354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Orda da öyleymiş canım :( Sağol Aminn herkes sağlıklı olsun inşallah:30: Bi yardımım olamayacak ona yani :(

yine bizim insanımız işte 30 kişilik yerde revire gitmek isteyen dendiğinde 25i el kaldırınca e malum işler ilerlemiyor he revir doktoruda zaten alanında uzman kapıdan gir sormadan ilaç uzattığı olur :1: yapabileceği tek şey üst devreden ilaç aramak

Ailem bana ne güzel destek oluyor valla sağolsunlar ya :47::47::47:atacam kendimi bi yerden o olacak, olanda balıma olacak:47::47::47::47:

kızlar askere giderken eşinize hangi eşyaları koymuştunuz

canım kişisel temizlik için kullanacağı şeyleri diş macunu fırçası dış fırçası kutusu el kremi banyo seti duş jeli şampuan tırnak makası vs. detaylı istersen ona hazırladığım liste duruyo yazarım

kızlar askere giderken eşinize hangi eşyaları koymuştunuz

ben erkek arkadaşım için alışveriş yapmıştım :1:

Banyo seti (lif, ponza taşı, kese var)
tırnak makası
minik yüz havlusu
el kremi
ayak için yorgunluk alıcı ve mantar önleyici krem
zeytinyağ sabunu (şampuan kullanmadığı için)
gözlük temizleme mendili (gözlük kullandığı için)
mini seyahat kolonyası
kağıt sabunlar
diş fırçası-macunu
kulak tıkacı (koğuşta horlama vakaları olabileceğinden çok işe yarıyormuş :)
seyahat tipi dikiş seti (bu hiçbir erkeğin aklına gelmez mesela :), ama lazım oluyormuş)
çengel iğne (yatak çarşafını sabitleyip sabahları gergin olmasını kolaylaştırmak için :)
vatka ( bunu bbiçok askerden okudum, botlar ayak bileğin çok vuruyormuş ve çorap giyilirken ayak bileğinin arka kısmına koyulacak bir bildiğimiz omuz vatkası bu bot vurmasının yaratacağı sürtünmeyi ve tahrişi engelliyormuş :)

yukardakiler benim aldıklarım. kendisi de çamaşır, çorap, içlik, terlik aldı. o kadar :31:

Ailem bana ne güzel destek oluyor valla sağolsunlar ya :47::47::47:atacam kendimi bi yerden o olacak, olanda balıma olacak:47::47::47::47:

ne yapıyolar kii?:26:

canım kişisel temizlik için kullanacağı şeyleri diş macunu fırçası dış fırçası kutusu el kremi banyo seti duş jeli şampuan tırnak makası vs. detaylı istersen ona hazırladığım liste duruyo yazarım

iyi olur canım ya nişanlım giderken hiç bişey götürmedi ama galiba ordaki asker arkadaşları eşyalar getirmişler sen o listeyi kopyalasana

Ne yapiyorlar ya da ne yapmiyorlar canim

ne yapıyolar kii?:26:

Konuşmadıkları hiçbişey yok sürekli üstüme gelip duruyorlar yalnız kaldım ya biraz anlayış gösterseler olmuyor. Yok niye şikayet edecekmişim. Başına bi iş gelir dediler zaten yeterince takıntılıyım birde bunu aklıma soktular ne yapacam ben şimdi düşün dur ohhh olan bana oluyor hep :85::14:

Konuşmadıkları hiçbişey yok sürekli üstüme gelip duruyorlar yalnız kaldım ya biraz anlayış gösterseler olmuyor. Yok niye şikayet edecekmişim. Başına bi iş gelir dediler zaten yeterince takıntılıyım birde bunu aklıma soktular ne yapacam ben şimdi düşün dur ohhh olan bana oluyor hep :85::14:

Onun adina olmayacakki sikayet. Ama sen bilirsin canim

ayy bu anne babalar nıye bole yaa benımkılerde ole benımde ustume gelıyolar ozellıkle annem ınsan destek olur evladına bızım psıkolojimiz ne durumda bızı sadece burda bu yazıları paylasanlar anlar gerısı bos ben takmamaya calısıyorum kımseyı de ıstee :49:

ayy bu anne babalar nıye bole yaa benımkılerde ole benımde ustume gelıyolar ozellıkle annem ınsan destek olur evladına bızım psıkolojimiz ne durumda bızı sadece burda bu yazıları paylasanlar anlar gerısı bos ben takmamaya calısıyorum kımseyı de ıstee :49:

:( ne yapacam ben bilmiyorum artık :50:

Ay kizlar erkek arkadasimn annesiyle sms lesiyoruz whatsapptan yazisiyoruz falan bi yandan garibime gidiyor aslinda:52:

Back
X