Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok er diye geçiyo sülüsünde
bnmkıde lefkoşada ama nereye koycaklarr bakalm senınkısını su cok sıkıntı cddın :/ telefon ısıde ıcerıye teel sokar cok rht edersnz mrk etme![]()
Kızlar tezkere tarihi nerde görünüyor ama ya bende kaydettim görünüyor mu ki
Edeceğim canım kayıtlarımı aksatmıyorum bir işe gireyimde yazmaya başlayacağım :)
Yemin töreni 28 şubat diince jandarma sandim , jandarma larin normalden biraz daha geç oluyor diye
görünüyor canım altta:)
Kızlar tezkere tarihi nerde görünüyor ama ya bende kaydettim görünüyor mu ki
inşallah öyle olur canım valla kaçıp gidicem yanına yoksapeki nasıl çözüyolar su sorununu rahat mı nasıldır kıbrıs
Anladım canım hayırlısı olsun Allah kolaylik versin :)
pişttt, kavga etmeyin27,5'tan 28 olan benim
ikiniz de beni kastediyorsunuz
sağol canım, şu an yanımda zaten, bu gece bende kalacak, yarın beraber gideceğiz, ben onu bırakıp döneceğim
aramıza hoşgeldiiiiin![]()
selam kızlarrr, yarenimle bu son gecemiz olduğu için hemen çıkıcam :) size bi bakayım dedim, yarın akşam görüşmek üzeree![]()
pişttt, kavga etmeyin27,5'tan 28 olan benim
sağol canım, şu an yanımda zaten, bu gece bende kalacak, yarın beraber gideceğiz, ben onu bırakıp döneceğim
selam kızlarrr, yarenimle bu son gecemiz olduğu için hemen çıkıcam :) size bi bakayım dedim, yarın akşam görüşmek üzeree![]()
Kastamonu'ydu demi bende bakarım canım illa bulunur pansiyon falan sıkma canını
Hangi altta kız ben göremiyorum :) forumda da yeniyim malum![]()
Kastamonu canım evet yarın benimkiyle konuşacam bakalım ne diyecek çok sağol bide![]()
Şu foruma girmeden once ben de hiçbirşey anlamiyordumhımm hiç anlamıyorum ki cabım bu işlerden 5 şubatta teslim oldu 28 indede yemin töreni varmış işte öyle dedi
Eneeeee eres kiz sen bana cvp mi yazmışin görmedim walla ben de kendime dememistim zaten bak gamzeli anlamış: )pişttt, kavga etmeyin27,5'tan 28 olan benim
yorum yazıyosun ya kendi yorumunun alt tarafında canım![]()
gozukuyoo :)
cnm bnmkı dagıtım ıznı ıcın geldıgınde bı tel gotrduu hemen soktuuusnra ordn tel hat aldıı falan filan rahat yanı ^^ su sorunu cozulmuo cnm ne yazıkkı yıkanırkende denız suyu ıle yıkanabılıolar .. ıcme suları sıkıntıı az gelıo bazn fln yemeklerıde ıyı değil temız degil yanıı soyleme uzulmesın ama cok buyuk beklentılerle gtmesn hazırlklı olsn yani ama oyle yaa boyle alısıolar bnmkı dışardn yemekte soyluor durum fln :)
oyy içim gitti şimdii valla kuzuma kıyamam bendediğin gibi öyle ya da böyle alışacak geçececk sizin ki maşallah azalmış nişanlıydın dimi :)
cnm bızde yaşıorzz.. cıdden sıkıntı ama hanı bıl dıye dedm :26: Yok cnm nişanlı değilim erkek arkadaşımm sen nişanlımısın![]()