354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

sende bir sayfa yazmişsin şekerim ödeştik

selam kızlar Bugün aşkımın mevlüdü vardı dualar okuduk onun ve tüm askerlerimiz için Yorucu ve yoğun bi gündü açıkcası pilav bile zor yidim

İyiymiş güzelmiş

Aynen bende gel yurtdışına kaçalım demiştim

sen gel bitek ben erees'e küstüm

Allah kavuştursun canım hayırlısı böyleymiş :)
Iyiymis güzelmiş dicek bisi bulamadin dimi

Walla son anda göndermicektim kriz gibi birşey gelmisti bana :)

hiç aklıma gelmemişti valla Evet evet yarın kesin sabah başlayıp akşam bozmayacam
Kuzum diyetmis kibrit kutusu peynirmis yağsız tatsiz şeylermis onlardan değil, pratik bir yol söyliim sana kalori say , ilk hafta 1400 sonra 1000 kaloriyi aşma herşey ye ama şekeri cok yeme , bu kadar basit , bu diyet pazartesi başlayıp salı günü biten diyetlerdeb değil: )

sende bir sayfa yazmişsin şekerim ödeştik
yazarken zorlandim walla :))

selam kızlar Bugün aşkımın mevlüdü vardı dualar okuduk onun ve tüm askerlerimiz için Yorucu ve yoğun bi gündü açıkcası pilav bile zor yidim

Nida nerelerdesin?
Allah kabul etsin...

Mantiklooo :)

Puhahahaha

Hangimiz ucmadik ama keske kapadokayaya gidip balonla ucsak
Şahane olurdu....

Iyiymis güzelmiş dicek bisi bulamadin dimi

Valla öyle oldu

Walla son anda göndermicektim kriz gibi birşey gelmisti bana :)

Ben askere gidecem demeye başladığından itibaren öyle yapacam şöyle yapacam gidip kilo alsana sen bak hasta olurum afalan filan türevi şeyler dediydim

Ben tee bi zamanlar öyle yapardım ne yersem sayardım o yüzden çok kilo almazdım ama şimdi uçtum bakın bende uçmuşum anam

evet banlıydm reklam ıcerklı yazdm dıe

Merhaba cinims off tabletten giriyorum su tatli ifadelerden koyamiyorum yaa

Ya ben de tlf dan giriyorum mobil.moduna alinca.ne cizelgeler gözüküyor ne şu smiley ler , site formatinda da yavaşlıyor: ( sinir oldum

Bnnu ve erees sizinkilerinde mi kuvveti jandarma genel komutanlıgı
Evet canim :)
Hatta belki aynı bölük

Ama.mecbur yapsınlar da aradan çıksın artik bi rahat edelim askerlik derdi kalkti die , az kaldi canım şunun şurasinda temmuza ne kaldi ki :) şabanin filminde vardi ya salı sallanır falan
Burdayımm canımmmm selaaam çok giremiyorum bebişim bu ara :))
Ya evet ilk başlarda vardin da kayboldun sora ,gözümden , kaçmadı diil ( ya bi ara gözlükleri düşen smiley vardi kaldirdilar onu sora , numarasını da hatirlayamadim ama bu smiley da yakin ona :))

evet banlıydm reklam ıcerklı yazdm dıe
neyin reklamini yaptın dicem yine reklam olcak aman

çook fazla kullandıgımızz bışeyiin sohbt arasndaaaaaa konuşmuşzz o reklam olmş bak bak baaaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…