzüldüm önce bunu belirteyim:19:

Onun dışında hepinizi seviyorum :16:
Siz olmasaniz nice olurdu psikolojim:37:
Tek tek cvp veremediğim için kusura bakmayın :17:
Miribaaaaaa
lay la lay lay lay lay :D:D:D gıdı gıdınıN gözleri varmış böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ :D
:37::37::37::37:
niye gittin lahmacun :37: Ahaha yidim kafayı

Niye gittin tütünee gel beraber kacalim bak gidiyor sakine :64::
:1::1::1:
İyi geceler kızlar yarın kurabiye yapılcak ben çıkayım da dinleneyim birz, mesai var sabah :1:
:54:
İyi geceleerr
bu saatte canım adana istedi yanınada ayran sıyırıyorum galiba:52:

nöbetçi adanacıııııııı aranıyııı:9:

Acıktım len sayenizde gece gece gidiyorum ben midem gurulduyu yeminlen oyy anacumm

İyi geceler tatlı rüyalar herkese:125::125::97::97:

:58::58::58:

oy oy oyyy çukulatlı yummm yum yum:56:
Ooooooooooof şurda yemek muhabbeti yapmayın diyoz diyette olan var
Evinden uzakta olan var dövecem artıkınn:27:

NİYE Aksilik çıksın ki canım görüş yasak mı ki :ssz:

birbirinize özelden face linkinizi verin oldu bitti :D

Ben niye goremiyoom

Ay hadi gozun aydinnnn canimmmmm :D

Yekta benide ekle :D

:14::14::14::14::14::14::14::14:

aaaaaaaaaa :30: uzaması kötü olmuşşşş :30:

ooooooo, süper bi haber buuu :16::16::16:

ben de 18 mayısta çarşı izninde gidip görücem inşallaaah :31:

beni de ekleee beni deeeee :15:

luna bu yeni takım komutanı manyak birazda napıcağı belli olmaz o yüzden sağolun kızlarrrrr

:37:

Miribaaaaaa

:37::37::37::37:

:1::1::1:

İyi geceleerr

Ooooooooooof şurda yemek muhabbeti yapmayın diyoz diyette olan var
Evinden uzakta olan var dövecem artıkınn:27:
kakaolu kek ile yapılmış çukulata kreması ile doldurulmuş içine damla çiklata konulmuş ve üstüne erimiş çikolata dökülmüş bir çukulatalı yaş pasta istiyorum :33:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Önce 3 lere düşelim diye bekledim bende
İnsanoğlu tatmin olamaz ki hiç sonra 99 lardan kurtulup 89 ları bekledik:1:
Buda yetmedi plakalarda plakalar diye tutturduk
Çok şükür pkalakardayız ama şimdi de 69 lara düşmeyi bekliyoruz
He bide 1 ay yazacağı günü ( 2 hafta sonra bugün )
1 ay yazdıktan sonra yeni hedefim ne olacak bilmiyorum böyle hesapları özellikle sinre ve ben çok yapıyoruz avutuyoruz sanırım kendimizi:37:

yaparız tabi canım senle ben en zorunu yaşıyoruz askerliğin ben yine denicem şansımı gidip göreceğim ama sen :( çok üzülüyorum ama canım önemli olan dizinin dibinde olması birçoğunun yanıbaşındayken paylaşamadığını sen telefonla paylaşıyorsun eminim o yüzden önemli olan mesafe değil yüreğindeki aşk ve bağlılık... ve bu özlem sizi daha çok bağlıyacak ve biz eşimle sizin düğününüzde göbek atacağız :16:

yaparız tabi canım senle ben en zorunu yaşıyoruz askerliğin ben yine denicem şansımı gidip göreceğim ama sen :( çok üzülüyorum ama canım önemli olan dizinin dibinde olması birçoğunun yanıbaşındayken paylaşamadığını sen telefonla paylaşıyorsun eminim o yüzden önemli olan mesafe değil yüreğindeki aşk ve bağlılık... ve bu özlem sizi daha çok bağlıyacak ve biz eşimle sizin düğününüzde göbek atacağız :16:
sokmıycam o düğüne sizi ben :63:

Back
X