- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Laflarıma niye dikkat edeyim pardon ne dedim ki? Hepiniz aynı şeyi, söylemiyor musunuz? Ben mi yanlış görüyorum? Ben kimseye alttan alttan laf sokmam ne diyeceksem derim. Ona rağmen aynı şeye devam edilirse burada art niyet ararım. Çünkü biliyorum ki kimse kimseye bile isteye yazmamazlık etmiyor.Laflarina dikkat edersen sevinirim.zaten yazdim ben kimseyle kisisel bi problemim yok ayrca hakkini yiyemem cagirdin sirf sni kirmamak icin geldim buraya kimseninde art niyetli oldugunu soylemedim sen nasil dolmussun ya soyle soyle sanki sana burda sen art niyetlisin dedim ben gayet sakin konusurken gelmissin bunlar kompleksli agiz agza vermisler diyorsun nekadar kirici laflar bunlar hic yakistramadim sana. Sen niye ustune alindin o ayri bi konu zaten cagrdin bni burayayarasi olan gocunur.
Yaaaa ağlıcam şimdi ben bugun sesini duyamadım. Mesajlasamadikta ve şuan çıldırmamak elde değil :14 :14
Oyy canım benim
Ne zaman görüşeceksiniz izin alacak mı?
Canım benim üni olaylıydı normalde bu yaz diye hayaller kuruyorduk ama olmadı bazı aksaklıklardan 4 yıl attı evlilik
İzin kullanmayacak ama ben gideceğim istanbula tabiii bi gidebilsem yinede çok görüşme firsatimiz olmayacak malesef
Canım benim üni olaylıydı normalde bu yaz diye hayaller kuruyorduk ama olmadı bazı aksaklıklardan 4 yıl attı evlilik
Laflarıma niye dikkat edeyim pardon ne dedim ki? Hepiniz aynı şeyi, söylemiyor musunuz? Ben mi yanlış görüyorum? Ben kimseye alttan alttan laf sokmam ne diyeceksem derim. Ona rağmen aynı şeye devam edilirse burada art niyet ararım. Çünkü biliyorum ki kimse kimseye bile isteye yazmamazlık etmiyor.
Beni kötü bilin ya da bilmeyin ben gerçekleri açıklamaya çalıştım. Herkesin kalbine göre versin Allah ne diyeyim ben başka
Pembemmm cok ozledim seni ya iyi gidiyor canim edirneye yanima dustu:)bide pasa sforu yapmislar alahima sukur.senin nasl gdyr bebegim:)
Ben bas bas bagiriyorum kimsede art miyet aramiyorum diyee ama anlayan kimm bu kadar buyuk tepki alcagimi bilseydim bukadar durust olmazdim
Okurken evlensen?
Yoğun demek ki fırsat bulamamıştır :26: sakin ol canım :/
Olsun canım ya ben de 4 saat görmek için 4 buçuk saat yol gittim ilk gittiğimde ama değiyor gerçekten
İnşallah gidebilirsin bi nebze de olsa rahatlıyor insan...
Ay ay allah o dört seneyi 4 gün gibi kısa yapsın insallah canııııım
4 yıl mıııı
Laflarıma niye dikkat edeyim pardon ne dedim ki? Hepiniz aynı şeyi, söylemiyor musunuz? Ben mi yanlış görüyorum? Ben kimseye alttan alttan laf sokmam ne diyeceksem derim. Ona rağmen aynı şeye devam edilirse burada art niyet ararım. Çünkü biliyorum ki kimse kimseye bile isteye yazmamazlık etmiyor.
Beni kötü bilin ya da bilmeyin ben gerçekleri açıklamaya çalıştım. Herkesin kalbine göre versin Allah ne diyeyim ben başka
Bunun dürüstlükle falan bi alakası yok bi sıkıntın varsa yazmalısın tabiki biz kim içinde ne yaşıyor ne düşünüyor bilemeyiz. İyiki yazdınız ben miyim takmayan sizleri bilmiyorum ama bensem farkında bile değilim en azından daha dikkatli olmaya çalışacağım:)
Hem sende beni takmadın biraz önce nabacayukresmini içerlendim gece gece
Canım evlililik bi ton masraf ben bunu aileme ve ona yıkmak istemiyorum süren bi davam var maddi tazminat kazanırsam eğer olabilir düşünüyoruz bu seçeneğide
Evet bulamamıstır kesin inanıyorum ve zaten ona yansitmadim. Ama bunaldim işte
Bende seni cok özledim nidam cok sevindim gerçekten askerin icin. Benimki tekirdagda seninkine yakin ama bana cok uzak malesefsinirlenme boşuna tatlım sanki biz kasitli yaptınız falan dedik resmen yargilaniyoruz şaka gibi ya. Zaten giderek tavrimiz ortaya koymusuz sanki kavga cikardik sucladik da gittik. Boşver
Gerçekten çok masraf evlilik, okulla zor olablir
Bunun dürüstlükle falan bi alakası yok bi sıkıntın varsa yazmalısın tabiki biz kim içinde ne yaşıyor ne düşünüyor bilemeyiz. İyiki yazdınız ben miyim takmayan sizleri bilmiyorum ama bensem farkında bile değilim en azından daha dikkatli olmaya çalışacağım:)
Hem sende beni takmadın biraz önce nabacayukresmini içerlendim gece gece
Canım evlililik bi ton masraf ben bunu aileme ve ona yıkmak istemiyorum süren bi davam var maddi tazminat kazanırsam eğer olabilir düşünüyoruz bu seçeneğide
Deymezmi ya suan 1 dakikaya razıyım
Boyle dusunmene cok sevindim.ben kimsede art niyet aranadgm halde sadece skntmi belirttgim halde art niyetli ve kompleksli oldum. Ne diyeym bi kez daha cok uzuldum.
Çok önceden beri olan bir konuymuş muti söyledıgınde okudum bende keşke gitmektense o zaman durumu izah etseydiniz tabiki bilinçli değil ama insanlar alıntılanmayan mesajları pek okumuyor demek ki daha dikkat ederdi herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?