Aaah ahhh ahhh oooooff
Pooooff
Uuuuuufff ulannnn
Sen sus seninki yakin sus sen
Gecti borun pazari
kuzucuummmmm sizin gönülleriniz bir olsun gerisi faso fiso. bi hal çaresi bulunur elbette. çok dert etme. hele bi dönsün askerden. her şey yoluna girer Allah'ın izniyle.
işte bunu demek istemiştimay bizim sülalede farklı şehire gelin gidecek tek benim şimdiye kadar ama işte araba tutulup kayseriye götürecez yakın akrabaları
hepimiz aynı şeyi söylüyomuşuz ya beeaa
oyyyyyyyy kuzummmmmmm bulunur bi hal çaresiiiiiii
bende hızlı trenlemi gelin gitsem ki hahahhah 1.50 dk
İnsallah insallah hepimizinki
O zamanlar yaklasinca bdv de fenomen olurum ben
ayy o yorgunluk sonra ne bilim tee oraya gitmesi falan.. :26: mesela bazıları perşembe günü kına yapıyor haftasonu düğün için diğer şehire gidiyor. ama haftaiçi kim gelir ki kınaya :26: millet çalışıyor. :26:
Aaah ahhh ahhh oooooff
Pooooff
Uuuuuufff ulannnn
Sen sus seninki yakin sus sen
Gecti borun pazari
İnsallah insallah hepimizinki
O zamanlar yaklasinca bdv de fenomen olurum ben
He aynı şeymiş bahsettiğimiz :) Canım bizim ailede oldu cuma akşam kına yaptılar cumartesi sabah gelini alıp izmire gitmiştiler orda kız dinlendi pazar günü düğünü yapmışlardı :)
Sana hızlı tren kiralarız
ahahhaayyyyyy değişik olur dimi kızbu fikri değerlendirmek lazım
hahahhaben 4 sene sonra evleneceğimden çok fazla borçla evlenmem sanırım sevdicek askerden gelip birikime başlar 4 yılda ne kadar olursa sonrasındada taksit kredi borcu öderiz ne yapalım
ohhhhh ne güzel
ohhhhh ne güzel
oluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrKompartman kiralaruk sana
Allah kolaylık versin
hahahhaben 4 sene sonra evleneceğimden çok fazla borçla evlenmem sanırım sevdicek askerden gelip birikime başlar 4 yılda ne kadar olursa sonrasındada taksit kredi borcu öderiz ne yapalım
Ya ne güzelsiz çoluk çocuğa karıştığınızda ben okuyor olurum hala
Canım bizim ailede oldu cuma akşam kına yaptılar cumartesi sabah gelini alıp izmire gitmiştiler orda kız dinlendi pazar günü düğünü yapmışlardı :)
Canım yazmıştım görmedin sanırım sizde böyle yapamaz mısınız ki bir hafta çok uzun değil mi ?
hahahha süpermiş bu
oluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr
Allah kolaylık versin
benimki kredi miredi çekmeeeeeeeeezzzzz
nası birikir 50 bin yeaaaaaaaaa
şans oyunları mı oynasak acaba?
ondan gelen parayla bi umumi wc yapılıyomuş ya düğünde yapılırmıkiiiiiiiiiii :26:
fuzuliiiiiiii nasılsaaaaaaaaaa hayır gelse de o paradan bana gelmez adı üstünde şans oyunu şans bende ne gezeeeeeeeeeerrrrr
dua edicez bol bol kuzummmbi zengin koca bulamadık ya la
Ucmus gene bizimkiler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?