354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

$Adsýznihi.webp giriş sayfam bu kaydetmeyi bulamadım prtscrn yaptım :69:

Günaydın kızlarrrr

kızlar bakın bu da güzel bişey olmuş :27: espirili :27: kapsüllerin içinde aşk sözleri varmış :16:

Eki Görüntüle 979389 Eki Görüntüle 979390 Eki Görüntüle 979391
Aaa bundan ben yapmayı planliyordummm ,bunu nerden alabiliriz canim , kapsullerin içerisine kendi notlarimizi yazip koyma ihtimalimiz var mi yani kapsül kirilmadan notlar çıkarilabilir mi

ben daha öncelerde şöyle bişey göndermiştim kendisine, fikir olsun diye ekliyorum, çok şaşırmış ve mutlu olmuştu :31:

Eki Görüntüle 979394 Eki Görüntüle 979392
Bu da cok güzel :) peki bunu nerden alabilirimmm :1:

Eki Görüntüle 979458 giriş sayfam bu kaydetmeyi bulamadım prtscrn yaptım :69:
Cok sirin olmuş kiz eline sağlık :69:

Aaah aah benim ki nezle olmuşş revire git dedim doktor mu var dikmişler 2 tane askeri bir şeyden anladıkları yok dedi garibim sıcak su bulsa nane limon yapacakmış ama yokmuş yatmaya gitti şimdi :(

Selam kizlar benimde nisanlim kutahyada havaci subattin 7 sinde gitti 28 subattada yemin torenimiz var allah nasip ederse gitmek istiyorum

Selam kizlar benimde nisanlim kutahyada havaci subattin 7 sinde gitti 28 subattada yemin torenimiz var allah nasip ederse gitmek istiyorum

Hoşgeldin aramıza:16:
ay benimkide kütahyada olaydı keşkeeeeeeeeeeee :)
Gitme imkanın varsa kaçırma gitt

Hosbuldum canim kutahya cok soguk bir sehirmis ama canim yazida kisida soguk diyo benimkisi . Mumkun olursa insallah gitmek istiyorum cunku bende nisanlimda cok istiyoruz

Hosbuldum canim kutahya cok soguk bir sehirmis ama canim yazida kisida soguk diyo benimkisi . Mumkun olursa insallah gitmek istiyorum cunku bende nisanlimda cok istiyoruz

Nerden gittiğine bağlı ama bence yazı çok sıcak kışıda çoooooooooooooooook denecek kadar soğuk değil :55:

Back
X