354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

günaydın ereeescim ;) naber nasılsın_?:33:

Gayet iyiyiiiiiiim sen nasilsin
Kozlar benimki aramiss 2kere ben dustayken bi ciktim 3dk önce yaziyor hadi dedim sansimi deneyeyim geri aradim actiiiiiii kimi aradiniz dedi ismini söyledim hee o benim diyo konuştuk bugün serbestlermis 6tane tuvalet tikanmis bunları surundurmusler tuvaletten askerlerin giydiği iclikten tutunda kola kutusuna kadar neler cikmis tras bicaklari birsuru seeey belkide bunlardan öncekiler yaptii ama kabak bizimkilerde patlamis :(
Parmagina silah düşmüş morarmis parmagi :( 13dk konuştuk rekorumuz bu :D

Kozlar benimki aramiss 2kere ben dustayken bi ciktim 3dk önce yaziyor hadi dedim sansimi deneyeyim geri aradim actiiiiiii kimi aradiniz dedi ismini söyledim hee o benim diyo konuştuk bugün serbestlermis 6tane tuvalet tikanmis bunları surundurmusler tuvaletten askerlerin giydiği iclikten tutunda kola kutusuna kadar neler cikmis tras bicaklari birsuru seeey belkide bunlardan öncekiler yaptii ama kabak bizimkilerde patlamis :(

iyiyim bende işte nasıl olayım..
neyseki şanslıymışsın :D amaaan başına gelene bak.. içlik ne ararki tövbe ya :D
oyy geçmiş olsun :( iyiymişşşşşşş valla gittikçe artacaktır dk lar :D

Günaydııın :3: bizimkiler de serbestmiş bugün, bol bol konuşuruz inşallah :)

Günaydıııın :3:

kızlar dün gece 92 dakika konuştuk :52: nöbetçi arkadaşına demiş beni 12 de uyandır eşimi arıcam oda sağolsun uyandırınca çağrı attı ben aradım hemen ve tamtamına 92 dakika bugün nasıl enerjikim nasıl mutluyum anlatamam rekorun rekorunu kırdık sanırım :36: :16:

Günaydııın :3: bizimkiler de serbestmiş bugün, bol bol konuşuruz inşallah :)

Günaydıııın :3:

günaydıınn bizimkilerde serbestmiş ama takım komutanı seninle çalışalım demiş eşime herkes tiyatroya gitmiş bizimki komutanla çalışıyor :25: ama olsun az önce konuştum 2 3 dk ama dün geceki 92 dk lık konuşma bu gazla beni baya idare eder

kızlar dün gece 92 dakika konuştuk :52: nöbetçi arkadaşına demiş beni 12 de uyandır eşimi arıcam oda sağolsun uyandırınca çağrı attı ben aradım hemen ve tamtamına 92 dakika bugün nasıl enerjikim nasıl mutluyum anlatamam rekorun rekorunu kırdık sanırım :36: :16:

ohh ohhh ne mutlu sanaaa :21:

Bende çok üzüldüm ben anlamadım o askeriyeyi komutan okumadanmı alacaklar ne olacak hiç bi fikrim yok :5: Önemli bir şey değil yani ben önemsemiyoorum :1: spor yaparken uyurken yemek yerken günlük hayatta burnumdan aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyordum bugün gittim kıkırdak yamukmus zaten burnumdan belli oluyordu ama içten kapatmış nefes almamı engelliyormuş falan filan o burda olmadan ameliyat olmam zaten gerçi birazda bahane sanırım azıcık korku var :1:

canım geçmiş olsun benim eşimdede aynı problem var :( askerde ameliyat olucak onda bu sebepten geceleri çok zorlanıyordu uyurken nefes alıp vermede ben hep uyanıp yan yatırıyordum şimdi napıyor acaba diye çok düşünüyorum. zor bir operasyon değil canım ol bence uzatma

İnşallah :D

Masalllaaaah

selam kızlar nasılsınız askerleriniz nasıllar . bugün askerimle 20 dk konuştuk sesi düzelmiş moralide iyiydi ben şafak saymıyorum askıma kavuşacağım günü sayıyorum dedi birde mobilyalara beyaz eşyalara en önemliside gelinliğine bakmaya başla dedi :16::16:

bir de kıbrıstan erken dönebilirlermiş kuzey kıbrıs ile rumların birleşme ihtimali varmış türk askerlerini gönderebilirlermiş öle bişiler dedi pek haberleri izlemiyorum kızlar sizin bilginiz var mı bu konuda :44:

canım geçmiş olsun benim eşimdede aynı problem var :( askerde ameliyat olucak onda bu sebepten geceleri çok zorlanıyordu uyurken nefes alıp vermede ben hep uyanıp yan yatırıyordum şimdi napıyor acaba diye çok düşünüyorum. zor bir operasyon değil canım ol bence uzatma

sağol canım :) bilmiyorum ki canım ya korku var işte annemler çok önemsedi doktr kalbe bile vurur deyip korkuttu birazcık askerim gelsinde yaza belki olurum

Back
X