Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah ama onun hastalıkları geçmiyorki hemen neredeyse sürüyor 1 ay hatta daha fazla offffffffffffffffff
Ah kızlar ah :) Yazılanları günlerdir okuyorum yeni cvp yazabildim uzaktada olsa ne güzel haber alabiliyorsunuz arayabikliyor sizi peki ya hiç aramasaydı ? Yada ne biliyim doğunun en ücra köşesinde uzun dönem askerlik yapıp çarışmalara gitseydi. O zaman nasıl dayanacaktınız ? Kısa dönem, batı-kuzey-güney de yapıyorlar askerliklerini bırakın biraz koşsunlar, biraz açlığa alışsınlar, yokluğu öğrensinler, sizlerden ayrı kalıp özlesinler değerinizi anlasınlar. İleride baba olup aile geçindirecekler hayatı bi şekilde öğrenmeleri lazım.Kızmayın bu sözlerime ama bunlar gerçekler.. Bu şekilde bizler de beklemeyi, sırf iyi olsunlar diye dua etmeyi öğreniyoruz.Üniversite mezunu askerde taşların arasındaki otları yoluyor diyenler oluyor bırakın yolsun 😊 Bu onun sabrını güçlendiriyor, yemekler kötü olabilir bırakın ev ymklerini beğenmediği o günlerin değerini anlasınlar.. Kimse az yemek yemekten, sulu çorba içmekten ölmez. İçinizi rahat tutun inşallah hayırlısıyla geleceklerdir. Allah asıl uzun dönem ve doğuda yapanların yardımcısı olsun(
ooff canım bizdede durum aynıydı ama ben hala sesini duyamadım revire gittimi naptı bilmiyorum ve kafayı yemek üzereyim![]()
60 kgydum 58.5 'a dusmusum yemek yıyemıyorum dogru duzgun hasta olmam ınsallah yaa
Sen dualarını eksik etme canım yapabileceğin tek şey bu varsa uzun dönem üst devre falan ilaç bulmaya çalışsın revire gitsede vereceği ilaç rutin oluyor başım ağırıyo al dişim ağırıyo al yapıyor adamgerçi heryer bir değildir inşallah revir doktorları iyidir
![]()
elimde değil 2 gundur konusmuyoruz aklımda onda kalıyosağlığına dikakt et ki canım askerinin de aklı sende kalmasın hastalanırsan o orada elinden bişi gelemedği için kafasına takar dikkat et kendine![]()
60 kgydum 58.5 'a dusmusum yemek yıyemıyorum dogru duzgun hasta olmam ınsallah yaa
Bende aksine yiyorum ya nefret ediyorum kendimden gebereyim acımdan o bu haldeyken ya offfffffffffffff
İşte birinden ilaç bulmuşlar onu da almışlar ellerinden neden yaptılar ki böyle![]()
stresten ıste hepımız sasırdık 1 hafta oncesıne kadar ohoo elımden tatlılar ekmekler dusmezdı ama sımdı yokk canım hıcbısey ıstemıyo elma yıyorum elmayla yasıyorum resmen![]()
elimde değil 2 gundur konusmuyoruz aklımda onda kalıyo
acemiliği bitene kadar hiçbişey yemeyecem bende kendime çok kızgınım ona söz verdiğim şeylerin hiçbirini yapamadım doğru düzgün![]()
illa ki aklın kalır tabi ama kötü şeyler düşünmek yok fırsatları olmuyor emin ol askerinin de aklı sendedir en kısa zaman da da arıycaktır .
dualarımızla hepsi sağsalim geri dönecekler inşallah
Canım ilaç pek bulundurtmazlar öyle ki 3 4 tane verirlerdi bize revirden bir kutu ilaç vermezlerdi sanırım intihar için önlem öyle ki göz damlasını içip kafa bulan insanlar var tedbir için öyle yapıyorlar ama üzüldüm canım acil şifalar diliyorum dualarımdasın :/
kilo vermeni falanmı istedi?
hadi size bugün yaptığım bi rezilliğimi anlatayım da gülün biraz . ben bi kurumda çalışıyorum bina içindede bankamatik var karta bakmak için bankamatiğe gittiğimde elimde de dolabımın anahtarı vardı , sıra da ve çevremde de insanlar var ben ne yaptım bankamatiği anahtar ile açmaya çalıştım anahtarı sokacak yer arıyorum bide kızıyorum aklım o kadar gitmiş ki kendi rezilliğime hala gülüyorumm![]()
hadi size bugün yaptığım bi rezilliğimi anlatayım da gülün biraz . ben bi kurumda çalışıyorum bina içindede bankamatik var karta bakmak için bankamatiğe gittiğimde elimde de dolabımın anahtarı vardı , sıra da ve çevremde de insanlar var ben ne yaptım bankamatiği anahtar ile açmaya çalıştım anahtarı sokacak yer arıyorum bide kızıyorum aklım o kadar gitmiş ki kendi rezilliğime hala gülüyorumm![]()
Allah razı olsun canım sağolasın. Hiç düşünmemiştim öyle ya püff ne garip işler bunlar :85: