354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Aaah ahhh ahhh oooooff
Pooooff
Uuuuuufff ulannnn

Sen sus seninki yakin sus sen

Gecti borun pazari

kuzucuummmmm sizin gönülleriniz bir olsun gerisi faso fiso. bi hal çaresi bulunur elbette. çok dert etme. hele bi dönsün askerden. her şey yoluna girer Allah'ın izniyle.

kuzucuummmmm sizin gönülleriniz bir olsun gerisi faso fiso. bi hal çaresi bulunur elbette. çok dert etme. hele bi dönsün askerden. her şey yoluna girer Allah'ın izniyle.

İnsallah insallah hepimizinki
O zamanlar yaklasinca bdv de fenomen olurum ben

işte bunu demek istemiştim ay bizim sülalede farklı şehire gelin gidecek tek benim şimdiye kadar ama işte araba tutulup kayseriye götürecez yakın akrabaları

He aynı şeymiş bahsettiğimiz :) Canım bizim ailede oldu cuma akşam kına yaptılar cumartesi sabah gelini alıp izmire gitmiştiler orda kız dinlendi pazar günü düğünü yapmışlardı :)
hepimiz aynı şeyi söylüyomuşuz ya beeaa

oyyyyyyyy kuzummmmmmm bulunur bi hal çaresiiiiiii
bende hızlı trenlemi gelin gitsem ki hahahhah 1.50 dk

Sana hızlı tren kiralarız

bi hafta çok beaaaa hadi bi gün neyse de

Aaah ahhh ahhh oooooff
Pooooff
Uuuuuufff ulannnn

Sen sus seninki yakin sus sen

Gecti borun pazari

sustum :114:

İnsallah insallah hepimizinki
O zamanlar yaklasinca bdv de fenomen olurum ben

beni geçemezsinnnnn huh

ahahhaayyyyyy değişik olur dimi kız bu fikri değerlendirmek lazım

ohhhhh ne güzel

Canım bizim ailede oldu cuma akşam kına yaptılar cumartesi sabah gelini alıp izmire gitmiştiler orda kız dinlendi pazar günü düğünü yapmışlardı :)
Canım yazmıştım görmedin sanırım sizde böyle yapamaz mısınız ki bir hafta çok uzun değil mi ?

Son düzenleme:

hahahha süpermiş bu

Kompartman kiralaruk sana
oluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr

hahahha ben 4 sene sonra evleneceğimden çok fazla borçla evlenmem sanırım sevdicek askerden gelip birikime başlar 4 yılda ne kadar olursa sonrasındada taksit kredi borcu öderiz ne yapalım
Allah kolaylık versin

benimki kredi miredi çekmeeeeeeeeezzzzz
nası birikir 50 bin yeaaaaaaaaa

ayyy bilmiyorum ki senin dediğin gibi de olur. fazla uzamadan düğün yapılır. sonra daaaa balayına çuffçuff

dua edicez bol bol kuzummm bi zengin koca bulamadık ya la

Ucmus gene bizimkiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…