354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

selam kızlar nasılsınız askerleriniz nasıllar . bugün askerimle 20 dk konuştuk sesi düzelmiş moralide iyiydi ben şafak saymıyorum askıma kavuşacağım günü sayıyorum dedi birde mobilyalara beyaz eşyalara en önemliside gelinliğine bakmaya başla dedi :16::16:
Ohh masallah Allah tamamina erdirsin :nazar:

:32::32::32::32::32::32::32::10::10::10::10::10::10:Heyoooooooooooooooooooooooo ben geldim milletttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:52::52::52::52:
Tatlimmm hoşgeldin, niye gittin ki kiz

yarenler selam nasılsınız bakalım nasıl gidiyor askerleriniz sizler herşey yolunda mı? her zaman yanınızdayız biliyosunuz :34:

yarenler selam nasılsınız bakalım nasıl gidiyor askerleriniz sizler herşey yolunda mı? her zaman yanınızdayız biliyosunuz :34:
Merhabalar ne güzel plakalara düşmüşsünüz bizimde şuan için iki hanalere düşmek hedefimiz ekstra birşey yapmıyoruz asker yolu bekliyoruz daha ne olsun değil mi ama :1:

hoşbuldum canım :)) çok takılıyorum diye kapatayım dedim ama olmadı sıkıldım geri döndüm :52::52:

iyi yaptın burası olmadan olmaz haber alıyoruz birbirimizden kafa dağıtıyoruz :) Hoşgeldin tekrar

Merhabalar ne güzel plakalara düşmüşsünüz bizimde şuan için iki hanalere düşmek hedefimiz ekstra birşey yapmıyoruz asker yolu bekliyoruz daha ne olsun değil mi ama :1:

iyi yaptın burası olmadan olmaz haber alıyoruz birbirimizden kafa dağıtıyoruz :) Hoşgeldin tekrar

Hoşbuldumm :3::3: dün aşkım wc de cep telefonuyla aradı hehehehe:52::52::52::52::30:

evet canım plakalardayız çok şükür.. şimdi de bulunduğun şehrin plakasına düşmek için avutuyosun kendini hep 352 ler yada daha öncekiler ne dediyse onu yaşıyorum.. geçiyor valla öyle böyle ama geçiyor Allah sağlık ve huzur versin zaman su gibi geçiyor..

selamm:3: siz yeni misiniz ?

a.s. canım yok ben 353. dönemlerdenim bizim kızlar yoklar sf biraz suskun bu ara size bakayım dedim belki bişey sormak istersiniz hani yardımcı olmak isterim o anlamda

selam kızlar nasılsınız askerleriniz nasıllar . bugün askerimle 20 dk konuştuk sesi düzelmiş moralide iyiydi ben şafak saymıyorum askıma kavuşacağım günü sayıyorum dedi birde mobilyalara beyaz eşyalara en önemliside gelinliğine bakmaya başla dedi :16::16:

bir de kıbrıstan erken dönebilirlermiş kuzey kıbrıs ile rumların birleşme ihtimali varmış türk askerlerini gönderebilirlermiş öle bişiler dedi pek haberleri izlemiyorum kızlar sizin bilginiz var mı bu konuda :44:

Gercekten miiii yaaaa hicbisey bilmiyorum haber ver bana da kesinlesince canim lutfeeen

Gercekten miiii yaaaa hicbisey bilmiyorum haber ver bana da kesinlesince canim lutfeeen

tam bilmiyorum canım böle bi ihtimal varmış yani askerliklerini türkiyede tamamlayabilirlermiş ama haberleri takip edicez artık gidişat ne yönde olacak eğer bişi öğrenirsem seni haberdar ederim tatlım :ssz:

:32::32::32::32::32::32::32::10::10::10::10::10::10:Heyoooooooooooooooooooooooo ben geldim milletttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:52::52::52::52:
Ben dedim kapansin hesabin kiymetimizi abla geri don diye aynen öyle oldu :D
Hoşbuldumm :3::3: dün aşkım wc de cep telefonuyla aradı hehehehe:52::52::52::52::30:

Vaaaaaaay benimkide facebooka resim atmis nerden bulmuşsa telefon :D
Az once 20dk konustuk gayet iyiyim o yuzden suanda :))

Kızlar mrb iyi akşamlar moraller nasıl bisiy sorucam askeriyeye su böreği gönderebilir miyim :1::1:

Back
X