• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Imm ne güzel olur ;) sıcak su koyuyorum ama geçmedi henüz :/ söylersin ya daha 3gun var gerilme

Sevindim canım ya askerliği bekliyorum bende saltanatı sürsün sonra görecek anasının çorabıni

Aynı kuzummm:14:

Ayyy nasılsınız kızlar ben karın ağrısı çekiyorum malum durumdan dolayı hafta içinde olmasına deli oluyorum ya :19:
Siz neler yapıyorsunuz:37:
Gecmis olsin canimmm okula gidiyorum benn
gelin kahve içelim :) sıcak su torbası koy canım :6: izini daha söyleyemedim ve çok gerginim :20:
Soyle kurtul bi an once bence
Daha iyiyim kuzum.Gelişme işte şu askerlik bir bitsin ozmna kadr alttan alalım dedik işte

Aaa hadi gozun aydiinnn

Son düzenleme:
söyledimm ofis şefi patronla konuşacakmışşş yani belli değil henüz :47::4:
Hadi bakalim
üzülme boşveeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr :27::27:

ne var ne yok bakalım sende hiç anlatmıyon:26:

eneeeeee bi belli olsada kurtulsan ya sinirimi bozar benimde bu belirsizlik olup bitcek benimkide :52:

Amaaan ayni tas ayni hamam :D
Ama cuma sabah Yalovaya gidiyorum. Yalovaya gitmisken istanbula geciyoruz. Ve yalovaya gecmisken bursayi geziyoruz eskisehire donuyorum. Cuma cumartesi pazar pazartesi yokum :D

Hadi bakalim

Amaaan ayni tas ayni hamam :D
Ama cuma sabah Yalovaya gidiyorum. Yalovaya gitmisken istanbula geciyoruz. Ve yalovaya gecmisken bursayi geziyoruz eskisehire donuyorum. Cuma cumartesi pazar pazartesi yokum :D

wuuuuuuuuuuu süpeeeeeeeeer benide götürsene yeaaaaaaa :52:
gezmeyi çok severim ahhhhh bi fırsatım olsa, bursayı gördüm ,ist.a gidip 3 ay gelmeyesim var niyeyse :37::37::52::52::52::9::9:

pooooooooooof nerde bu milleeeeeeeeeeettttttttttttt :41::20::19::19::19::19::19::19::19::19:

lunaaaaaaaaaaa, sinreeeeeee , gamzeliiiiiiiiiiiiiii, eski ereesssssssss yeni esmila :9: monaaaaaarkkkkkkkkk ,yektaaaaaaaaaa,
akaycaaaaaaaaaaaaaa , çağlaaaaaaaaaa , koalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, elmuhibbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,dexterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
benvesennnnnnnnnnnnnnnnnn, kııııııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Son düzenleme:
wuuuuuuuuuuu süpeeeeeeeeer benide götürsene yeaaaaaaa :52:
gezmeyi çok severim ahhhhh bi fırsatım olsa, bursayı gördüm ,ist.a gidip 3 ay gelmeyesim var niyeyse :37::37::52::52::52::9::9:
Gel persembe eskisehire cuma sabah yola cikiyooozz

pooooooooooof nerde bu milleeeeeeeeeeettttttttttttt :41::20::19::19::19::19::19::19::19::19:

lunaaaaaaaaaaa, sinreeeeeee , gamzeliiiiiiiiiiiiiii, eski ereesssssssss yeni esmila :9: monaaaaaarkkkkkkkkk ,yektaaaaaaaaaa,
akaycaaaaaaaaaaaaaa , çağlaaaaaaaaaa , koalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, elmuhibbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,dexterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
benvesennnnnnnnnnnnnnnnnn, kııııııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Otogara gidiyorum bilet almayaa

Ben geldim canim.Calikusunun gecen bolumunu izliyodum.Ya cok duygusal.Bitmesinn bu dizi pufff:31:

Siz ne alemlerdesiniz yarenleer

Back
X