- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
sende bir sayfa yazmişsin şekerim ödeştikKızlar iki dakka elimi yüzümü yikamaya gittim bir sayfa yazılmış bismillah diip cevaplara başlıyorum
Ya evet öyleymiş ben de 25 yaşındayım dediğinde ilk olarak luna benden 2 yaş büyükmusss dedim :) 25 yaşında cok arkadaşım var :)
hadi yaa :) ben de whats app a bakip duruyorum en son ne zaman gitmiş die , sanki girme ihtimali var da arada bir gidiyor aklim :))
Annesine anlatamaz tabi , bana da anlatmasa tek başına zor ,nasıl gececek 6 ay öyleen azindan bana anlatsin moral veriim de toparlansin güç alsin
EVEEEEEETTTTT dünden varim ben , zaten son anda askerligini yakasim geldi gitmeeeee diye
Yok yaaa luna da eridi bitti walla , yardima geliriz biz sana lunaa :))
Mantiklooo :)Kiz bana bak o yüzden mi adini luna koydun :) .
Saka bi yana gel de baslayalim su diyetle spora , azimlisin de bir yerden başlayalım artık.
Puhahahahanihahahahaha
Eneeeem benim hatlar karışmış, eres in yazdigini luna yazdi sandimuctumben
Hangisini yaverees nerde, ben kimim burda ne işim var
selam kızlarBugün aşkımın mevlüdü vardı dualar okuduk onun ve tüm askerlerimiz için Yorucu ve yoğun bi gündü açıkcası pilav bile zor yidim
Iyiymis güzelmiş
İyiymiş güzelmiş
Aynen bende gel yurtdışına kaçalım demiştim
sen gel bitek ben erees'e küstüm
Allah kavuştursun canım hayırlısı böyleymiş :)
Kuzum diyetmis kibrit kutusu peynirmis yağsız tatsiz şeylermis onlardan değil, pratik bir yol söyliim sana kalori say , ilk hafta 1400 sonra 1000 kaloriyi aşma herşey ye ama şekeri cok yeme , bu kadar basit , bu diyet pazartesi başlayıp salı günü biten diyetlerdeb değil: )hiç aklıma gelmemişti vallaEvet evet yarın kesin sabah başlayıp akşam bozmayacam
He tamammerabaaa madem
sende bir sayfa yazmişsin şekerim ödeştik
selam kızlarBugün aşkımın mevlüdü vardı dualar okuduk onun ve tüm askerlerimiz için Yorucu ve yoğun bi gündü açıkcası pilav bile zor yidim
Şahane olurdu....Mantiklooo :)
Puhahahaha
Hangimiz ucmadik ama keske kapadokayaya gidip balonla ucsak
Iyiymis güzelmişdicek bisi bulamadin dimi
Walla son anda göndermicektim kriz gibi birşey gelmisti bana :)
Kuzum diyetmis kibrit kutusu peynirmis yağsız tatsiz şeylermis onlardan değil, pratik bir yol söyliim sana kalori say , ilk hafta 1400 sonra 1000 kaloriyi aşma herşey ye ama şekeri cok yeme , bu kadar basit , bu diyet pazartesi başlayıp salı günü biten diyetlerdeb değil: )
Canim sabret yerlesememistir
Merhaba hoşgeldin canim ,benimki de kastamonuda , bugün iki kere konuştuk, musait olunca hemen arar merak etme
Nereyekuzum üzülme ama
Iyi geceler
Merhaba deam , bir gün daha bitiyor diye seviniyorum gerçekten inanır misin :)
Ya ben mi yanlış goruyorum dün banlanmamis miydinnoldu
Merhaba cinimsoff tabletten giriyorum su tatli ifadelerden koyamiyorum yaa
Evet canim :)Bnnu ve erees sizinkilerinde mi kuvveti jandarma genel komutanlıgı
Ben askere gidecem demeye başladığından itibaren öyle yapacam şöyle yapacam gidip kilo alsana sen bak hasta olurum afalan filan türevi şeyler dediydim
Ben tee bi zamanlar öyle yapardım ne yersem sayardım o yüzden çok kilo almazdım ama şimdi uçtum bakın bende uçmuşum anam
Ya evet ilk başlarda vardin da kayboldun sora ,gözümden , kaçmadı diilBurdayımm canımmmm selaaamçok giremiyorum bebişim bu ara :))
evet banlıydm reklam ıcerklı yazdm dıe
Allah kabul etsin nidam. Afiyet olsun.
Ama.mecbur yapsınlar da aradan çıksın artik bi rahat edelim askerlik derdi kalkti die , az kaldi canım şunun şurasinda temmuza ne kaldi ki :) şabanin filminde vardi ya salı sallanır falan
Ya evet ilk başlarda vardin da kayboldun sora ,gözümden , kaçmadı diil( ya bi ara gözlükleri düşen smiley vardi kaldirdilar onu sora , numarasını da hatirlayamadim ama bu smiley da yakin ona :))
neyin reklamini yaptın dicem yine reklam olcak aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?