2 gün oldu kaldı 166 goz kapaklarım ağrıyo artık 1 kılo vermısım bu gelene kadar erıyıp bıtcemmı ne
yaa bunlar kacta uyuyo kacta uyanıyo bı kere konusabıldım onun dısında 5 askerle daha gorustum tel kulubesıne yapısmıs herkkes benımkıde bulmustur bırını laklak yapıyodur cırkınımın aklına gelmıyomu arayacagım cok yoruyolarmıs cok yoruldum dedı kıyamam kı ama
bılmıyodum onu sağol cnm
ayyyy, çok mutlu oldum bunları duyduğumaaa
biz telefon kartını aldık zaten çoktan :) hem de yedeklii
peki canım başka yere sevk durumu oluyor muymuş?
Hep mal gibi kalan benim hepbanane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sevk oldular canım ama gittiği yer cooook cooook rahatmış iyiki buraya geldik diyor :) nöbeti şuyu buyu yok sadece işte yürüyüs yanaşık düzen eğitimleri falan varmış yemekler kötü diye okumustum suan yemeklerde güzel gidiyor :)
nereye sevk oldular peki, biliyo musun?
Beşiktepe canım :) biraz soğuk ama ben gitmeden içlik falan almıştım bere şu bu üşümüyorum diyor içlikler verilmemiş daha askeriyenin vereceği:)
hımmm, bizimki de içlik alsın o zamanüşümesin kuzummm, kıyamam
sen mi arıyorsun benimki burda sizin arayabileceğiniz bu numara yok ben arayacağım dedi banaöğrenemedimki detayları bırkere konusabıldık ne zaman arasam baska asker cıkıyo bıktı herkes benden
Hep mal gibi kalan benim hepbanane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen mi arıyorsun benimki burda sizin arayabileceğiniz bu numara yok ben arayacağım dedi bana
o seni aradığında kapattığında sen tekrar arayabiliyorsun onu
nolduuu yaaaaaaaa
Ne olduuu
o seni aradığında kapattığında sen tekrar arayabiliyorsun onu
Nolsun işte bekliyorum hep arasın diye doyamadı bi sülalesine öffffffffffffffff :85::85:
nasıl yani??? :26:
Nolsun işte bekliyorum hep arasın diye doyamadı bi sülalesine öffffffffffffffff :85::85:
nasıl yani??? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?