Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım sağoalsın düğün tarihimiz belli değil ama askerim dönünce heran herşey olabilir sen araştırmalarına başla diyor
askerlimiz sağlıklı olsunlarda zaman elbet bi şekilde geçicek![]()
Hişşşşşşşşşşşşşşş bayanlarr yarın hepimiz diyete girek miii gaz verelim birbirimizee haydiiyynnnnnnnnnnn![]()
Aaay ben spora baslicammm yariinnn
Senin düğün ne zamannn
Hepinizin bildiği gibi şıpsevdi sakızları;
Aşk sadece birlikte olmaktır. gibi gibi yazılar vardır.
şimdi 2-3 kutu şıpsevdi sakız kutusu alıyoruz ve bunların içinden yaklaşık 30 tane farklı şıpsevdi resimi çıkarıyoruz. sonrasında ise hepsinin arkasına öndeki resimle ve yazıyla alakalı ama sevgili ile yaşanmış özel bir anıyı hatırlatıcı şeyler yazıyoruz.
örneğin; aşk sonucunu bile bile oyun oynamaktır. (bunun arkasına aşk birlikte kordonda bisiklet sürmektir gibi birşey yazılabilir)
böyle hepsini dolduruyoruz ve bir zarfın içine koyuyoruz. ayrıca bunun yanında zarfın içine ufak bir mektup tarzı birşey de konulabilir. sonra bunu sevgilinin evine yada iş yerine postalıyoruz.
Bunu yapmayı düşünüyorum bende![]()
aklıma olan bi fikirdi kitap okumayı çok seviyorum da bunu kendim yapmayı düşündüm aslındakitap okumayı seven yarenler için kişiye özel kitap ayracı güzel bir hediye olabilir. özellikle de şu resimli olan
Eki Görüntüle 979397 Eki Görüntüle 979398
Rabbim kavuştursun inşallah hoşgeldin aramızaSelam kizlar benimde nisanlim kutahyada havaci subattin 7 sinde gitti 28 subattada yemin torenimiz var allah nasip ederse gitmek istiyorum
olak tabi senin eylülde sanırım benim daha belli değilheytt bende evlenecem hayırlısıylaaa düğün kankası olak mı![]()
Hişşşşşşşşşşşşşşş bayanlarr yarın hepimiz diyete girek miii gaz verelim birbirimizee haydiiyynnnnnnnnnnn![]()
girelim valla boyum 1.61 , 62 kiloyum 55 e düşmek istiyorum etkinliğe ankaradan katılmak istiyorum katılacak arkadaşlara başarılar dilerim![]()
Evet inşallah eylülde olacak
3 kişi olduk var mı arttıran
bende 1.57 yim 1 sene de 50'den 70'e çıktım en az 55 olmam lazımanamm ne rezilim ben yaaa nasıl başarmışım bu kiloya gelmeyi
ben kaçtan kaça çıktığımı hiiiiç söylemiyimm:18:
:78::84::96::95:
Evet inşallah eylülde olacak
3 kişi olduk var mı arttıran
bende 1.57 yim 1 sene de 50'den 70'e çıktım en az 55 olmam lazımanamm ne rezilim ben yaaa nasıl başarmışım bu kiloya gelmeyi
ben kaçtan kaça çıktığımı hiiiiç söylemiyimm:18:
:78::84::96::95:
Olsun söyleme ama yarın başlayalım benvesen06, sen bide ben bide erees var akşamda ayrıntılı konuşalım. Uyalım birbirimize, ayrıntılı raporlar verelim yediklerimizi, çok yemişsek kınayalım falan dalga geçelim![]()
eee o zaman yeni bi konu açalım kendimize :)
ben 75 kiloydum önceden 59 a kadar düştüm sonra 62 oldum yine birbirimizi gaza getirelim yoklama falan yapalım :)
söyle söyle utanma![]()
kızlar bende 2 sene önce nişanlıma yaptığım aşk karnemi göstereyim o zaman sevgiliydik ve 2 senedir beraberdik şimdi nişanlıyız ve 4. senemize giricez yazın![]()
işte aşk karnem
Eki Görüntüle 979886
evet konu açacam birazdan listeye ekleyip yoklama alacam her gün![]()
kızlar bende 2 sene önce nişanlıma yaptığım aşk karnemi göstereyim o zaman sevgiliydik ve 2 senedir beraberdik şimdi nişanlıyız ve 4. senemize giricez yazın![]()
işte aşk karnem
Eki Görüntüle 979886
çok romantiiiik
12 puanlık eskik kapatıldı mı![]()
seni sınıf başkanı seçelim luna![]()
hehe çok güzelmişbende 2 senemizde kocaman bi kartona kendi ellerimle yaşadığımız her anı süsleyip belgelemiştim.
![]()