• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Düşüncesizlik etmişş beyfendi otobüse bindiğinde uyuya kalmış gittiğinde telefonu sakladım içeri girince yazarım dıye o ara içtima varmış üstümü değiştirdim ona gittim ordan yemeğe gittim yazamadım dedi :47: oradan sabit telefonu aradım onlarda açmadı en sonunda biri açtı görmedim falan yemektedir belki deyince iyice meraklandım sonra yemekten geldiğinde döndü ancak. Çok merak etmiştim ya tekirdağ haberlerini aradım öyle bir düşüncesizlik yapmayacağına o kadar eminim ki neyse ki bir şeyi yokmuş

ayyyy geçen hafta izninde bizimkinede ulaşamadım ben 3 saat mahvoldum resmen mangala gitmişler beni aramış çekmemiş düşmüm hat çekmiyor diye koymuş cebine ben 45 kez aramışım düşün ayyy allahım çok zor sonra çok söylendim ama :1:

Kızlar ne oldu ne bitti okuyamadım...
Hepinize iyi geceler.Yarın sabah 8 de Yalovaya gidiyorum.Pazar İstanbula cumartesi belki Bursaya pazartesi yada salı ise Lüleburgaza ablamın yanına gidiyorum inşallah :3::3:

Kızlaaar günaydınn bugün burukta olsa çok mutluyummmmm:16:

günaydın tatlım. hayırdır? :nazar:
Hepinize iyi geceler.Yarın sabah 8 de Yalovaya gidiyorum.Pazar İstanbula cumartesi belki Bursaya pazartesi yada salı ise Lüleburgaza ablamın yanına gidiyorum inşallah :3::3:
iyi yolculuklar fıstık :32:
kızlaaaarrr hepinize iyi gecelerrrrr :3: :16:
günaydın hatuuuunnnnn :8:
teşekkürler efenim :)

noldu kuzu bişiler olmuş galiba :26:

günaydın tatlım. hayırdır? :nazar:

iyi yolculuklar fıstık :32:

günaydın hatuuuunnnnn :8:

noldu kuzu bişiler olmuş galiba :26:

Kuzumm erkek arkadaşım geliyor bugün :16:İnşaAllah yrn bu saatlerde yanında olacağımmmm

ohhh maşallahhhh iyi yolculuklar canımmm

Kuzumm erkek arkadaşım geliyor bugün :16:İnşaAllah yrn bu saatlerde yanında olacağımmmm

gözün aydın canım inşallah herşey her an çok güzel geçerr :16:

ayyyy çok güzel bir haber bu gözün aydın inşallah aranızdaki sorunlar da biter gider :nazar:

benimki de bugün evci çıkıyor 3 gün yanımda inşallah :nazar::nazar::nazar::16::16:

günaydın canım gözünaydın bende haftaya bu saatlerde karsa doğru yola çıkmış olucam inşallaahhhh :16: :nazar: :emir_bebek:

ayyyy çok güzel bir haber bu gözün aydın inşallah aranızdaki sorunlar da biter gider :nazar:

benimki de bugün evci çıkıyor 3 gün yanımda inşallah :nazar::nazar::nazar::16::16:

günaydın canım gözünaydın bende haftaya bu saatlerde karsa doğru yola çıkmış olucam inşallaahhhh :16: :nazar: :emir_bebek:

çok teşekkür ederim fıstıklar

Düşüncesizlik etmişş beyfendi otobüse bindiğinde uyuya kalmış gittiğinde telefonu sakladım içeri girince yazarım dıye o ara içtima varmış üstümü değiştirdim ona gittim ordan yemeğe gittim yazamadım dedi :47: oradan sabit telefonu aradım onlarda açmadı en sonunda biri açtı görmedim falan yemektedir belki deyince iyice meraklandım sonra yemekten geldiğinde döndü ancak. Çok merak etmiştim ya tekirdağ haberlerini aradım öyle bir düşüncesizlik yapmayacağına o kadar eminim ki neyse ki bir şeyi yokmuş

neyse aman şükür ki bişey olmamış , düşüncesizlik etsin aman demiştin zaten:9:

kızlaaar, askerime doğumgününde göndermek üzere aldığım, mesajlı kahveler :16::16::16: askerde en çok kahveyi özlediğini söylüyor, ben de çok yerinde bir hediye olacağını düşündüm, hem işlevsel, hem romantik :16::16: çok güzel şeyler yazıyo üzerlerindee :16:

Eki Görüntüle 1115801

ayyyyyyyy ne kadar güzeeeel yaaaaaaa :16:

sen yapma zateeen :47::47::47: o yapsın artık kendisini sana affettirmek için :47:

özele gel :23::23::23:
bana da linkini atarmısın canımcım :23:

ooh oooooooooh gez gez ne güzellllll yaaaaaaaaa bende gezebilsem ooooooooyyyyyyy :31: hayırlı yolculuklar canım :34:

maşallah :nazar: hep böyle mutlu ol inş. :34:
Sagolasinnn

Gunaydin kizlar

günaydın fıstık :21:

maşallahhhhhhh ooh oohhhh :nazar::nazar: ne mutlu sizeeeeeee :34:

günaydın cicim :3: gün sayıyosun dimiiiiiiiiiiiiiiii :52:

Sagoool canim

ooh oooooooooh gez gez ne güzellllll yaaaaaaaaa bende gezebilsem ooooooooyyyyyyy :31: hayırlı yolculuklar canım :34:

Sevdigimin yanina gidemiyorum baska yerlere gideyim de kafam dagilsin zaman gecsin. Eskisehirde durup yasadigim olumsuzlari dusunmekten bunaldim artik

kızlaaar, askerime doğumgününde göndermek üzere aldığım, mesajlı kahveler :16::16::16: askerde en çok kahveyi özlediğini söylüyor, ben de çok yerinde bir hediye olacağını düşündüm, hem işlevsel, hem romantik :16::16: çok güzel şeyler yazıyo üzerlerindee :16:

Eki Görüntüle 1115801

gamzeli bunlar çok güzeller. çok isabetli olmuş. adam bir kez daha aşık olacak sana kız :)))) nereden aldın bi deyiver bakem bizlere :52:

aynen canım aynen

Bana geldiklerinde gunluk gibi defterime yaziyorum zaten artik hergun yazamiyorum ama birden esiyo yaziveriyorum

ben de yazıyorum. acemilikte nişanlım yazmış verdi defteri bana :D sonra ben de karar verdim yazayım diye. valla o kadar iyi geliyor ki rahatlıyorsun.. söylemek isteyipte söyleyemediklerine tercüman oluyor. askerliği bitsin vericem eline al sen yokken ben neler yaşadım diye.. :19:

ben de yazıyorum. acemilikte nişanlım yazmış verdi defteri bana :D sonra ben de karar verdim yazayım diye. valla o kadar iyi geliyor ki rahatlıyorsun.. söylemek isteyipte söyleyemediklerine tercüman oluyor. askerliği bitsin vericem eline al sen yokken ben neler yaşadım diye.. :19:

Aynen canim bende

Back
X