354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

2 gün oldu kaldı 166 goz kapaklarım ağrıyo artık 1 kılo vermısım bu gelene kadar erıyıp bıtcemmı ne

yaa bunlar kacta uyuyo kacta uyanıyo bı kere konusabıldım onun dısında 5 askerle daha gorustum tel kulubesıne yapısmıs herkkes benımkıde bulmustur bırını laklak yapıyodur cırkınımın aklına gelmıyomu arayacagım cok yoruyolarmıs cok yoruldum dedı kıyamam kı ama

6 da uyanıyorlar 10da yat emri geliyor

ayyyy, çok mutlu oldum bunları duyduğumaaa

biz telefon kartını aldık zaten çoktan :) hem de yedeklii

peki canım başka yere sevk durumu oluyor muymuş?

sevk oldular canım ama gittiği yer cooook cooook rahatmış iyiki buraya geldik diyor :) nöbeti şuyu buyu yok sadece işte yürüyüs yanaşık düzen eğitimleri falan varmış yemekler kötü diye okumustum suan yemeklerde güzel gidiyor :)

öğrenemedimki detayları bırkere konusabıldık ne zaman arasam baska asker cıkıyo bıktı herkes benden

nereye sevk oldular peki, biliyo musun?

Beşiktepe canım :) biraz soğuk ama ben gitmeden içlik falan almıştım bere şu bu üşümüyorum diyor içlikler verilmemiş daha askeriyenin vereceği:)

hımmm, bizimki de içlik alsın o zaman üşümesin kuzummm, kıyamam

öğrenemedimki detayları bırkere konusabıldık ne zaman arasam baska asker cıkıyo bıktı herkes benden
sen mi arıyorsun benimki burda sizin arayabileceğiniz bu numara yok ben arayacağım dedi bana

Hep mal gibi kalan benim hep banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne olduuu

o seni aradığında kapattığında sen tekrar arayabiliyorsun onu

denedik bugün o ankesörlüde olmadı ama yanındakinde oluyormuş benimle konuşurken yanındaki tel çaldı tamam öğrendim dedi yarında onu deneriz

Nolsun işte bekliyorum hep arasın diye doyamadı bi sülalesine öffffffffffffffff :85::85:

öf sülale deme ya benimkinin sülalesi batsın.Neyse ki çok bağımlı değil.
Seninkide arar ev çok kalabalıktır belki dert etme arar birazdan mecbur arayacak napacak başka şansımı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…