354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kaldı tabi :27::27: Bende sana elmalı pasta yapiyimmmmm:56::56::56:
Yirim walla yap yap :56:

öyle olur canım ustada askerlik böyle eğitim falan olmuyor tek şey nöbet olur oda işte atıyorum kütüphane sorumlusu yada valiz odası sorumlusu ki o candır bunun gibi sorumlular var onlar yaptığı görevler sayesinde nöbetleri düşer bi avantaj yani

sorma bende bugün verdim veriştirdim onların yok kıskanıyorlardır dedim :1::1:
Hadi ya görev yapınca nöbetleri mi düşüyor supermisss cok sevindim.şimdi beş dakika bile oturamiosun sandalye bile yok diyor hep ayaktalarmis :((
Onu soyleyenin muhtemelen sevgilisi ya yok ya da ......
Bi kere orada bunalan onlar . Onlar bizi arayip rahatlıyorlar :)) sevgilisi varsa da kendi aramasın bi baksin ki dayanabiliyor mu tövbe ya rabbim , tip tip insanlar iste, bir de akıl vermeye kalkmıyorlar mi :19:

Kızlar gözlerimden uyku akıyor iyi geceler herkeseeeee :54:

evet şükür daha iyiyim valla wcye bile telle gidiyodum ne yalan diyim :27::27::27::27:ama 1 haftada 3 kılo verdım ıste bı o sıkıntım var

Bende vereydim iyiydi :) ben banyoya bile telle giriyorum o nolcak :53::53:

Ya ben ne yapsammmm off bilmiyorummm :43:

Sende sevgili kitabı yapp, sevdiği yiyecek bişeyler varsa onlardan götür, gitmeden sor ne ihtiyacı varsa onları al. Benimki şapka istedi mesela :9:

Pazartesi bi kaç tane kitap göndericem zaten kendi istedi gönder bana dedi :26:

sen de sevgili kitabı yap :27:

bu arada ben normalde yemin törenine giderken yanımda götürmek üzere şeker j-hamurlu asker kurabiyelerinden yaptırmak istiyordum. ama kitabı yapınca ondan vazgeçtim. kurabiyeleri ileriki bir zamanda, ustalığında yaptıracağım. kurabiye alternatifini düşünebilirsin :31:

Yirim walla yap yap :56:

Hadi ya görev yapınca nöbetleri mi düşüyor supermisss cok sevindim.şimdi beş dakika bile oturamiosun sandalye bile yok diyor hep ayaktalarmis :((
Bi kere orada bunalan onlar . Onlar bizi arayip rahatlıyorlar :)) sevgilisi varsa da kendi aramasın bi baksin ki dayanabiliyor mu tövbe ya rabbim , tip tip insanlar iste, bir de akıl vermeye kalkmıyorlar mi :19:

Kızlar gözlerimden uyku akıyor iyi geceler herkeseeeee :54:

Çok erken yatıyosunn bnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :15::15: olmuyo ama :33:

Bende vereydim iyiydi :) ben banyoya bile telle giriyorum o nolcak :53::53:

Sende sevgili kitabı yapp, sevdiği yiyecek bişeyler varsa onlardan götür, gitmeden sor ne ihtiyacı varsa onları al. Benimki şapka istedi mesela :9:

Yiyecekler yapacaz annesiyle ihtiyaçlarınıda söyledi halledecez sevgili kitabı bilmem kiii ya:55:

Pazartesi bi kaç tane kitap göndericem zaten kendi istedi gönder bana dedi :26:

Yok öyle değil canım :) Orhan Pamuk/masumiyet müzesini yapmıştım ben kitap takıntılı bi aşkı anlatıyordu yani aşk romanıydı +18 kısımlar var biraz ben mecbur kalarak yapmıştım askerde sorun teşkil eder mi bilmiyorum neyse romanı okurken kırmızı fosforlu kalemle bazi kelimelerle cümleler oluşturmuştum işte üzerine ona oan aklıma gelenleri falan yazmıştım dolu dolu bir kitap olmuştu. Benim aşkım okudukça arkasını çevirmek istiyorum acaba o sayfada bize ait ne var diye değişik bir şey kitap okumayı seviyorsa öyle birşey yapabilirsin.

