biraz gülün de keyfiniz yerine gelsin
[video=youtube_share;W64Xx7Z8_mk]http://youtu.be/W64Xx7Z8_mk[/video]

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz gülün de keyfiniz yerine gelsin
[video=youtube_share;W64Xx7Z8_mk]http://youtu.be/W64Xx7Z8_mk[/video]
Ah kızlar ah :) Yazılanları günlerdir okuyorum yeni cvp yazabildim uzaktada olsa ne güzel haber alabiliyorsunuz arayabikliyor sizi peki ya hiç aramasaydı ? Yada ne biliyim doğunun en ücra köşesinde uzun dönem askerlik yapıp çarışmalara gitseydi. O zaman nasıl dayanacaktınız ? Kısa dönem, batı-kuzey-güney de yapıyorlar askerliklerini bırakın biraz koşsunlar, biraz açlığa alışsınlar, yokluğu öğrensinler, sizlerden ayrı kalıp özlesinler değerinizi anlasınlar. İleride baba olup aile geçindirecekler hayatı bi şekilde öğrenmeleri lazım.Kızmayın bu sözlerime ama bunlar gerçekler.. Bu şekilde bizler de beklemeyi, sırf iyi olsunlar diye dua etmeyi öğreniyoruz.Üniversite mezunu askerde taşların arasındaki otları yoluyor diyenler oluyor bırakın yolsun 😊 Bu onun sabrını güçlendiriyor, yemekler kötü olabilir bırakın ev ymklerini beğenmediği o günlerin değerini anlasınlar.. Kimse az yemek yemekten, sulu çorba içmekten ölmez. İçinizi rahat tutun inşallah hayırlısıyla geleceklerdir. Allah asıl uzun dönem ve doğuda yapanların yardımcısı olsun(
selam kızlar nasılsınız ben bugün biraz durgunum askerim gündüz aradı ama 30 saniye konuşabildik komutan geliyor dedi ve ve kapattı sonrası uzun bi sessizlik daha da aramadıhastaymış revire gitmiş ilaç vermişler ses zaten kısık ooyyyyy
bende bugün spor salonu buldum bi tane hafta sonu oraya başlıycam nişanlım kilo vermemi istiyor bari gelene kadar kafa dağıtmış olurumm siz neler yaptınız kızlar sesini duydunuz mu askerinizin
![]()
Ah kızlar ah :) Yazılanları günlerdir okuyorum yeni cvp yazabildim uzaktada olsa ne güzel haber alabiliyorsunuz arayabikliyor sizi peki ya hiç aramasaydı ? Yada ne biliyim doğunun en ücra köşesinde uzun dönem askerlik yapıp çarışmalara gitseydi. O zaman nasıl dayanacaktınız ? Kısa dönem, batı-kuzey-güney de yapıyorlar askerliklerini bırakın biraz koşsunlar, biraz açlığa alışsınlar, yokluğu öğrensinler, sizlerden ayrı kalıp özlesinler değerinizi anlasınlar. İleride baba olup aile geçindirecekler hayatı bi şekilde öğrenmeleri lazım.Kızmayın bu sözlerime ama bunlar gerçekler.. Bu şekilde bizler de beklemeyi, sırf iyi olsunlar diye dua etmeyi öğreniyoruz.Üniversite mezunu askerde taşların arasındaki otları yoluyor diyenler oluyor bırakın yolsun 😊 Bu onun sabrını güçlendiriyor, yemekler kötü olabilir bırakın ev ymklerini beğenmediği o günlerin değerini anlasınlar.. Kimse az yemek yemekten, sulu çorba içmekten ölmez. İçinizi rahat tutun inşallah hayırlısıyla geleceklerdir. Allah asıl uzun dönem ve doğuda yapanların yardımcısı olsun(
Evet kötünün iyisi oluyor sanırım halimiz ama hakkariden daha doğusu yok orada kuzenim asker 7-24 internette resim paylaş yorum yap zaman geçiriyor yani daha kötü durumda olan yok diye düşünüyorum ben. Ki bizde ankesörlüden konusuyoruz her askeriyede ankesörlü mutlaka var he dağda olanlar diyecekseniz onlarında telefonu var. Tabikide iyi kötü askerlik sabrı sabrın yanında bir çok şeyi öğretir ama işte bizde sevdiğimiz adamları kimimiz eşini gönderdi iyi oluyor sabrı öğrensinler diyemiyoruz ki![]()
Canım bende bundan bahsediyorum :) Bende sizlerden biriyim aslında ama inan bana bunları yaşamaları gerekiyor. Kuzenin hakkarideymiş Allah kavuştursun düşünsene ona sorsan kastamonu, izmir, ankarada kısa dönem askerlik yapar mısın diye koşa koşa gider çünkü ordan Can tehlikesi var batıda günün yorgunluğunu atmak için 1 saat uyumayı isterden doğuda oda hayal oluyor ya uyurken bişey olursa ? Diye.. Ben sadece Can' ları için korkuyorum yoksa nete giremedinler, tlf sokamasınlar çıkta önemli diil. Ben bundan üç yıl önce erkek arkadaşımla konuşurken silah sesinin gelip tlf yüzüme kapattığını biliyorum.
