ben daha öncelerde şöyle bişey göndermiştim kendisine, fikir olsun diye ekliyorum, çok şaşırmış ve mutlu olmuştu
Eki Görüntüle 979394 Eki Görüntüle 979392
Yiyiliyor değil mi

Anladım canım sağoool![]()
Ne demek canım bende fikirlerinizi bekliyorumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha öncelerde şöyle bişey göndermiştim kendisine, fikir olsun diye ekliyorum, çok şaşırmış ve mutlu olmuştu
Eki Görüntüle 979394 Eki Görüntüle 979392
Anladım canım sağoool![]()
Yiyiliyor değil mi
Ne demek canım bende fikirlerinizi bekliyorumm![]()
evet, çukulata onlaaar![]()
kitap okumayı seven yarenler için kişiye özel kitap ayracı güzel bir hediye olabilir. özellikle de şu resimli olan
Eki Görüntüle 979397 Eki Görüntüle 979398
Hepinizin bildiği gibi şıpsevdi sakızları;
Aşk sadece birlikte olmaktır. gibi gibi yazılar vardır.
şimdi 2-3 kutu şıpsevdi sakız kutusu alıyoruz ve bunların içinden yaklaşık 30 tane farklı şıpsevdi resimi çıkarıyoruz. sonrasında ise hepsinin arkasına öndeki resimle ve yazıyla alakalı ama sevgili ile yaşanmış özel bir anıyı hatırlatıcı şeyler yazıyoruz.
örneğin; aşk sonucunu bile bile oyun oynamaktır. (bunun arkasına aşk birlikte kordonda bisiklet sürmektir gibi birşey yazılabilir)
böyle hepsini dolduruyoruz ve bir zarfın içine koyuyoruz. ayrıca bunun yanında zarfın içine ufak bir mektup tarzı birşey de konulabilir. sonra bunu sevgilinin evine yada iş yerine postalıyoruz.
Bunu yapmayı düşünüyorum bende![]()
Çalabiliyormuyuz![]()
Hepinizin bildiği gibi şıpsevdi sakızları;
Aşk sadece birlikte olmaktır. gibi gibi yazılar vardır.
şimdi 2-3 kutu şıpsevdi sakız kutusu alıyoruz ve bunların içinden yaklaşık 30 tane farklı şıpsevdi resimi çıkarıyoruz. sonrasında ise hepsinin arkasına öndeki resimle ve yazıyla alakalı ama sevgili ile yaşanmış özel bir anıyı hatırlatıcı şeyler yazıyoruz.
örneğin; aşk sonucunu bile bile oyun oynamaktır. (bunun arkasına aşk birlikte kordonda bisiklet sürmektir gibi birşey yazılabilir)
böyle hepsini dolduruyoruz ve bir zarfın içine koyuyoruz. ayrıca bunun yanında zarfın içine ufak bir mektup tarzı birşey de konulabilir. sonra bunu sevgilinin evine yada iş yerine postalıyoruz.
Bunu yapmayı düşünüyorum bende![]()
Bi ara aramıştım bulamadım nette varmı canım yapılan yerler
ben yapmıştım bundan
var canım, özele bak![]()
Sağol canım gebzede böyle kutu kutu alacağımız yer var mı canım nereden almıştın
şıpsevdi sakızlarıkutu kutu derken?![]()
Benim satın aldığım aşkpirini kendi imkanlarıyla yapan da olmuşsiz de yapabilirsiniz kendiniz, hem daha anlamşı olur
"Aşkpirin için gerekli malzemeler :
Bir adet ilaç kutusu
Bonibon
Beyaz elişi kağıdı
Keçeli kalem
Makas ve uhu
Reçeteyi yazmak için bir adet aşık aşk doktoru J
Buda güzemiş el emeği olmuş
İlaç kutusunu elişi kağıdıyla kapladıktan sonra keçeli kalemlerle sanatınızı konuşturuyor ve ilacımızı tasarlamaya başlıyoruz. Aşağıda benim sevgilime hazırladığım aşkpirin sürprizimi sizler için fotoğrafladım. Ben biraz coştum ve tıpatıp bir ilaç kutusu yapmaya çalıştım ama isterseniz sadece önyüzünü de yapabilirsiniz. Yada ben sabredemiyorum zamanımda yok derseniz aşağıdaki linkten hazırını alıp hatta sevgilinizin evine kargolatıp verebilirsiniz. Sevgiliniz kargo gelince hediyesini aldığında yine şaşıracak ve onu düşünmenize sevinecek sürprizinizi yine yapmış olacaksınız."
Eki Görüntüle 979411 Eki Görüntüle 979412 Eki Görüntüle 979413 Eki Görüntüle 979414 Eki Görüntüle 979415
şıpsevdi sakızları
Bende biryerden çaldım zatenhırsızdan hırsıza helal
![]()
Kalbime çok kötü bi ağrı girdi ve hala sızlıyor![]()
bencede bölüştür canımahahha tamaamm bütün fikirleri yemin töreninde harcamayayım da 21 nisan doğum günü o zamana fikirler kalsınn![]()
kutu kutu değil de poşet olarak var, içinde 10 tane falan oluyor, mopaş marketlerinde var :)
nooolduuuuuuuuuuuuuuuuu![]()