yaa olsun maksat buluşmak değilmi :) bebeğin varmı canım
oğluşum var bir tane 4 yaşında sende de varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa olsun maksat buluşmak değilmi :) bebeğin varmı canım
Yok istemedi canım z tosunum diye seviyo beni böyleykenben dedim sen gelene kadar şu kadar kilo verecem falan diye
, o ders çalışmamı istemişti onuda yapamıyorum doğru düzgün :85:
Allah hepimizden razı olsun canımTez zamanda iyileşir inşallah
![]()
el işi falan yapım dedım ama becerıksızlıgım tuttu bu ara bunu bıle yapamıyorum bende :)
valla kızlarr çok utandım yaa bi de rezil olan ben değilmişim gibi gayet cool bi şekilde işimi halledip herkesin arasından geçtim gittim
oooo bende daha ne rezillikler var da markette çikolata sanıp tamamen bekarlarla ilgisi olmayan bişiyi herkesin içinde aa bu çikolata yeni mi çıkmış diyip incelemeye çalışmışlığım bile var rezilliğin çıtasını yükseltmiş bulunuyorum artıkınn![]()
ayy canım sen cok yasa emı ıyı guldum valla![]()
Oldu canim sporcu dedik yaren dedik topigime bir gözüktün gittin haniiii :112:
Ayriyeten ben de evime eliptik aldim rahatim tamam spor hocam yok ama canim ne zaman isterse ki genelde akşamları oluyor o zaman spor yapiyorum , spor salonuna akşam gidemem malum , bir de eger tv izlerken spor yapmak istiyorsan manyetik olanlardan almani tavsiye ederim zira kayışlilar cok ses yapiyor![]()
bulduğum spor salonu belediyeye ait ve fiyatı çok makul ölçüde ayrıca senelik bi fiyat ve de spor haricinde bir sürü kursu var onlara aynı ücret içinde katılabiliyosun fitness salonundan aerobik sauna kütüphane hepsi var bulmuşken kaçırmak istemedim askerimde gelince şaşırsın zayıfladığmı görünce bir de uygun bi diyet bulursam süper olacak![]()
valla kızlarr çok utandım yaa bi de rezil olan ben değilmişim gibi gayet cool bi şekilde işimi halledip herkesin arasından geçtim gittim
oooo bende daha ne rezillikler var da markette çikolata sanıp tamamen bekarlarla ilgisi olmayan bişiyi herkesin içinde aa bu çikolata yeni mi çıkmış diyip incelemeye çalışmışlığım bile var rezilliğin çıtasını yükseltmiş bulunuyorum artıkınn![]()
baya iyiymiş o zaman yaa, burda 1 aylık 100 tl falan diyolar
koptummm, krize girdim, çıkamıyorummm![]()
o dediğin aylık fiyatı senelik diye istiyolar canım burda
öyle işte biraz gülelim istedim![]()
Bende geçen baharda 75 TL vermiştim aylık
Ahahah cok güldüm ben de onu sakiz sanmıştım ya lisedeyim ya orta okuldayim anneeeee bu ne sakiz mi alalim diye marketin ortasinda seslice söylemisligim var , annem renkten renge giriyordu ama ben ne anliim ,yok başka aliriz diyordu ben de ama bunu hiç denemedim ben :26: dedimvalla kızlarr çok utandım yaa bi de rezil olan ben değilmişim gibi gayet cool bi şekilde işimi halledip herkesin arasından geçtim gittim
Ahahah cok güldüm ben de onu sakiz sanmıştım ya lisedeyim ya orta okuldayim anneeeee bu ne sakiz mi alalim diye marketin ortasinda seslice söylemisligim var , annem renkten renge giriyordu ama ben ne anliim ,yok başka aliriz diyordu ben de ama bunu hiç denemedim ben :26: dedim
Anneme yazik walla ne çekmiş o ara yazarken bile utaniyorum hey allahim ya
Beklerim canim , bu arada 14 kubat çok iyidi yaa
canımm, daha başlayamadım işte hiçbişeye kararsızlıktanndüzenli başlayayım ordayım ben deee
![]()