- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
şutlayalım ötekiniİste malesef olmuyor o
 aslında senin askerin için iyi ama senin için kötü bir durum dinlenmeye zamanı olur biraz
 aslında senin askerin için iyi ama senin için kötü bir durum dinlenmeye zamanı olur birazAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şutlayalım ötekiniİste malesef olmuyor o
 aslında senin askerin için iyi ama senin için kötü bir durum dinlenmeye zamanı olur biraz
 aslında senin askerin için iyi ama senin için kötü bir durum dinlenmeye zamanı olur birazşutlayalım ötekiniaslında senin askerin için iyi ama senin için kötü bir durum dinlenmeye zamanı olur biraz
hmm bence bu sefer daha dikkatli olur. diğeri kolaçan eder ortalığı :) bizimki nöbete tlfn götürmüyor o yüzden konuşmuyoruz biz :26:
Tabi canım uyuyorlar onlar bi güzel
mesela keşke benimkininde nöbet arkadaşı olsaydı dediğim oluyor yazık garibim akşam 8-6 uykusuz kalıyor 11-12 de uyuyor günlük 5-6 saat anca uyuyor
anladım canım seninkinin yokmu arkadaşı
yok canım tek başına tutuyor
Hmm e olur inşallah
orda asker azmış olması mümkün değil :)
mirabaaaaaaaaa
ayyy grip oluyorum sankim , yağmurlu kapalı bi hava var ve ben bugün spora başlıcaktım yeaaaaaaaaa
başım çatliyyyyyyyyyyyy
siz napıyonuz bakimmmmmmmmm?

Ayy geçmiş olsuuun... ben yemek yapmaya çalışıyorum

mirabaaaaaaaaa
ayyy grip oluyorum sankim , yağmurlu kapalı bi hava var ve ben bugün spora başlıcaktım yeaaaaaaaaa
başım çatliyyyyyyyyyyyy

mirabaaaaaaaaa
başım çatliyyyyyyyyyyyy
miraba
geçmiş olsun canım

sağol kujummm
naber napıon :44:

geçmiş olsuuuuuun :26::26:

niye kız naptıııııııııı :18:benimkine kıl oluyorum şu an
sağol canım
niye kız naptıııııııııı :18: