- 20 Kasım 2010
- 5.112
- 10.482
- 448
Gönderilir heralde ama seninki kaç tane yiyebilir o belli olmaz![]()
Benimki yiyene kadar her komutandan el geçiyormus

En son kuzuma bir dilim kalıyormus falan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönderilir heralde ama seninki kaç tane yiyebilir o belli olmaz![]()
Benimki yiyene kadar her komutandan el geçiyormus
En son kuzuma bir dilim kalıyormus falan![]()
![]()
Ben dedim kapansin hesabin kiymetimizi abla geri don diye aynen öyle oldu
Vaaaaaaay benimkide facebooka resim atmis nerden bulmuşsa telefon
Az once 20dk konustuk gayet iyiyim o yuzden suanda :))
Kızlar mrb iyi akşamlar moraller nasıl bisiy sorucam askeriyeye su böreği gönderebilir miyim![]()
Ya öbürlerinin cani çekecek die gondermiim mi simdi samimi olduğu varsa yaninda versin amenna ama bütün koğuşu doyuramam ya 80 kişiKomutanı geç o kadar askerin içinde mecburen millete vermek zorunda kalacak o yüzden dedim ben![]()
Ya öbürlerinin cani çekecek die gondermiim mi simdi samimi olduğu varsa yaninda versin amenna ama bütün koğuşu doyuramam ya 80 kişiyaninda samimi arkadaşlari varken yesin o da :119::119:
Bugün sadrce sabah konuştuk 40 dakkaydi ama yetmedi aksam aricam dedi ama aramadi tlf sirasi boş olmayinca beklemiyor beyimiz , sinir oldum ama napiim kendi bilir, bu sabah 1 de dolunay gerceklesti ,ben bu dolunaylardan piskolojikmen çok etkilenirim ki hiç şaşmaz aşırı gerginim ama bir yanim da umursama diyor :) neyse buralara nasil geldiim ben ya :) velhasil gonderilir ya nie gönderilmesin birşeyler göndermek istiyorum bennnnhıı gene azarı yedim ama büyük boss dan
bende kapatacaktı kapattırmadım 19 dk konuştuk ankesörlüden nihahahah yaşasın kötülük
Valla bilmiyom ki ben hiç :26:
Bende kapattırmadım sırada bekliyorlar dedi ühühüh ağlarım ama dedim tamam hadi konuş dedihıı gene azarı yedim ama büyük boss dan
bende kapatacaktı kapattırmadım 19 dk konuştuk ankesörlüden nihahahah yaşasın kötülük
Valla bilmiyom ki ben hiç :26:
Ya öbürlerinin cani çekecek die gondermiim mi simdi samimi olduğu varsa yaninda versin amenna ama bütün koğuşu doyuramam ya 80 kişiyaninda samimi arkadaşlari varken yesin o da :119::119:
Boştular bugün güzel konuşmussunuzBugün sadrce sabah konuştuk 40 dakkaydi ama yetmedi aksam aricam dedi ama aramadi tlf sirasi boş olmayinca beklemiyor beyimiz , sinir oldum ama napiim kendi bilir, bu sabah 1 de dolunay gerceklesti ,ben bu dolunaylardan piskolojikmen çok etkilenirim ki hiç şaşmaz aşırı gerginim ama bir yanim da umursama diyor :) neyse buralara nasil geldiim ben ya :) velhasil gonderilir ya nie gönderilmesin birşeyler göndermek istiyorum bennnn![]()
Boştular bugün güzel konuşmussunuz
Ama yinede günde bir kere uzun arayacağına 3 kere kısa kısa aramasını tercih ederim![]()
Oooooh ne güzelll
biz de bugün 12dk + 12dk + 22dk + 20dk olmak üzere 4 sefer konuştuk
böyle çok daha güzel oluyo, sanki hiç askerde değilmiş ki![]()
![]()
