354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

yaa çok güzel bi fikir bunu yapıp göndersek askeriyeye komik olmur muki sonuçta komutanlar bakıcak falan :44:

Ben bunları mektubuma ekleyip göndereceğim mektubuda yemin töreninin ertesi gün çarşı izni var merkez postahaneye göndereceğim yani komutan görmeyecek sende öyle yapabilirsin :21:

Ben bunları mektubuma ekleyip göndereceğim mektubuda yemin töreninin ertesi gün çarşı izni var merkez postahaneye göndereceğim yani komutan görmeyecek sende öyle yapabilirsin :21:

yemin töreninden sonra gelicek o zaman versem bi düşüneyim bu konuyu ben ama sevdim fikri akayca :55:

yemin töreninden sonra gelicek o zaman versem bi düşüneyim bu konuyu ben ama sevdim fikri akayca :55:

düşün Düşün değişik bir şey :1: Ben başladım bile toplamaya biraz daha değişiklik yapıp göndereceğim yemin törenine gidemeyeceğim için bari mutlu edeyim aşkımı :5:

Sabah otobüs yok malesef bir gece öncesinden de çıkamayacağım :/

Ortak bi arkadaşımız var iş dolayısıyla il dışında eğer burada olursa birlikte gidebiliriz özel araçla ama bakalım..

canım aktarmalı git. önce burdan gebze kooplarla (ki sabah 5.45'te başlıyor) esenler otogara git. ordan da iner inmez denk geliyor zaten tekirdağ. biçok firma var çünkü giden.

biz teslim olmaya giderrken bu şekilde gittik.

Toplam yol kaç saat sürdü canım

gebze koop'a otogardan bindik biz saat 9 otobüsüne. ordan binince yol uzuyor. baya dolaşıyor çünkü gebze içinde. saat 11'de esenlerdeydik. 11.10 geçe tekirdağa otobüs vardı. ona bindik hemen. ve saat 1'de tekirdağdaydık. 4 saat sürmüş oldu toplam.

düşün Düşün değişik bir şey :1: Ben başladım bile toplamaya biraz daha değişiklik yapıp göndereceğim yemin törenine gidemeyeceğim için bari mutlu edeyim aşkımı :5:
Sevinir askerin iyi aklina geldi fikir ne guzel mutlu olur bi anlik tebesumleri bile herseye degiyor
:-)

gebze koop'a otogardan bindik biz saat 9 otobüsüne. ordan binince yol uzuyor. baya dolaşıyor çünkü gebze içinde. saat 11'de esenlerdeydik. 11.10 geçe tekirdağa otobüs vardı. ona bindik hemen. ve saat 1'de tekirdağdaydık. 4 saat sürmüş oldu toplam.
Aktarma fikri olabilir araştırayım bi esenlere gitmenin başka yolu var mı diye :)

Sevinir askerin iyi aklina geldi fikir ne guzel mutlu olur bi anlik tebesumleri bile herseye degiyor
:-)

Kesinliklee :16:

ayyy bu gelinlik çok hoşuma gittiii :16:

$1656128_10151817394210876_690841327_n.webp

Back
X