354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Az önce konuştum kızlar napıyosun dedi foruma bakıyorum dedim ne yazıyolar dedi ben yine dedim ki
aramadı benimki ühühüühüh yazıyolar dedim(amacım dalga değilde o gülsün diye öyle diyorum kızlar )
Söyle onlara eğitimler başladı aramalar azalabilir haberleri olsun dedi :31::31::31:
tabi heryerde böyle değildir ama genel olarak böyledir sanırım

evet evet bugün eğitimleri başlıcaktı eşimde öyle dedi ve hala aramadı hasta yaaa ondan merak ediyorum doktora gittimi naptı nasıl olduuu ufff allahımmm:ssz:

Haklısın allah sabır versin hepimize
Amin tatlim

arar canım fırsatı olmamıştır daha belki merak etme :34:

bende sizler gibiyim onun dinle dediği şarkıları dinliyorum ki yanımda hissediyorum o zaman dediğim gibi üzmek değildi niyetim :38:
o gittiğinden beri defter tuttum bişiler yazıyorum geldiğinde vericem okusun diye :ssz:
Ya o bi de bana şarkılar söyledi, o gitti gideli bir tanesini bile dinleyemiyorum korkumdan :30:

Az önce konuştum kızlar napıyosun dedi foruma bakıyorum dedim ne yazıyolar dedi ben yine dedim ki
aramadı benimki ühühüühüh yazıyolar dedim(amacım dalga değilde o gülsün diye öyle diyorum kızlar )
Söyle onlara eğitimler başladı aramalar azalabilir haberleri olsun dedi :31::31::31:
tabi heryerde böyle değildir ama genel olarak böyledir sanırım
Canim benimki hep egitimdeydi zaten ,naptiniz diorum egitimdeydik dio , zaten genelde aksamlari arar gündüz egitimi oluo

evet evet bugün eğitimleri başlıcaktı eşimde öyle dedi ve hala aramadı hasta yaaa ondan merak ediyorum doktora gittimi naptı nasıl olduuu ufff allahımmm:ssz:

Eğitimler fenaymış komutantan komutana değişiyormuş mesela benimki 5.bölük çok sıkı değilmiş ama 6.bölük çok fena dedi biz üzülüyoruz dedi.Allah iyi komutanlarla karşılaştırsın:31:

Aynennn , konuşmalarımız bile ayni oluyor , ayni duygular çünkü, o da bana özledim seni kiz dedi ayni şekilde , uffff özledim yaaaa :96:
:96::96:

Sabah konustunuz mu canim

sabah 4 5 arası nöbeti vardı 5 te aradı 5 buçuğa kadar konuştuk daha da hiç konuşmadık bende geçen şey dedim üzülüyorum ağlıyorum ama pişman değilim asla yine aynı zamanda seninle hiç düşünmeden seninle evlenirdim dedim zor kapattım teli ağlaya ağlaya allahım sen sabır ver bizeee:5:

Eğitimler fenaymış komutantan komutana değişiyormuş mesela benimki 5.bölük çok sıkı değilmiş ama 6.bölük çok fena dedi biz üzülüyoruz dedi.Allah iyi komutanlarla karşılaştırsın:31:

uuuuffff yaaaa allahım sen senden korkan hayırlı insanlarla bir arada olmalarını nasip et

kızlar ben iyi akşamlar diliyorum hepinize yarın mesai var biraz dinleneyim diyorum Allaha bol bol dua edin kötü şeyler düşünmeyin ki herşey güzel olsun kendinize de dikkat edin yarın akşam görüşmek üzere diyeyim :3::3:

9.bölük nasıl acaba yaaa :53:

sabah 4 5 arası nöbeti vardı 5 te aradı 5 buçuğa kadar konuştuk daha da hiç konuşmadık bende geçen şey dedim üzülüyorum ağlıyorum ama pişman değilim asla yine aynı zamanda seninle hiç düşünmeden seninle evlenirdim dedim zor kapattım teli ağlaya ağlaya allahım sen sabır ver bizeee:5:
Canimm mümkün olduğu kadar tlf da gülüsün ki güç alsin iyice uzulmesin , bana bugün dedi ki piskolojisi bozulup da bilmem nereye hastaneye falan giden ,bu durumu kaldiramayanlar daha simdiden oldu dedi :18:
demekki herkes te farklı oluyo
Kendi sesinden ama ... cok zor sesini duyup da dokunamamak dinledikçe cok duygulaniyorum o yüzden açamıyorum :106:

kızlar ben iyi akşamlar diliyorum hepinize yarın mesai var biraz dinleneyim diyorum Allaha bol bol dua edin kötü şeyler düşünmeyin ki herşey güzel olsun kendinize de dikkat edin yarın akşam görüşmek üzere diyeyim :3::3:
Görüşürüz canim iyi aksamlar

Canimm mümkün olduğu kadar tlf da gülüsün ki güç alsin iyice uzulmesin , bana bugün dedi ki piskolojisi bozulup da bilmem nereye hastaneye falan giden ,bu durumu kaldiramayanlar daha simdiden oldu dedi :18:

Kendi sesinden ama ... cok zor sesini duyup da dokunamamak dinledikçe cok duygulaniyorum o yüzden açamıyorum :106:

Sizden bahsettim dedim şanlıurfaymış oda izin kullanmayacakmış 9.bölükmüş dedim o bize baya uzak dedi başka bişey demedi canım:31:

kendime bir asker güncesi tutuyorum :) askere gitmeden önce aşkımla beraberken bu defteri aldım kendime

$DSCF1258.webp$DSCF1261.webp

ilk 24 ocakta başladım yazmaya.. yani yerlerimiz belli olduğunda..

e-devletteki askerlik sonuç sayfasının çıktısını alıp yapıştırdım...

bu sayfada paylaştığım bi şafak karalama çizelgesi vardı, onun çıktısını alıp yapıştırdım...

birliğine teslim ettiğim günü yazdım, ve o gün çektiğim fotoğrafının çıktısını alıp yapıştırdım...

ve bundan sonra da yazmaya ve hoşuma giden-bizle/askerlikle ilgili- birşeyler buldukça/oldukça çıktı alıp yapıştırmaya devam edeceğim...

güzel bir anı defteri kalacak 168 günün sonunda zannımca... :26:

kesinlikle öyle ki ben ve beni tanıyan herkes çok zor atlatırım diye düşünüyordu ama çok şükr bu çok iyi halim elimden geldiğince ona yansıtmıyorum şaklabanlık yapıyorum resmen yaa ama içim öle değil tabiki moral olmak zorundayız biz onlara onların için daha zorrr

Back
X