Yok sürpriz yapmicam !çünkü burasi karisik anonslar da bazen duyulmuyor kargo paketin ya elime ulasmazsa falan diyor ya ondan haber veririm gonderince :)Bende kapattırmadım sırada bekliyorlar dedi ühühüh ağlarım ama dedim tamam hadi konuş dedi
Tembihle o zaman sürpriz falan yapma![]()
Aslinda son üç gündür günde 2 kere arardi 40 dakkadan toplam 80 dakka konusurduk ama bu gece aramadi , sira vardi heralde , ilk zamanlar günde bir kere 40 dakka arıyordu. Bence de bu daha iyi çünkü kisa konusunca mrb nasilsin bugün sunu yaptim diip tlf kapatılıyor, uzun konusunca herseyi anlatiyor tek nefeste :))Boştular bugün güzel konuşmussunuz
Ama yinede günde bir kere uzun arayacağına 3 kere kısa kısa aramasını tercih ederim![]()
Kızlar mrb iyi akşamlar moraller nasıl bisiy sorucam askeriyeye su böreği gönderebilir miyim![]()
Bugün sadrce sabah konuştuk 40 dakkaydi ama yetmedi aksam aricam dedi ama aramadi tlf sirasi boş olmayinca beklemiyor beyimiz , sinir oldum ama napiim kendi bilir, bu sabah 1 de dolunay gerceklesti ,ben bu dolunaylardan piskolojikmen çok etkilenirim ki hiç şaşmaz aşırı gerginim ama bir yanim da umursama diyor :) neyse buralara nasil geldiim ben ya :) velhasil gonderilir ya nie gönderilmesin birşeyler göndermek istiyorum bennnn![]()
Oooo çatal bicak hazirana sana yok
![]()
La benimki boş olsada arayamıyor telefonun olduğu yerde değilmişmişBoştular bugün güzel konuşmussunuz
Yok sürpriz yapmicam !çünkü burasi karisik anonslar da bazen duyulmuyor kargo paketin ya elime ulasmazsa falan diyor ya ondan haber veririm gonderince :)
Aslinda son üç gündür günde 2 kere arardi 40 dakkadan toplam 80 dakka konusurduk ama bu gece aramadi , sira vardi heralde , ilk zamanlar günde bir kere 40 dakka arıyordu. Bence de bu daha iyi çünkü kisa konusunca mrb nasilsin bugün sunu yaptim diip tlf kapatılıyor, uzun konusunca herseyi anlatiyor tek nefeste :))
Canım çarşı iznine çıkıp mi alsin diyorsun yanicanım bence 10 gün falan sabret ustalığında yakın biryer söyler oraya gönderirsin daha rahat olur :)
Hakkaten ha konu neydiiboşver dolunayı bana bak sen
İstiyom banane hemde bi tepsi dilim kesmez beni
La benimki boş olsada arayamıyor telefonun olduğu yerde değilmişmiş
La benimki en çok 19 dk konuştu bugün onun dışında günde 1 kere 2 ila 9 dk arasında değişir konuşmalarımız ama ağlacam ben hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım çarşı iznine çıkıp mi alsin diyorsun yani
Canım çarşı iznine çıkıp mi alsin diyorsun yani
Hakkaten ha konu neydiiboşver dolunayı bana bak sen
İstiyom banane hemde bi tepsi dilim kesmez beni
La benimki boş olsada arayamıyor telefonun olduğu yerde değilmişmiş
La benimki en çok 19 dk konuştu bugün onun dışında günde 1 kere 2 ila 9 dk arasında değişir konuşmalarımız ama ağlacam ben hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Haha konu neydikonu şuydu sen o beni aradi konuştuk diince benim de aklima geldi aksam aricam dedi aramadı zaten gerginim beni iyice sinir etti demek istedim
zaten gerginim cümlesini de dolunayla bağladım
![]()
![]()
eee benimkide öyleeee![]()