- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
bencede bölüştür canım
tamam canım sağol![]()
Amaaa sevgili kitabı yemin törenine olsun değil mi senceee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede bölüştür canım
tamam canım sağol![]()
Benim satın aldığım aşkpirini kendi imkanlarıyla yapan da olmuşsiz de yapabilirsiniz kendiniz, hem daha anlamşı olur
"Aşkpirin için gerekli malzemeler :
Bir adet ilaç kutusu
Bonibon
Beyaz elişi kağıdı
Keçeli kalem
Makas ve uhu
Reçeteyi yazmak için bir adet aşık aşk doktoru J
İlaç kutusunu elişi kağıdıyla kapladıktan sonra keçeli kalemlerle sanatınızı konuşturuyor ve ilacımızı tasarlamaya başlıyoruz. Aşağıda benim sevgilime hazırladığım aşkpirin sürprizimi sizler için fotoğrafladım. Ben biraz coştum ve tıpatıp bir ilaç kutusu yapmaya çalıştım ama isterseniz sadece önyüzünü de yapabilirsiniz. Yada ben sabredemiyorum zamanımda yok derseniz aşağıdaki linkten hazırını alıp hatta sevgilinizin evine kargolatıp verebilirsiniz. Sevgiliniz kargo gelince hediyesini aldığında yine şaşıracak ve onu düşünmenize sevinecek sürprizinizi yine yapmış olacaksınız."
Eki Görüntüle 979411 Eki Görüntüle 979412 Eki Görüntüle 979413 Eki Görüntüle 979414 Eki Görüntüle 979415
ayyy süper bir fikirrrr!!! wow ellerine sağlık kızzz...
ben aşkteğmenime sadece bir mendil işlettim ve arasına saçımdan bir lüle koydum..böyle klask birşey olsun istedim..DD
bu ara iyi akşamlar everybodyyyy...!!!!!![]()
Amaaa sevgili kitabı yemin törenine olsun değil mi senceee![]()
evet evet yemin törenine sevgili kitabı çok güzel bi hediye bence :) her canı sıkıldığında açar bakar okur keyiflenir askerliği boyunca![]()
Aman benim herif gittiğinden beri 4 kez bakmış resmime ona mı bakacak![]()
Aman benim herif gittiğinden beri 4 kez bakmış resmime ona mı bakacak![]()
aaaaaa, çok ayıp etmiiiiiş![]()
a aaa...saka yapıodur elbet..inanma !!!![]()
Kitabı bitirdimm sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kendim yaptım herşeyi hihi çok sevimli oldukendin mi yaptın sıfırdan yoksa bi kitap üzerinde düzenlemeler mi![]()
Kitabı bitirdimm sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yarın tamamiyle ilgileneceğim bendee
Kendim yaptım herşeyi hihi çok sevimli oldukendime hediye edesim var
![]()
en çok kollara gıcık oldum ya bi ara kolsuz m yapsam acaba diye düşündüm![]()
oyyy, ben uğraşamazdım o kadaaar, ben hazır asker kitabı üzerinde kendime göre düzenlemeler yaptım sadece![]()
en çok kollara gıcık oldum ya bi ara kolsuz m yapsam acaba diye düşündüm![]()
Hangi koooool kız![]()
benimle onun kolları işte da sende yapınca anlarsın :)
Baktımm baktımm anlamadım o kitaptaki sözde bizim çırpı kollarımızdan mı bahsediyorsun![]()
heheheeh aynen onlar işteee cinnet geçireceğdimm![]()