Günaydın herkeseee
Mutella sınavında başarılaaar
Hadi bakalım hayırlısı herşey gönlüne göre olsun canım konyada miydin sen?İş görüşmesine gidicem simdi hazirlaniyorum onun sonucuna göre iyi yada kötü olcam senden nbr canım :)
Sana da Günaydın tatlım kolay gelsin başarılar dilerim :)Günaydın canlar tek tek alıntı yapmıyorum bir yandan da 3'teki sınava çalışıyorum çünkü
Sana daaaa canım benimGünaydııııııın .........
Sana da Günaydın canımcım sana da iyi dersler :)Günaydın herkeseee
Mutella sınavında başarılaaar
Gunaydiiiinnnnnnnn kizlaar
Gunaydiiiinnnnnnnn kizlaar
Sana da Günaydın canımcım sana da iyi dersler :)
Günaydın bal hatunlaaaarrr.
Hadi bakalım hayırlısı herşey gönlüne göre olsun canım konyada miydin sen?
Ben iyiyim gibi gibi :)
Sana da Günaydın tatlım kolay gelsin başarılar dilerim :)
Sana daaaa canım benimnaparsin sen
ben yeni uyandım bugünü nasıl aksam etsem diye düşünüyorum
Gordum benSana da da da :)
Luna yı gördünüz mü? Dünden beri yok gibi gibi
hoşgeldinizzz
Günaydın Naber?
Günaydın yine enerjiksin :))
evet tatlım konyadayım :) neden gibi iyi ol yaa biz güçlü yarenlerizHadi bakalım hayırlısı herşey gönlüne göre olsun canım konyada miydin sen?
Ben iyiyim gibi gibi :)
ınsallah cozulur sıkıntılar canım benım hem sınreye noldukı haberım yokyok ay enerjimi söndürdü bu iş yeri. problemler problemler problemler.. sanırım sonum sinre gibi olacak
benim yine özlem krizim tuttu yaa ne zormus yaa bu kadar nasıl dayandım ben yıcem kafayı yıcemmı yedım zaten gecmıyo zaman ya gecmıyo gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
benim yine özlem krizim tuttu yaa ne zormus yaa bu kadar nasıl dayandım ben yıcem kafayı yıcemmı yedım zaten gecmıyo zaman ya gecmıyo gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Selam herkese Naber kızlar
Yoğundum bugün yazamadım pek
evet tatlım konyadayım :) neden gibi iyi ol yaa biz güçlü yarenleriz
ınsallah cozulur sıkıntılar canım benım hem sınreye noldukı haberım yok
arada bı banada oluyo sonra geldıgını ve o gun neler gıycegımı nerelere gıdıcegımızı dunusyorum bıraz daha ıyı gelıyo
Geçmiş olsun canım benim.Selaaam bende çok yoğundum annem anneannemin başında hastahanede kalıyor ev yemek bana kaldı onunla uğraştım tüm gün:26: Şimdide uzandım öyle
Sinre işinden ayrılıp eşinin yanına gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?