354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Sen nerdesin o nerde illa gideceksen bir gece konakla otobus saatleri uymuyorsa ama simdidrn ayarla herseyini gec kalmaa icinde kalacaksa giiit

hemde nası kalcak ıcımde gıdemezsem erees :43: aılesı gıtse bu kadar uzulmem en azından yalnız kalmıcak. ben konyadayım o da tekırdag- hayraboluda. nası olcak bılmem. bugun komutanı sormus yemın torenıne aılen gelcek mı kalcak yer ayarlayım demıs o da yok kımse gelmıcek demıs bogazma bısey dugumlendı resmen o an :43:

Yemin töreninden sonra iki gün evci izni var ya zaten ,izin verirer tabi diye düşünüyorum

ama canım pembe dizi ailesi gitmeyecekmiş diyor kendide eşi olmadığı için evciye çıkaramaz ki
benimde bildiğim yemin töreninin haftasonunda çarşı izinleri oluyor

hemde nası kalcak ıcımde gıdemezsem erees :43: aılesı gıtse bu kadar uzulmem en azından yalnız kalmıcak. ben konyadayım o da tekırdag- hayraboluda. nası olcak bılmem. bugun komutanı sormus yemın torenıne aılen gelcek mı kalcak yer ayarlayım demıs o da yok kımse gelmıcek demıs bogazma bısey dugumlendı resmen o an :43:

ne iyi komutanı varmış biz hala kalacak yer bakıyoruz.gitme imkanın varsa yolu düşünme git bir gece konakla yada 2 gece dönersin sonra

ne demek canım benım bende bugun cok bunaldım ama hemen gelecegı gunu dondugu zaman yapacaklarımızı dusunuyorum. hatta ne gıysem dıye bıle dusunuyorum.:1: ıyı gelıyo baksana yaz gunlerı daha dun gıbıydı sımdı kıştayız oysa yazda boyle bıanda gelcek ıste ınsallahh
Umarım cabuk geçer iple çekiyorum o günü hayal ediyorum ben de o kavuşma anını, şu an rüya gibi geliyor , cok uzak geliyor ama hep beraber şafaklari birer birer bitiricez insallah

ne iyi komutanı varmış biz hala kalacak yer bakıyoruz.gitme imkanın varsa yolu düşünme git bir gece konakla yada 2 gece dönersin sonra

ayy o yonden cok rahatladım hemde bu suankı komutanı degıl ustalıga gecınce komutanı olcak yanı yemın torenınden sonra bızımkı besyocu hemde karatecı olunca baya sevmıs sohbet etmısler aılesını cocugunu bıle anlatmıs. bıde kendıne masaj yaptırmıs bızımkının masaj kursuna gıttıgını ogrenınce uyanık komutan :1: o demıs ıste ayarlayalım dıye aslında cok ıstıyorum gercekten ama nası olck bılmıyorum

ayy o yonden cok rahatladım hemde bu suankı komutanı degıl ustalıga gecınce komutanı olcak yanı yemın torenınden sonra bızımkı besyocu hemde karatecı olunca baya sevmıs sohbet etmısler aılesını cocugunu bıle anlatmıs. bıde kendıne masaj yaptırmıs bızımkının masaj kursuna gıttıgını ogrenınce uyanık komutan :1: o demıs ıste ayarlayalım dıye aslında cok ıstıyorum gercekten ama nası olck bılmıyorum

olur olurrr, git sen gittt :51:

Umarım cabuk geçer iple çekiyorum o günü hayal ediyorum ben de o kavuşma anını, şu an rüya gibi geliyor , cok uzak geliyor ama hep beraber şafaklari birer birer bitiricez insallah

ayy ınsallah canım benım. banada oyle gelıyo ama gelıcek o gunler ınsallah sende bılıyosun bunu hemde yogun bı donem baslıcak bızım ıcın sızde durum ne bılmıyorum ama soz nısan dugun hepsını ıstıyoruz bunları dusunup rahatlatalım kendımızı.kıyamam sana en guclu sendın aramızda sportmen yarenım benım :1:

ben 6. yılımı çalışıyorum canım, ilk günden beri devletin kadrosundayım şükür :)

o zaman baya büyüksün hocam sen ben direk senli benli konuşmaya başladım bu işi hesaba katmamıştım ne güzel inşallah mezun olunca bende hemen atanırım sevgilim 2 senede zor atandı kendi branşından olsa daha da atanamazdı :59:

inşallah:5: benimde öyle canım dağıtım iznine gelmeyeceği için izin kullanmayacak ama seninki gelmek isterse gelir heralde ama dağıtıma gelmesede hafta sonu çarşı izinleri olur :(

benımkı de dagıtım ıznını kullanmıcak canım belkıde 5 ay ıcnde tek sansımız olcak bu of of:14:

Of kiyamam , ne desem bilemedim beni mazur gör beynim çalışmıyor şu an , ancak dualarim seninle Allahim kolaylik nasip etsin de insallah gönlündekini hayatina dök ...

hoşbulduk bende krizde sayılırım anlarım ama inanın geçecek siz yine 6 ay sonra kavuşacaksınız ben 3 4 yıl böyle uzaktan idare edicem

Ama.askerikten sonra en azindan dilediğiniz an konusabileceksiniz ve o iyi sartlar altinda olacak, bunu bilmek bile yeteri , ama yine de tabiki Allah sabir versin

Back
X