akaycaaaa
benimki gitmiş sonunda beşiktepeye, kıyafetlerini falan vermişler anca, palyaço gibi oldum diyor deliii
seni arayan soran olursa orda Balıkesirli Özhan kim diye, şaşırma sakın dedimm![]()
onun kız arkadaşıyla tanışık oldum ben dedimm![]()
Benim aşkımda hasta olmuş burnunu çekiyordu konuşurken :85: Revire gitmelerine izin vermemişler, ellerindeki ilaca el koymuşlar sıcak bir çay bile içemiyormuş, sesi gitmiş. Ben böyle işin............................................................
ay geçmiş olsun canım revire gitmelerine neden izin vermemişler ki![]()
banamı dıyosun canım eger bensem benı aramadı hala![]()
uff canım ya benide aramadı ki ilk kez bu kadar uzun aramadığı oldu 6 gündüreğitimlerimi yoğun neden böyle oldu seninkide aramamış ben sabit hattanda ulaşamıyorum bir türlü
Güya sporcu yarenleri topluyordum topigime gelin beraber spor yapalim bize en büyük destek yine biziz die ama gelen olmadiselam kızlar nasılsınız ben bugün biraz durgunum askerim gündüz aradı ama 30 saniye konuşabildik komutan geliyor dedi ve ve kapattı sonrası uzun bi sessizlik daha da aramadıhastaymış revire gitmiş ilaç vermişler ses zaten kısık ooyyyyy
bende bugün spor salonu buldum bi tane hafta sonu oraya başlıycam nişanlım kilo vermemi istiyor bari gelene kadar kafa dağıtmış olurumm siz neler yaptınız kızlar sesini duydunuz mu askerinizin
![]()
ben de sporculardanımm :) henüz bir spor salonuna karar veremedim.. fiyatlar yüksek geliyor.. acaba salona o kadar vereceğime eve eliptik miydi neydi bisiklet alsam da dizi izlerken bile spor yapabilsem mi diyorum, kararsızım bu konuda biraz.. :44:
biz bugün bi öğle yemeğinden sonra konuştuk 5 dk falan, bi de az önce kapattım daha, 10 dk kadar konuştuk. akşam 11'e doğru gene ararım dedi, bakalım
haklısın canım da işte biz de kıyamıyoruz kıymetlilerimizeee
Rabbim tüm askerlerimizi korusun...![]()
Hiii ay inanmiyorum Allah göstermesin, nerde askerligini yapiyordu ,sonra noldu!!!!Canım bende bundan bahsediyorum :) Bende sizlerden biriyim aslında ama inan bana bunları yaşamaları gerekiyor. Kuzenin hakkarideymiş Allah kavuştursun düşünsene ona sorsan kastamonu, izmir, ankarada kısa dönem askerlik yapar mısın diye koşa koşa gider çünkü ordan Can tehlikesi var batıda günün yorgunluğunu atmak için 1 saat uyumayı isterden doğuda oda hayal oluyor ya uyurken bişey olursa ? Diye.. Ben sadece Can' ları için korkuyorum yoksa nete giremedinler, tlf sokamasınlar çıkta önemli diil. Ben bundan üç yıl önce erkek arkadaşımla konuşurken silah sesinin gelip tlf yüzüme kapattığını biliyorum.
ben de sporculardanımm :) henüz bir spor salonuna karar veremedim.. fiyatlar yüksek geliyor.. acaba salona o kadar vereceğime eve eliptik miydi neydi bisiklet alsam da dizi izlerken bile spor yapabilsem mi diyorum, kararsızım bu konuda biraz.. :44:
biz bugün bi öğle yemeğinden sonra konuştuk 5 dk falan, bi de az önce kapattım daha, 10 dk kadar konuştuk. akşam 11'e doğru gene ararım dedi, bakalım
[[/B]
Sağol canım10 kişiyi almışlar gerisini koyvermişler sözde pazartesi gidecekti
![]()
Güya sporcu yarenleri topluyordum topigime gelin beraber spor yapalim bize en büyük destek yine biziz die ama gelen olmadi
Canim gecmis olsun bu arada ,Allahim sifa versin de hemen iyilessin
Ne yazikki revir sıkıntı böyle yerlerde yapılacak en iyi şey gece içliği falanla uyuyup iyice terlemek :/ Allah şifa versin
Benim aşkımda hasta olmuş burnunu çekiyordu konuşurken :85: Revire gitmelerine izin vermemişler, ellerindeki ilaca el koymuşlar sıcak bir çay bile içemiyormuş, sesi gitmiş. Ben böyle işin............................................................