bu arada ben normalde yemin törenine giderken yanımda götürmek üzere şeker j-hamurlu asker kurabiyelerinden yaptırmak istiyordum. ama kitabı yapınca ondan vazgeçtim. kurabiyeleri ileriki bir zamanda, ustalığında yaptıracağım. kurabiye alternatifini düşünebilirsin :31:

Ben kendim yapmaya çalışacam o kurabiyelerden bakalım olacak mı :30::30::30:

Yiyecekler yapacaz annesiyle ihtiyaçlarınıda söyledi halledecez sevgili kitabı bilmem kiii ya:55:

Anı olur diye yapıyorum valla ilerde bakıp bakıp dalga geçer benimle ne güzel :31:

Canım görev değil sorumluluk işte çamaşırcı kütüphaneci yazıcı yemekhaneci falan filan diye bir sürü sorumluluk oluyor en rahatı valizci belirli saatlerde açıyorsun belli saatte kapatıyorsun benimkinin başını yiyorum valizci ol çamaşırcıdan kaç falan diye :1:

Malesefki var öyle insanlar:47:

Yok öyle değil canım :) Orhan Pamuk/masumiyet müzesini yapmıştım ben kitap takıntılı bi aşkı anlatıyordu yani aşk romanıydı +18 kısımlar var biraz ben mecbur kalarak yapmıştım askerde sorun teşkil eder mi bilmiyorum neyse romanı okurken kırmızı fosforlu kalemle bazi kelimelerle cümleler oluşturmuştum işte üzerine ona oan aklıma gelenleri falan yazmıştım dolu dolu bir kitap olmuştu. Benim aşkım okudukça arkasını çevirmek istiyorum acaba o sayfada bize ait ne var diye değişik bir şey kitap okumayı seviyorsa öyle birşey yapabilirsin.

Buda çok güzelmiş. Ama önce benim okumam lazım değil mi bunun için:27: Okuyasım yok ki benim kitap mitap :17:

j hamurlu kurabiye nedir bilmiyorum açıkcası :)
Hmmm güzeeel bunu bi düşüneyim

Ben kendim yapmaya çalışacam o kurabiyelerden bakalım olacak mı :30::30::30:

Anı olur diye yapıyorum valla ilerde bakıp bakıp dalga geçer benimle ne güzel :31:
Ben bunu da bi düşüneyimmm
Sağolun kızlarr:34:

Hmmm güzeeel bunu bi düşüneyim

Buda çok güzelmiş. Ama önce benim okumam lazım değil mi bunun için:27: Okuyasım yok ki benim kitap mitap :17:

Evet okumak şart bir örnek vereyim. Onu bekledim ama hala yoktu...Çok sabırsızlandım...şunu yapmayı seviyorum Cümlelerdeki saçmalığı affedin aklıma bir şey gelmedi :1:

kızlar bakın bu da güzel bişey olmuş :27: espirili :27: kapsüllerin içinde aşk sözleri varmış :16:

$askbiyotik_kapsulleri-29294.webp $askbiyotik_kapsulleri-29287.webp $askbiyotik_kapsulleri-29292.webp

o harf ekstradan kendiliğinden gelmek istemiş orayaaa :17:

şeker hamurlu kurabiye işte :17:
He tamam kendimi çok cahil hissettim j hamuru neymiş dedim kendi kendime:33:

Evet okumak şart bir örnek vereyim. Onu bekledim ama hala yoktu...Çok sabırsızlandım...şunu yapmayı seviyorum Cümlelerdeki saçmalığı affedin aklıma bir şey gelmedi :1:

Anladım canım sağoool:54:

Back
X