354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Benim satın aldığım aşkpirini kendi imkanlarıyla yapan da olmuş :21: siz de yapabilirsiniz kendiniz, hem daha anlamşı olur :16:

"Aşkpirin için gerekli malzemeler :

Bir adet ilaç kutusu
Bonibon
Beyaz elişi kağıdı
Keçeli kalem
Makas ve uhu
Reçeteyi yazmak için bir adet aşık aşk doktoru J

İlaç kutusunu elişi kağıdıyla kapladıktan sonra keçeli kalemlerle sanatınızı konuşturuyor ve ilacımızı tasarlamaya başlıyoruz. Aşağıda benim sevgilime hazırladığım aşkpirin sürprizimi sizler için fotoğrafladım. Ben biraz coştum ve tıpatıp bir ilaç kutusu yapmaya çalıştım ama isterseniz sadece önyüzünü de yapabilirsiniz. Yada ben sabredemiyorum zamanımda yok derseniz aşağıdaki linkten hazırını alıp hatta sevgilinizin evine kargolatıp verebilirsiniz. Sevgiliniz kargo gelince hediyesini aldığında yine şaşıracak ve onu düşünmenize sevinecek sürprizinizi yine yapmış olacaksınız."

Eki Görüntüle 979411 Eki Görüntüle 979412 Eki Görüntüle 979413 Eki Görüntüle 979414 Eki Görüntüle 979415

ayyy süper bir fikirrrr!!! wow ellerine sağlık kızzz...:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben aşkteğmenime sadece bir mendil işlettim ve arasına saçımdan bir lüle koydum..böyle klask birşey olsun istedim..:DDD

bu ara iyi akşamlar everybodyyyy...!!!!!:3::3::3::3::3::3:

ayyy süper bir fikirrrr!!! wow ellerine sağlık kızzz...:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben aşkteğmenime sadece bir mendil işlettim ve arasına saçımdan bir lüle koydum..böyle klask birşey olsun istedim..:DDD

bu ara iyi akşamlar everybodyyyy...!!!!!:3::3::3::3::3::3:

bunu ben yapmadım, ben hazırını satın alıp yollamıştım :) ama yapan güzel yapmış :)

Back
X